FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=15)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2311)

Posted by CybeR on 21-11-2001 09:34:

Unhappy Grrr

EEE czemu jeszcze w quake nie zabronili grać... Przeciez to wywołuje agresje grrr....

Posted by [STER]ziec on 21-11-2001 10:57:

Red face Re: Grrr

quote:
Napisane oryginalnie przez Cyber
EEE czemu jeszcze w quake nie zabronili grać... Przeciez to wywołuje agresje grrr....

to straszne.....

Posted by eX3 on 21-11-2001 12:41:

quote:

wylacz se krew w xani albo nitro i wez bron na center i moze mama ci pozwoli w to grac...a jak nie to zagraj se w pasjansa

Posted by CybeR on 22-11-2001 07:14:

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez eX3

wylacz se krew w xani albo nitro i wez bron na center i moze mama ci pozwoli w to grac...a jak nie to zagraj se w pasjansa

No... nie wiem... Profesor doktor z wydziału nauk do spraw przemocy w grach komputerowych myśli już o zlikwidowaniu serwerów q2 !!! Jego zdaniem to przez quake 2 bin Laden zaatakował USA!!! Informacje z pewnego źródła donoszą że talibowie grają namiętnie w quake2 !!! Stąd u nich ta agresja...

Posted by Kazik on 22-11-2001 13:08:

Talking Terroryzm przez Q2 ??!

quote:

No... nie wiem... Profesor doktor z wydziału nauk do spraw przemocy w grach komputerowych myśli już o zlikwidowaniu serwerów q2 !!! Jego zdaniem to przez quake 2 bin Laden zaatakował USA!!! Informacje z pewnego źródła donoszą że talibowie grają namiętnie w quake2 !!! Stąd u nich ta agresja...

Hehe , jasne !

Posted by on 22-11-2001 14:23:

Thumbs down

Cyber: chyba masz jakies kulawe zrodla jakbys cokolwiek wiedzial; wiedzialbys, ze talibowie nie toleruja ZADNEJ techniki, przynajmniej Ci "szarzy"...

jak wiec mieliby grac w q2?

Posted by on 22-11-2001 14:26:

Re: Grrr

quote:

A codo samego topic'u to niby on jest zwiazany z qwakiem, ale nie lepiej bylo go zrobic w offtopicu, albo koszu

ostatnio jestem troche czepialski sorx

Posted by Kazik on 22-11-2001 15:44:

Exclamation Terroryści !

quote:

Mam nadzieję, że nie mówiłeś tego na poważnie ?! Bo już mi do śmiechu nie jest ...

Posted by CybeR on 22-11-2001 18:27:

Exclamation jak nie!!!

Jestem sobie mały talibanek... mam granatów pełen dzbanek... nuklearną walizeczkę i wąglika w próbuweczce...
Raz dwa trzy ALLAHA spotkasz ty!!!

Posted by on 22-11-2001 22:56:

Talking Re: jak nie!!!

quote:
Jestem sobie mały talibanek... mam granatów pełen dzbanek... nuklearną walizeczkę i wąglika w próbuweczce...
Raz dwa trzy ALLAHA spotkasz ty!!!

lol

a tak btw to jest / byl jush o wojnie topic na offtopic i radzilbym sie tam przeniesc, a ten topic niech sam umrze bo po co zasmiecac dzial Quake II

Posted by CybeR on 23-11-2001 13:18:

Thumbs down Re: Re: jak nie!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

lol

a tak btw to jest / byl jush o wojnie topic na offtopic i radzilbym sie tam przeniesc, a ten topic niech sam umrze bo po co zasmiecac dzial Quake II

Wlasnie nie!!!

trzeba rozkręcić boarda o quake2

Posted by Kazik on 23-11-2001 16:46:

Red face bin ladenek...

No to sobie gadaj o bin ladenku... Jeżeli już wchodzę na boarda o Q2 to chcę się czegoś o Tej grze dowiedzieć, a nie widzieć jakieś monotonne i denne rymowanki o tym talibanku...
Pośmieję się z tobą jeśli o to Ci chodzi !

Posted by on 23-11-2001 17:14:

Re: Re: Re: jak nie!!!

quote:

Wlasnie nie!!!

trzeba rozkręcić boarda o quake2

To rozkrecaj ale boarda o quake2 rozkrecaj na temat Quake2 nie sadzisz?

Posted by CybeR on 24-11-2001 08:13:

Wink Re: Re: Re: Re qm qm

SpoX

A tak przy okazji znacie jakieś strony z demkami q2???
fpp download nie dziala ac tez nie

Posted by n00d3x on 24-11-2001 12:50:

moze clanbase.com

Posted by [FPP]Claymore on 25-11-2001 20:37:

wracajac do tematu

czemu nie zabronili ... bo wszystko jest dla ludzi

Posted by CybeR on 26-11-2001 09:41:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Claymore
wracajac do tematu

czemu nie zabronili ... bo wszystko jest dla ludzi

Dla ludzi i nie ludzi

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:08.