FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2374)
Aga Internet Cafe
Od kiedy mam SDI gralem na serwerze aga internet cafe pod nickiem Graven .Grałem dobrze ,rozwalalem wielu dobrych graczy,
wyzywano mnie od cziterow ,obrazano i kickowano(admini)
Znosilem te wszystkie obelgi ale w koncu kilka osob przesadzilo.
Chodzi o gracza [P12]Ciapa. Gralismy na prodigy ,dust
office i ZABIJALEM JEGO NON_STOP wkuzal sie mowil fart itp
Potem dostalem bana na STALE od [P12]Ciapy bo mowil ze cziter
jestem (na adze zainstalowano plugina i cziterow banuje)
Zmienilem CD-KEYA i wszedlem na age i zmienilem xywe na moja,powiedzialem pare slow i oswiadomilem ze juz NIGDY nie zagram na tym lamerskim serverze.Tamtejsi ludzie daja kicki za to ze ktos ma wyniki np : 120:15 ,87:23 ,48:10 66:5 itp bo uwazaja ze ktos czitoje.Zwracam sie z prosba do Admina boro o odebranie mu admina na adze i do klanu P12 (moj byly klan) o wyciagniecie nalezytych wnioskow z zachowaniem Ciapy.Ten koles mowil ze daje bany "tak o" jak ktos mu sie niepodoba !!!
Przedstawiam tez liste PEWNYCH cziterow ktorzy graja na adze i nietylko:
[ATCS]. ,Shit ,CIONEK ,[ATCS]Polak,[MarineS]Nieprzecietny
pod wieloma kilkoma z tych nikow gra najwiekszy chyba cziter w polse baro3 ([ATCS]. ,Szit ,[ATCS]Polak ,[MarineS]Nieprzecietny)
latwo go poznac po sposobie gry :patrzy czesto w sciane ,zabija ludzi przez skrzynki i sciany z deserta ,zabija 4 ct na duscie z glocka headszotoem (ct mieli m4,ja tez)na traine widzi gdzie ktos sie chowa za pociagiem lub skrzynka itp .Baro3 daje sie latwo poznac po zbindowanych textach w stylu -=CZESC CZLOWIEKU=-
itp. Na potwierdzenie tego co napisalem sa logi na serverze aga
wystarczy porownac kilku gosci z mojej listy jaki zbindowanych textow uzywaja.
PS: Musialem o tym napisac bo mnie ten BAN od ciapy (za nic,chyba ze zabijanie go non-stop )i cziterzy grajacy na adze.
Tombstone zagraj sobie na goralu, dobry serv od cziterow nie wyzywaja... no i ja jestem: )
#f0rgotten-fans @ irc.quakenet.org
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.
eh.... to wlasnie jest nasz polski national![]()
eh.... to wlasnie jest nasz polski national![]()
Heh jeśli to co pisze Tomb jest prawdą, to więcej nie wejdę na serwer Agi Na pewno nie jestem wymiatacz typu Tomb
ale, nie chce bana dostać za zabicie ciapy
)
Tomb dobrze, że dałeś tego posta Uchroniłeś mnie być może przed banem
A może lepiej xywki nie zmieniać ?
Wiesz Tomb. Mnie to poczatkowo strasznie wqurzalo jak np sie jakas "lama" na serwie pojawiala np pod xsywa : zbysiu albo kaczorek i zaczyna wymiatac ze szok. Jak tu nie myslec ze to nie cziter. Jednak szybko doszedlem do wniosku ze sa wlasnie gracze jak m.i ty ktorzy graja czasmi pod fakenikami [ja tez ]
Ludzie po prostu widza cie pierwszy raz na oczy a ty masz 100:0 i co maja pomyslec.
Pozatym na Adze lole graja Goral rox, szczegolnie jak KT gra
Zachowanie Ciapy bylo jednak nieodpowiedzialne
quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
...
Heh jeśli to co pisze Tomb jest prawdą, to więcej nie wejdę na serwer AgiNa pewno nie jestem wymiatacz typu Tomb
ale, nie chce bana dostać za zabicie ciapy
)
Tomb dobrze, że dałeś tego postaUchroniłeś mnie być może przed banem
A może lepiej xywki nie zmieniać?
A wiec Tomb ma racje zbanowalem go poniewaz myslalem ze jest to baro3 razem z maximusem zdecydowalismy sie nim bawic dokladnie maxiu tylko podpowiedzial ze moze byc to cziter na 100%... zabijal mnie czesto ale nie caly czas i ja potrafilem mu tez oddac... a banow nie daje za zabicie mnie tylko za to ze czlowiek ktory wlazi pod ksywa Miecio123 wymiata graczy klanowych np. gdy byl przyp z TOmb ze niewiadomo skand gostek zabija jednych z lepszych polskich graczy ( Pucha[Tk], Maximus[Tk], Maniac[Tk] ) z lekka dziwna sprawa ... pare razy mi sie tak wydarzylo z Baro3 na adze... wiec pomyslem z to on i dalem bana .. bo ostrzezenia dla czitera sa niewarte ale jest juz nowy sposob bardziej wqrwiajacy... slayowac ich na pcozatku rundy ten sie nawyklina i skonczy.
Aha Tomb moglbys chociarz przeprosic Maximusa za to co na niego powiedziales...
To wszystko co moge powiedziec - wniosek : po to sa ksywy aby pod nimi grac.
Maniac spox ale reszta
Napisane oryginalnie przez [P12]Ciapa
Aha Tomb moglbys chociarz przeprosic Maximusa za to co na niego powiedziales...
a jednak nie cziter, hehehe , wiec ludzkie oko zawsze sie moze mylić --> to do wszystkich którzy oceniaja graczy "na oko" i uważają się za znawców. (no chyba że widać wyraźnie, tak jak w przypadku opisanym prze TombStone'a)
Pozdro.
P.S. Ciapa dałeś plame
Napisane oryginalnie przez KosiMazaki
plama,plama co za pech........hyhyhy![]()
.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a::
:w:u:n:a:s:t:k:a:::::.
Stalo sie Ciapa stracil admina na adze
quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]TombStone
Stalo sie Ciapa stracil admina na adze![]()
Stalo sie Ciapa stracil admina na adze![]()
aga to najlepszy serwer z rana, ostatnio gralem od 5 rano i bylo po dwoch cziterow z kazdej strony [terro, CT] dla mnie to juz zadna nowosc po prostu juz tam wiecej nie bede gral, wiecie jak koles zabija przez sciane z deserta jednym strzalem to juz mi sie nie chce nawet z nimi walczyc> Nawet TK nie dawalo rady [ caly magazynek z deserta z 2 metrow a koles sie nie chcial przewrocic ] zenada. Poprostu trzeba grac na innych serwerach a nie prosic sie adminow zeby zaczeli robic porzadek na swoim serwie. Proste nie?
Napisane oryginalnie przez Major76
aga to najlepszy serwer z rana, ostatnio gralem od 5 rano i bylo po dwoch cziterow z kazdej strony [terro, CT] dla mnie to juz zadna nowosc po prostu juz tam wiecej nie bede gral, wiecie jak koles zabija przez sciane z deserta jednym strzalem to juz mi sie nie chce nawet z nimi walczyc> Nawet TK nie dawalo rady [ caly magazynek z deserta z 2 metrow a koles sie nie chcial przewrocic ] zenada. Poprostu trzeba grac na innych serwerach a nie prosic sie adminow zeby zaczeli robic porzadek na swoim serwie. Proste nie?
ech...
quote:
Czyli razem z toba bylo czterech graczy ?
jezeli to byl żart to bardzo niesmaczny, jeżeli nie to sie pilnuj bo nie znasz dnia ani godziny kiedy stane naprzeciwko ciebie z desert eagle 5.0, wtedy sie przekonasz ze nie jestem cziterem)))
Czemu niesmaczny? Mi sie podobal
Ale czy 5.0 to juz koncowa wersja..........................
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane oryginalnie przez [STER]Kirk
ale tomb nie wsponiales ze ty texz cheatujesz
ech...
quote:
Czyli razem z toba bylo czterech graczy ?
jezeli to byl żart to bardzo niesmaczny, jeżeli nie to sie pilnuj bo nie znasz dnia ani godziny kiedy stane naprzeciwko ciebie z desert eagle 5.0, wtedy sie przekonasz ze nie jestem cziterem)))
a tak wogle to Eagle to jest 0.5 albo 0.357 (hyba tyle)
desert w cs jest na posiski .50 AE (7naboi w magazynku)
sa tez .357 Magnum (9naboi) i .44 Magnum (8naboi)
info z tej stronki www.idis.com.pl/glock/
nie 5.0 to jest nowsza wersja, nie czaisz?
ta ma autoaim
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:38.