FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2239)

Posted by [FPP]f0rgotten on 17-11-2001 18:42:

First Person Perspective Turniej Jakiego Jeszcze Nie Widzielsicie...

Mam zamiar zorganizowac ZAJEBISTY turniej CS'a w 100licy. Prosze mi podeslac rozne ciekwae pomysly na bardzie/icq: 112731353 lub mejlem: [email protected] . Turniej najprawdopodobniej odbedzie sie w next year... zapraszam

Posted by [FPP]f0rgotten on 17-11-2001 18:45:

Thumbs up

aha... jeszcze jedno: przydaloby sie sponsorow zalatwic...

Posted by Mantis on 17-11-2001 18:54:

Sponsorzy : chyba miesny na rogu zasponsoruje jakiegos kurczaka , monopolowy jakies % walnie i juz sa sponsorzy .
To najlatwiejsza rzecz do zalatwienia

Posted by [FPP]f0rgotten on 17-11-2001 19:54:

Talking

OK, super bedziemy miec zarcie na turnieju... to mantis wes zalatw te kurczaki, ok ?

Posted by lOOkAs on 17-11-2001 20:53:

Talking

lepiej zalatw te % !!! DUZO %

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Posted by [FPP]f0rgotten on 17-11-2001 20:55:

Talking

No Problem !!!
Tylko, ze bileciki bede drozsze, ale zapewniam niezle party !!!
Ale bedzie smiechowo... koles bedzie gral z % we krwii i na finale bedzie napierda*** do swoich Hehehe...

Posted by lOOkAs on 17-11-2001 21:00:

Wink

eee tam % to po finale na final to jakies sterydy, kroplufki, i inne gadzety

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Posted by [FPP]f0rgotten on 17-11-2001 21:04:

First Person Perspective

dobra, dobra... ale moshe teraz tak na powaznie, co ?

Posted by Crack on 17-11-2001 21:08:

Smile ...

Spoko, turniej gdzie w Cyber Wsi? joke
Ale nie, tak na serio, zajebisty pomysl

Posted by [FPP]f0rgotten on 17-11-2001 21:10:

First Person Perspective

Thx... tak najprawdopodobniej w CyberWiosce UPS jak tego post ktos zobaczy z CL to mnie wykopia

Posted by [STER]JACKKILLER on 17-11-2001 21:29:

ROTFL!
Juz widze ten 'turniej'. Ciekawe bo nawet cyberland nie zdecydowal sie na mega impreze juz ROK temu (cgl#2), a tu taki subzero zaraz znajdzie wielka sale, zalatwi kompy, telebimy, oplaci to wszystko itd itp. Dream on boy...

Posted by lOOkAs on 17-11-2001 21:50:

a tak na powaznie to za daleko mam i jestem za cienki zeby na turniejach grac ale moze, moze......jako widz

Posted by DarkXenocide on 18-11-2001 00:16:

sponsoshy jak zrobisz w Pozq to mozna pogdac i pokombinowac

Co do pomyslow to ja prosze duzo hostess w bikini moga pot ocierac gracza z czola, czyscic monity i zmieniac mi magazynki w gunie

A tak serio:
Baza noclegowa, dobry sprzet i organizacja. Moze by zalatwic poprostu jakas szkole podstawowa , walnac wyra polowe i tyle, w koncu nie jedzie sie byczyc tylko w 1 celu grac. Tak mozna sporo luda przenocowac, nawet mozna sprzet tam dac do sal i grac w paru naraz co tempo turnieju przyspieszy. Od tak mi sie pomyslalo
Oczywiscie zrobic jakie konkursy special poza klanowe, jaki best shooter czy np knife arene dac i po 1 reprezentancie z kazdego klanu tego typu zabawy o jakies drobiazgi typu fota z mariola czy kurczak od Henia

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by mAJKiEL on 18-11-2001 01:32:

Unhappy

tiaa dla mnie tez to raczej takie idealistyczne imprezy nie powstana w naszym zacofanym kraju brak profesjonalistow zainteresowanych w temat i ludzi z kasa

Posted by ON. on 18-11-2001 19:38:

tak wali od was optymizmem ze az mnie to zszokowalo

Czyli nowe haslo Turniej jakiego jeszcze nie widzieliscie - i nie zobaczycie

Dobra to ja podam pomysl.
Nie musi byc jedna cafe.
Moze byc tych cafe kilka. I klany beda wiedzialy ktory gdzie i kiedy gra. W jeden weekend odbylyby sie eliminacje. W drugi finaly. Rozlosowac grupy , kazda do jednej cafe. I spadka do domu. Ewentualnie podzielic na klany z okolic wawy ( bo maja blisko do domu) i klany z poza wawy i jakos tak to zorganizowac by wszyscy mogli do domku wrocic. Co wy na to?
To tylko pomysl i mozecie go poprawiac.
Zreszta wszystko zalezy od ilosci zgloszen.

Posted by [FPP]f0rgotten on 18-11-2001 19:38:

Thumbs up

nie nalezy sie poddawac... trzeba probowac...

Posted by ON. on 18-11-2001 19:48:

Chetnie pomoge SubZero

Posted by [FPP]zorro on 19-11-2001 11:31:

moze bys troche pomyslal?
jak chcesz sponsorow to musi byc prasa, jak turniej ma wypalic i ma byc duuzy to proponuje pogadac z ludzmi ktorzy sa odpowiedzialni za program Tenbit, ktory leci w TVN nie pamietam w jaki dzien...

Posted by mAJKiEL on 19-11-2001 18:05:

tia zorro ma racje trzeba by poszukac ludzi wsrod mediow ktorzy by sie zainteresowali to i by sie odrazu sponsorzy znalezli moze w takim programiku typu tenbit (chociaz osobiscie uwazam ze to chala zmienie zdanie jak wypromuja wam turniej ) powiedzieli ze szukaja sponsorow na turniej CS'a i ze zrobia z tego relacje w tv albo nawet tak jak kiedys pamietacie wraz z mistrzostwami sfiata w noge byly mecze world cup 98 czy jakos tak w tv to mozna by takie relacje i program zrobic do cs'a tylko trzeba by znalezsc kogos co ma dojscia w telewizji !

Posted by [FPP]f0rgotten on 19-11-2001 18:30:

Thumbs up

thx za pomysl zorro!
zaraz sie tym zajme...

Posted by [STER]climhazzard on 19-11-2001 21:03:

najpierw du�o sponsor�w p�niej mo�esz pomy�le� o reszcie...

Posted by mAJKiEL on 19-11-2001 22:02:

odwrotnie najpierw incjatywa w TV podjaranie pismakow itp pitem zwrocenie sie o pomoc np do secret servic i wsumie all zalatwione gdyby to bylo takie proste to by bylo takie piekne

Posted by [FPP]f0rgotten on 22-11-2001 12:13:

dobra zrobie tak... napisze do tego Tenbit'u i niech oni zrobia jakos ten turniej a ja im tylko w czyms tam pomoge

Posted by Cali on 23-11-2001 16:59:

Wi�c Sub robisz ale kiedy? i jakie nagrody? i po ile os�b sk�ady ?

Posted by ON. on 24-11-2001 03:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.
dobra zrobie tak... napisze do tego Tenbit'u i niech oni zrobia jakos ten turniej a ja im tylko w czyms tam pomoge

Ale sie ladnie wykrecil
Jak oni zrobia tak turniej jak rozmowe z rams. to matko zmiluj sie nad nami
Beda stali nad graczami i krzyczeli szybciej bo nastepna grupa musi grac

Posted by [P12]Ciapa on 24-11-2001 04:01:

Talking

Co do Turnieju to wg. mnie by� np ostatnio w SLizg Cafe ale niestety Jesli mialby ktos robic turniej najlepiej pod jakims namiotem lub cos na dworzu pod przykryciem jakims inaczej nie pomiesci sie ilosc osob ktora przyjedzie... ( przyp. Slizg cafe w cafe miesci sie full 100 osob a byloo 130 i byl taki upych ze.... )

co do sponsorow mozna pogadac z empikime gazeta wyborcza itp. sadze ze ktos napewno na to da sie namowic.. no i last sprawa jesli turniej to jaki klanowy czy np. trio vs trio ?

.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a:::w:u:n:a:s:t:k:a:::::.

Posted by ha3m on 27-12-2001 10:38:

glupota chyba.. tzn. rzadko kiedy takie turnieje wypalaja..

Od roku chodz� z fantastyczn� dziewczyn�. Miesi�c temu postanowili�my rozpocz�� wsp�ycie. Niestety, by�em tak podniecony, �e po chwili pieszczot, zanim dosz�o do zbli�enia, by�em ju� "po". Bardzo mnie to zdenerwowa�o. Co robi�?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:24.