FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2180)

Posted by Venotom on 14-11-2001 15:24:

Lightbulb Ghost Recon i Codename: Outbreak w sieci fpp.pl

Czy szefowie fpp.pl planują utworzenie ghostrecon.fpp.pl i codenameoutbreak.fpp.pl, ew. samych Boardów o tych grach? Może jest ktoś chętny do prowadzenia takich serwisów?

Posted by [FPP]f0rgotten on 14-11-2001 15:38:

ty sie tym zajmij...

Posted by [FPP]xen0m on 14-11-2001 15:40:

Re: Ghost Recon i Codename: Outbreak w sieci fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
Czy szefowie fpp.pl planują utworzenie ghostrecon.fpp.pl i codenameoutbreak.fpp.pl, ew. samych Boardów o tych grach? Może jest ktoś chętny do prowadzenia takich serwisów?

ludzi brak...

Posted by Venotom on 14-11-2001 16:58:

Więc może dajcie info na fpp.pl o poszukiwaniu ludzi do prowadzenia tych serwisów? A Boardy chyba możecie zrobić już teraz, prawda?

Posted by on 14-11-2001 17:37:

na razie poszukujemy ludzi do serwisow ktore juz istnieja...

a co do boardow to raczej nie odpalamy ich, jezeli nie mamy serwisow/planujemy odpalenie serwisow poswieconych tym grom

Posted by Venotom on 14-11-2001 17:42:

Nie może być! Kiedy zrobicie serwisy o GR i C:O?! Kiedy będą GR2 i C:O2?!
Poszukam chętnych do tworzenia tych serwisów u mnie w szkole.
I jeszcze jedno:
GRACZE TAK SAMO KOCHAJĄCY GRY TAKTYCZNE AKCJI JAK JA: RUSZCIE SWOJE DUPY I JEŚLI NIE SAMI BĘDZIECIE TWORZYĆ TE SERWISY TO ZNAJDŹCIE KOGOŚ NA SWOJE MIEJSCE!

Posted by [FPP]Shooler on 14-11-2001 18:10:

quote:
RUSZCIE SWOJE DUPY I JEŚLI NIE SAMI BĘDZIECIE TWORZYĆ TE SERWISY TO ZNAJDŹCIE KOGOŚ NA SWOJE MIEJSCE!

E no q.rwa! Jak jestes taki napalony na te servisy to moze podejmiesz sie stworzenia takowego i poprowadzenia go po odpaleniu, a nie tylko sie wydzierasz? FPP.PL potrzebuje ludzi do prowadzenia juz odpalonych servisow - po co odpalac servis jesli nie ma komu robic? Jak narazie tylko ty zadeklarowales chec "ogladania/czytania" takiego servisu!

Posted by [FPP]Saari on 14-11-2001 18:11:

Wciagnelo chlopaka na maxa

Posted by Venotom on 14-11-2001 18:19:

Niech tymi serwisami zajmie się ktoś młody z dużą ilością wolnego czasu.

Posted by Venotom on 14-11-2001 18:22:

Zróbcie te Boardy. Zobaczycie jak wielu graczy interesuje się tymi tytułami.

Posted by [FPP]RAPTOR on 14-11-2001 22:24:

Ten koles mysli ze to takie proste i ze od tak zaraz bedzie sobie forum i serwisy. Czlowieku wierze ze sa ludzie ktorzy interesuja sie tymi grami, ale to wymaga czasu, zaangazowania, inicjatywy i przede wszytkim jak slusznie zauwazyles mlodych, energicznych, z duza iloscia wolnego czasu ludzi (takich to ja chyba w powiesciach sci-fiction znajde).

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Posted by Venotom on 14-11-2001 22:37:

Poszukam chętnych wśród znajomych. Jak już kogoś znajdę to ma nie będzie lamer.

Posted by [FPP]xen0m on 14-11-2001 23:21:

quote:
Zróbcie te Boardy. Zobaczycie jak wielu graczy interesuje się tymi tytułami.

a ile z tych osob moze powaznie prowadzic servisy?

Posted by OGO on 14-11-2001 23:41:

Rześ się napalił jak szczerbaty na suchary, jak łysy na grzebień. Mi też się spodoba zaraz gra Nightmare3d (takie fpp pod windowsa okienkowe bardzo proste) i też zarządam boarda do tego i działu w fpp.pl Słuchaj gra musi mieć poparcie w postaci graczy, aktywnych graczy, musi być trochę wiele w necie na jej temat i coś się powinno wokół niej kręcić, jakieś mody dodatki aby było o czym pisać a nie poraz trylionowy podawać przepis na przejście dwudziestej misji idąc jednym gogusiem cały czas do tyłu patrząc się tylko w niebo przy wyłączonym monitorze. Przedewszystkim potrzebni są ludzie aby porządnie prowadzili serwis a nie jakieś Mietki spod monopolowego byle by ich było ze stu i już styka do prowadzenia servisu, bo ludzi kupa.

fpp.pl jest servisem poważnym, i po pierwsze byle kto tutaj roboty nie znajdzie, musi się wykazać dużymi umiejętnościami oraz poświęceniem aby się tu zachaczyć i utrzymać, po drugie dzięki pierwszemu servis ten jest rzetelny i porządny a to wymaga pracy, ogromnej pracy.

Posted by Venotom on 15-11-2001 12:32:

Czy tacy redaktorzy fpp.pl odróżniają się od reszty społeczeństwa? Jakaś koszulka np?

Posted by [FPP]Shooler on 15-11-2001 14:13:

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
...a nie jakieś Mietki spod monopolowego...

Ty OGO, ale pana Mietka z pod monopolowego to ty w to nie mieszaj

quote:
Czy tacy redaktorzy fpp.pl odróżniają się od reszty społeczeństwa? Jakaś koszulka np?

- pracowitoscia
- znajomoscia tematu
- wolnym czasem i checia pracowania za Freeko

Posted by killertowa on 15-11-2001 15:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Ty OGO, ale pana Mietka z pod monopolowego to ty w to nie mieszaj

- pracowitoscia
- znajomoscia tematu
- wolnym czasem i checia pracowania za Freeko

i krótką fryzurką

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Posted by MaslaV on 15-11-2001 16:11:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Mi też się spodoba zaraz gra Nightmare3d (takie fpp pod windowsa okienkowe bardzo proste) i też zarządam boarda do tego i działu w fpp.pl

Ty jestem za! Grałem w tą gierę z kumplem i pamiętam że była bardzo fajna.. strzelało sie do zombich i do takich fajnych wampirzyc które ginąc zostawaiły taki fajny nagrobek z napisem R.I.P .

Posted by [FPP]Shooler on 15-11-2001 21:32:

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa

i krótką fryzurką

A jak

Posted by Ulraunt. on 16-11-2001 17:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

A jak

no i 3 paski |||

Posted by dantac on 25-11-2001 11:01:

C:O nie będzie wydane przez CDProjekt, tylko przez Mantę? Premiera gdzieś w lutym

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:15.