FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2314)
Tribes2...
sami ocencie...
Re: Tribes 2 Rulez
quote:
Napisane oryginalnie przez Icea
Moim skromnym zdaniem jest to najlepsza gra FPP na świecie (przynajmiej dla mnie)![]()
Napisane oryginalnie przez [STER]ziec
ql...
zagraj sobie w CS
Re: Re: Re: Tribes 2 Rulez
quote:
W CS grałem tuż przed T2 i to dosyć długo
i???
W sumie CS coraz bardziej mnie denerwuje!!
W porownaniu do T2 CS jest, niestety, gra dosc prymitywna. Po pierwsze, grafika jakby juz nie ta. Po drugie, w meczach gra stosunkowo mala liczba osob. Po trzecie, wspolpraca zespolowa polega glownie na zgraniu zaledwie kilku osob realizujacych jeden cel. Po czwarte, cheaterow wiecej niz lusek z wystrzelonych nabojow, po piate - lagi, po szoste - nawet poczatkujacy - o ile gra ostroznie - jest w stanie tam cos zrobic, gdyz gra nie stawia tak wysokich wymagan (gdy goscie sie widza trzeba strzelic raz lub dwa, dluzszych wymian ognia praktycznie nie ma. Po kolejne: gracz ma zwykle tylko kilka rol, w ktore moze wejsc w grze - i wszystkie bardzo do siebie podobne. Po jeszcze kolejne - nie rozumiem idei kupowania broni w grze pretendujacej do miana "realistycznej", po jeszcze kolejne: wlasciwie jest to walka dwoch plutonow.
W T2: grafa calkiem przyzwoita (szczegolnie jak na mozliwosci wspolczesnych kompow do grania), gra sie zwykle w 20, 30, 40 osob, do roboty sa tysiace rzeczy, cheaterow praktycznie nie ma a aimbota ma kazde dzialko w tej grze i graczom to w trabe, przy pingach do 150 gra sie prawie jak na lanie i niemal bez lagow. Poczatkujacy nie zrobi nic, bo najpierw musi okreslic swoja role w bitwie i nabrac praktyki obslugiwaniu przeroznych broni, pojazdow i sprzetu. A strzal w T2 nie sprowadza sie do lamerskiego wskazania punkcika na ekranie i nacisniecia jednego guziczka. Na dodatek w T2 kazdy znajdzie cos dla siebie - i gosc lubiacy ostre wymiany przy ktorych najwieksze zadymy w UT czy Q wymiekaja, i gosc preferujacy wolniejsze strzelanki typu CS czy TO, jest nawet miejsce dla milosnikow symulatorow lotu. Nie ma takze idiotycznego i nieusprawiedliwionego realizmem gry kupowania (sa za to generatory :-P). No i najwazniejsze: w T2 graja plutony. W jednym plutonie mozesz przezyc przygode niczym z CS, w innym plutonie poczuc sie jak w druzynowym meczu w UT, w jeszcze innym - jak w symulatorze lotu.
Moge jeszcze troche powyliczac, chcesz? :-P
Wszystko OK...tylko te wymagania...są ogromne aby potrenować se z botami
Gra ma duzy potencjal. Jej wymagania znacza tylko tyle, ze bedzie sie dobrze sprzedawala takze za rok.
takie tam testy
wlasnie to przeczytalem i musze przyznac, ze mnei zacheciliscie Panowie
mozna w to grac bez cd-key'a ?
Mozna. Offline lub na lanie.
Do gry w internecie musisz miec cd-keya, za pomoca ktorego zakladasz konto z loginem i haslem. Na jeden cd-key mozesz zalozyc tylko jedno konto.
ee to niefajnie.
Bo na lanie mam tylko jedna osobe... brata, ktory nei gra w gry
chyba sobie odpuszcze
Zalatw sobie krakersa, sciagnij pare demek z dzialu Demos na www.tribalwar.com (polecam te, przy ktorych jest duza liczba sciagniec). Zobaczysz offline jak wyglada gra online i wtedy podejmiesz decyzje. Ja polecam zakup oryginalu, gdyz wydatek cos kolo 60-70 zl (a za tyle na gieldzie jest do kupienia T2) to inwestycja na 2-3 lata. Wiec chyba tak drogo nie wychodzi...
A, przy okazji: na stronie sierry jest bodajze grywalne demo T2 do sciagniecia.
Brachu nie zważaj na cenę bo gra jest tego warta w 100%. Jeżeli naprawdę lubisz dobre FPP to ta gra jest włąnie dla ciebie.
Cena to jednak wazna kwestia...
Gdybym nie zwazal na to, to bym juz mial zapchana polke grami
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
Cena to jednak wazna kwestia...
Gdybym nie zwazal na to, to bym juz mial zapchana polke grami![]()
Fajne go masz logosa Zim - kiedy wyjdzie WOLF (3D)
quote:
Nie cena a zasoby porfela...których zawsze jest mało...no ale T2 jest warty nawet 200 zł (- ja chyba oszalałem)...
helou...wchodze sobie na board t2 i jak mlotkiem w glowe
po pierwsze : sYs|yavor - greetz przerzuciles sie z UT na T2? zaraz wszystko zakabluje _AvataR_owi
2. i ZimZum tutaj, no no
3 ja sam zastanawialem sie nad t2 - gralem w demo po sieci i wrazenia mialem dobre, nawet jakis specjalnych lagow nie mialem, tylko jak to kazdy newbie nie wiedzialem za bardzo co do czego
ale... mimo tego ze t2 jest conajmniej ok, to jednak jakos slabo sie u nas przyjela, nie widzie jakos ruchu wokol t2 w kraju..... no niezbyt ciekawie to wyglada
>przerzuciles sie z UT na T2?
No zagralem kiedys niechcacy (naprawde niechcacy :-) ) w T2 i... i po CTF-ie w 40 osob podziekowalem sobie za UT. Grywam jeszcze, owszem, ale na totalnym luzie.
>zaraz wszystko zakabluje _AvataR_owi
A powiedz mu, powiedz... Slyszy ode mnie od tygodni, ze lama jest bo w T2 nie gra, wiec jak go ktos z innej strony dobije to... moze zacznie grac :-)))))
>jak to kazdy newbie nie wiedzialem za bardzo co do czego
Kup najnajnowszy (tj. ten tuz przed Gwiazdka :-) ) "Swiat Gier Komputerowych". Naskrobalem tam cos w miare przydatnego dla poczatkujacych. Zreszta w ostatnim numerze tez cos bylo, choc to tylko ogolne porady...
>nie widzie jakos ruchu wokol t2 w kraju.....
Kompy slabe, do grania po sieci trzeba miec oryginal. T2 nigdy nie bedzie tak popularne, jak Q czy UT... Chociaz... ten, kto zagra pare razy w internecie w CTF-a w T2 jest stracony dla innych FPS-ow, wiec jest pewna nadzieja...
Icea: na samym poczatq czyli gdzies miesiac po premierze polskiej gra byla dosc droga ... 170 albo 130, niepamietam ile juz zaplacilem
, no ale jak kupilem orginala to dostalem podkladke (niewiemc zy jeszcze je daja) z napisem gra dla ludzi z jajami
a pozatym chyba juz jest Wolfenstein hehe w sumie w niego gram, na 5 misji jestem
tez fajna gierca, lecz TRIBES THE BEAST!
ZimZum, Kag
Jak was demo nie przekonalo to moge wam "udostepnic" pelna wersje a zebyscie zobaczyli "z czym to sie je " niestety tez sobie nie zagracie przez Muilti On-line tylko lan i boty...
(ale wiecie 24 godziny imusicie skasowac bo bedzie nie legalne)
pozdrofko Rat
quote:
Napisane oryginalnie przez RaT
Icea: na samym poczatq czyli gdzies miesiac po premierze polskiejgra byla dosc droga ... 170 albo 130, niepamietam ile juz zaplacilem
, no ale jak kupilem orginala to dostalem podkladke (niewiemc zy jeszcze je daja) z napisem gra dla ludzi z jajami
a pozatym chyba juz jest Wolfensteinhehe w sumie w niego gram, na 5 misji jestem
tez fajna gierca, lecz TRIBES THE BEAST!
pozdrofko Rat![]()
ja wczoraj nabylem na 88 zeta
No i grono polskich graczy powiekszylo sie o jedna osobe
btw. uzywke ? :> a dostales podkladke ?
Napisane oryginalnie przez RaT
No i grono polskich graczy powiekszylo sie o jedna osobe
Ja tam zawsze gram pod moja standardowa ksywka czyli
StEELhEArT
lub
StEEL
w Tribes mam =StEELhEArT= bo StEELhEArT bylo juz zajete przez jakiegos wala
StEELhEArT
lub
StEEL
w Tribes mam =StEELhEArT= bo StEELhEArT bylo juz zajete przez jakiegos wala![]()
gram tam gdzie jest akurat duzo looda i malo pinga ))
modem sux
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:17.