FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2351)

Posted by mAJKiEL on 23-11-2001 18:56:

czas na walke na przechwalki czyli jak dlugo i ile masz postow na bordzie fpp

moj 200 post kto da wiecej jestem na bordzie jakies 4-5 miechow (wiem ze to malo ostow jak na tak dlugi czas ale nigdy nie mialem czasu na pisanie tu glupot )

Posted by [FPP]Saari on 23-11-2001 19:17:

Ja tez nie pisze glupot a mam 800 postow od sierpnia
BTW ten topic to glupota

Posted by MaslaV on 23-11-2001 20:59:

Hmm troche prostacko chfalic sie ilosciom postuff...

Btw ja od kwietnia-marca mam tyle ile mam

Posted by ZimZum on 23-11-2001 21:10:

predzej mozna zrobic topic posty jubileuzowe

Posted by [FPP]Saari on 23-11-2001 21:45:

Nieglupie nieglupie
Ale wiesz...w sumie duzo mozna podciagnac pod post jubileuszowy

Posted by AlieneK on 23-11-2001 22:05:

To jest m�j 109 post, a na boardzie jestem od 3 tygodni (i to nie ca�ych).
Ale czy ten topik ma sens, ka�dy widzi ile kto ma postooff

Posted by Wania on 23-11-2001 22:20:

statisarze (ops, pewnie za chwile ktos napisze ' i kto to mowi ' )

Posted by AlieneK on 23-11-2001 22:39:

O a gdzie s� statystyki tak jak w CS'ie? Kto ile gogo zagada� i ile razy odpowiedzia� i ile czasu sp�dili na mapie... znaczy sie topiku??
Aha Wania-->i kto to moowii

Posted by giBBeR on 23-11-2001 22:51:

A to jest moj 940.. nie 938... eee... kogo interesuje kto ktory ma post. Jestem tu od ponad roku, prawie poltora. Liczba postow , nie obchodzi mnie to.

Posted by yebisu on 24-11-2001 01:20:

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Jestem tu od ponad roku, prawie poltora. Liczba postow , nie obchodzi mnie to.

dokladnie moje zdanie jest takie samo jak gibber'a..
jestem tu bodajze od maja czy jakos tak i mam kolo 200 postow nawet nie wiem dokladnie... to raczej nie jest duzo biorac pod uwage to co widze ze sie tu wyprawia (w sumie jak ktos bys ie naprawde postaral by mnie mogl w dwa dni wyprzedzic...)
nigdy nie staralem sie nabijac bo i po co? pisze tylko gdy widze interesujacy mnie temat albo jesli moge komus w czyms pomoc....
i a propos interesujacych mnie tematow: tych ostatnio widze coraz mniej.... stanowczo za duzo ludzi jest na boardzie ktorzy sie zarejstrowali niedawno i koniecznie chca miec jak najwiecej postow (ale nie wiem w jakim celu)... rozumiem ze wielu chce dobic do tej "magicznej setki" po ktorej mozna oceniac tematy i innych tak? (nawet nie wiem czy to dalej obowiazuje)
moze gdyby to jedynie moderatorzy przyznawali taki status byloby lepiej? niewazne nie czas ani miejsce na rozwodzenie sie nad tym...
fakt faktem ze powstaje coraz wiecej bezsensownych topicow krociutkich odpowiedzi byleby ich udzielic...
od tygodnia napisalem chyba z 5 postow choc na boardzie jestem codziennie po godzine na przyklad.... po prostu to juz nie jest ten sam board....
dobrze ze mozna znalezc jeszcze ludzi ktorzy pisza z rozmyslem a nie byleby pisac...

ale nadalem nastroj temu topicowi

Posted by [FPP]f0rgotten on 24-11-2001 03:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Wania
statisarze )

odezwal sie

Posted by ZimZum on 24-11-2001 06:57:

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

dobrze ze mozna znalezc jeszcze ludzi ktorzy pisza z rozmyslem a nie byleby pisac...

ale nadalem nastroj temu topicowi

dlatego wracaj do naszego topicu !

Posted by [FPP]Saari on 24-11-2001 09:13:

Niestety yebisu ale takze tematy topicow robia sie nuzace - jeden topic o alko .. dobra to bylo zabawne ale teraz co drugi to o procentach albo czyms rownie ciekawym ...
po prostu juz nit nie wie o czym gadac ...

Posted by S4i1or on 24-11-2001 09:22:

Wszystkie tematy zosta�y wyczerpane? To mo�e porozmawiamy o pogodzie? (eeeeee... to chyba ju� by�o )

Posted by AlieneK on 24-11-2001 14:24:

W�a�nie nie ma o czym gada�. Lecom tylko teksty jak to ludzie koty do ognia wrzucajom i homiki menczom

Posted by [FPP]Shooler on 24-11-2001 15:03:

Tak czy inaczej topic beznadziejny, ale skoro juz mowa o kondycji boarda - to czemu uwazacie, ze wszystkie tematy juz sie wyczerpaly? Przeciez ponad polowa loodzi obecnie piszacych to loodzie od niedawna bedacy na boardzie i raczej nie widzieli starych topicow np. Sweepera o Religi, czy innych temu podobnych...

Posted by S4i1or on 24-11-2001 15:23:

Nooooo, w sumie masz racj�... I to jest jeden z powod�w, dlaczego topic' niekt�re si� powtarzaj�... Ale co tam, przynajmniej jest mi�a atmosfera

Posted by AlieneK on 24-11-2001 15:49:

Mo�e przywr00ci� stare topiki? W tedy rozwinie sie ciekawa dyskusja. Nowe pomys�y do staryh topik00ff.

Posted by yebisu on 24-11-2001 17:10:

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Niestety yebisu ale takze tematy topicow robia sie nuzace - jeden topic o alko .. dobra to bylo zabawne ale teraz co drugi to o procentach albo czyms rownie ciekawym ...
po prostu juz nit nie wie o czym gadac ...

no wlasnie wiem jak tylko ktos przeczyta jakis ciekawy badz smieszny temat od razu chce stworzyc cos w tym rodzaju sam zeby sie pokazac...
ale czy to w sumie nie jest zenujace??
przez to wlasnie rozmowy staja sie bezsensowne albo ciagle o tym samym....

dlatego trzeba czasem dodac jakis madry post taki co by mozna sie bylo przez chwile nad nim zastanowic (thanks raptor)...
a nie odpowiadac bez namyslu byleby cos napisac...

a topicow jest jeszcze wiele nieodkrytych tylko trzeba miec czas zeby sie nad takowym zastanowic...
(moze sprobuje cos naskrobac dzis wieczorem)

Posted by [FPP]Shooler on 24-11-2001 17:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Mo�e przywr00ci� stare topiki? W tedy rozwinie sie ciekawa dyskusja. Nowe pomys�y do staryh topik00ff.

Tia - tylko wiara moosiala by sie w nich jakos z sensem wypowiadac, a nie jak np niektorzy tu (nie bede z ksywek wymienial) rozpieprzaja kazdy temat prowadzac bezsensowna dyskusje, ktora nawet na IRCu byla by bardziej niz ****owa...

Posted by [FPP]xen0m on 24-11-2001 20:42:

eeee... chyba glupi topic...

Posted by MaslaV on 24-11-2001 22:14:

w zalorzeniu o kt0rym mozemy sie dowiedziec z tematu to zeczywiscie "gupi topic", ale rozmowa moze sie rozwijac ciekawie...

Posted by [FPP]xen0m on 24-11-2001 22:58:

na tym boardzie rozmowa zawsze moze sie roziwjac ciekawie

Posted by MaslaV on 24-11-2001 23:05:

na tym boardzie rozmowa zawsze rozwija sie ciekawie.... ( )

Posted by mAJKiEL on 24-11-2001 23:53:

wiem ze to glupi topic ale jakos niemialem co robic i zauwazylem ze ten topic bedzie moim 200 postem wiec go zrobilem jubileuszowo mam tak malo post00f bo wypowiadam sie tylko na tematy ktore mnie interesuja albo na tematy w ktorych sa ciekawe dyskusje albo moge komus pomoc a takich jest niewiel

Posted by MaslaV on 25-11-2001 22:02:

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
wiem ze to glupi topic ale jakos niemialem co robic i zauwazylem ze ten topic bedzie moim 200 postem wiec go zrobilem jubileuszowo

To ja zrobie jubileuszowy topic jak mi wybije 641 post... wkoncu to moja ulubiona liczba .

Posted by AlieneK on 25-11-2001 22:40:

Maslavie!!!!
Wszystkiego najlepszego z okazji 638 posta �ycze ci wiele szcz�scia.!!!!!!!!

Posted by mAJKiEL on 25-11-2001 22:47:

Wink

dla mnie licza sie tylko liczby okragle

Posted by oxygen on 25-11-2001 23:05:

no dobra ja jestem na tym boardzie od roku i chyba widac ile mam postow

Posted by gazi on 25-11-2001 23:49:

za duzo

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:32.