FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2356)
Mala prosba do grupowiczow;)
Hello guys
Mam do Was mala prosbe , tzn. Czy nauczyl by Mnie ktos pisac scrypty ???, bo kilka razy juz startowalem ale gdzies dupy dalem
.
Prosze pomozcie.
Ps . gg 1231264 i ICQ 112869146
THX MAZAK
Jakie skrypty?
NIE UZYWAJ skryptow ... na turnieju, etc to jest niedopuszczalne, a czlowiek przyzwyczajony do grania na skryptach nie "wyrabia" sie w czasie turnieju .. Znam to z zycia, poniewaz kolega z mojego starego klanu byl skrypciarzem, pojechalismy na turniej CS 2:2, i zaczal wymiekac w momencie kupowania, bo zapomnial configa ...
Ka�dy �adnie cztery elementy jednych tchem wymienia i ja te� je wymieni�, co tak b�d� g�upio sta� to: pieni�dze, forsa i oczywi�cie szmal.
Re: Mala prosba do grupowiczow;)
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez KosiMazaki
[B]Hello guys
Mam do Was mala prosbe , tzn. Czy nauczyl by Mnie ktos pisac scrypty ???, bo kilka razy juz startowalem ale gdzies dupy dalem
.
Prosze pomozcie.
Ps . gg 1231264 i ICQ 112869146
Najpierw oddaj mazaki i wtedy bedziemy gadac
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Wania
dobra rada ..
NIE UZYWAJ skryptow ... na turnieju, etc to jest niedopuszczalne, a czlowiek przyzwyczajony do grania na skryptach nie "wyrabia" sie w czasie turnieju .. Znam to z zycia, poniewaz kolega z mojego starego klanu byl skrypciarzem, pojechalismy na turniej CS 2:2, i zaczal wymiekac w momencie kupowania, bo zapomnial configa ...
mazakow nie oddam , ale co do kredek to moze
Mistrowie moze sie zle zrozumielismy bo ja nie jestem jeszcze debesciakiem tak jak wy , ale wracajac do sprawy to chodzi mi dokladnie o zrobienie DUCKJUMPa i szybkiego przelaczania na pistola i spowrotem na karabin.
A nie wiem dokladnie czy to sa scrypty czy aliasy , ale wiem co to sa bindy....buhahaha.POza tym nie wiem czy mi sie spodoba granie z czyms takim, no i na turnieje narazie niewybieram sie takze luziik.
No problem:
Tu masz tego twojego "Duckjumpa":
alias +pn "+jump; +duck"
alias -pn "-jump; -duck"
bind "?" "+pn"
A co do szybkiego prze��czania broni to ustaw sobie: hud_fastswitch "1" i u�ywaj slot2, slot1. Ewentualnie mo�e by� weapon_nazwabroni, gdzie "nazwabroni" to np. knife.
Dzi�kuj� za uwag�.
ja tam uzywam gotowych skryptow typu rzes...
Thx za scrypcik .
BTW:A czy mozna zrobic cos takiego zeby za kazdym razem nie wpisywac w konsoli CSka "exec autoexec.cfg" tylko wpisac go do configa tak aby sam startowal ??
LoL
No pewnie.
Stw�rz sobie plik autoexec.cfg, a w nim umie�� nazw� pliku z konfigiem (u mnie np. cza.cfg).
I ju� Uruchamiasz CS"a i automatycznie �aduje ci konfiga.
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Naprawd� trudno si� z tob� zgodzi�... Czyli uwa�asz, �e powinno si� nauczy� gra� bez skrypt�w, poniewa� mo�na zapomnie� kiedy� wzi��� konfiga? Ja proponuj� nauczy� si� gra� z wy��czonym kompem, bo te� czasami pr�d mog� wy��czy�.
quote:
Nie wszystko, komendy niewykonywalne w konsoli w trakcie �adawania jak np. r_drawviewmodel 0 z autoexec si� nie �aduj�. Wiem co m�wi�...
A co do Wani to c�, je�eli dla ciebie wa�n� umiej�tno�ci� jest kupowanie broni to... Nie mamy o czym rozmawia�. Pewnie jeste� z tych, co konfiguruj� cs'a z menu i graj� na strza�kach?![]()
O bo�e .... jak z ciebie LoL
1) r_drawviewmodel nie wpisuje do pliku autoexec.cfg tylko do zwyklego konifga, ja mam to wpisane w swoim pliku z konfigiem, i jako� za ka�dym razem kiedy w��czam CS'a mam r_drawviewmodel 0, i nie musze nic w konsoli wpisywa�(jak ja to robi�
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
2) Skoro grasz tylko na strza�kach to wsp�czuje .... u�yj czasami mychy, zobaczysz, � si� przyjemnie, gra.
quote:
....A co do Wani to c�, je�eli dla ciebie wa�n� umiej�tno�ci� jest kupowanie broni to... Nie mamy o czym rozmawia�. Pewnie jeste� z tych, co konfiguruj� cs'a z menu i graj� na strza�kach?....
Po pierwsze to z tymi strza�kami to by� �art. Po prostu jest taka grupa ludzi (lamki totalne), kt�ra tak gra i uwa�a, �e nie ma to rzadnego znaczenia. Wielu tylko ustawia sobie skok, strza� i chodzenie - to tylko jest dla nich wa�ne.
Ja te� nigdzie si� nie ruszam bez mojego cfg, bo po prostu uwa�am, �e taka gra nie ma sensu. A na takie g�upie kafeiki leje ciep�ym moczem. To po prostu kpina z klienta, �eby nie pozwoli� na wgranie w�asnego pliku konfiguracyjnego...
A na koniec pochwal� si�, �e m�j nowy konfig wa�y prawie 20 kB...
quote:
Po pierwsze to z tymi strza�kami to by� �art. Po prostu jest taka grupa ludzi (lamki totalne), kt�ra tak gra i uwa�a, �e nie ma to rzadnego znaczenia. Wielu tylko ustawia sobie skok, strza� i chodzenie - to tylko jest dla nich wa�ne.
Ja te� nigdzie si� nie ruszam bez mojego cfg, bo po prostu uwa�am, �e taka gra nie ma sensu. A na takie g�upie kafeiki leje ciep�ym moczem. To po prostu kpina z klienta, �eby nie pozwoli� na wgranie w�asnego pliku konfiguracyjnego...
A na koniec pochwal� si�, �e m�j nowy konfig wa�y prawie 20 kB...![]()
heheheehe ale rozpetalem wojne......bijcie sie bijcie
Hehe... lol
A Destructor, mo�esz mi si� pochwalic cfg na maila, zobacz� co ty tam masz...
Ej nie moge bo mi czity oblookash i co bedzie?
WIEC NIE MOW MI, ZE KUPOWANIE SZYBKO BRONI NIE JEST UMIEJETNOSCIA ! [/B][/QUOTE]
Motto
Kupuj bron szybko albo czekaj na Wanie ( i nie kupuj juz bo po co?)
to scrypcik lub bindzyk jest wrecz wskazany .
Ja po wprowadzeniu przez mojego dostawce netu ograniczen dotyczacych predkosci przekonalem sie do scryptow dzieki nim moge robic calkiem niezly start czy to na sparingu czy podczas zwyklej gry na serwie.
a wi�c : b, 1,3 -AK; b, 6 Primary ammo,....itd. do pracy skrypciarze, hyhyhyhy zobaczcie jak to mi�o delektowa� si� kupowaniem
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Ja bez skryptow kupuje w 3 sek a ze skryptami 4Bo musze pomyslec co zabindowalem pod ktorym klawiszem........
ON.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:41.