FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2378)

Posted by on 24-11-2001 19:50:

To ja tyz...

NIe pomyslcie sobie, ze robie to tylko dlatego ze OGO i giBBeR odchodza. Moze to byl jakis bodziec, ale i tak decyzje podjelem dawno temu. Jak pewnie zauwazyliscie i tak nie stawiam postow, jak tak to bardzo zadko. Topicki zrobily sie jakies takis nieciekawe. Widac nadszedl moj kres na tym boardzie. Przestalo mnie to w jaki kolwiek sposob bawic. Jak mnie cos nie bawi, wiec po co ma to robic. Eh... spedzilem tutaj niezapomniane chwile, wiele sie nauczylem od was. Chcialbym podziekowac wszystkim tym, ktorych tutaj poznalem za wielka dowke zycia i swiezego spojrzenia na otaczajacy swiat jaki mi dali. Dzieki wam zmienilem cos w sobie, na lepsze. Mowie kazdemu z osobna "papa" i zycze wam, aby board sie rozwijal. Jak bedzie cos ciekawego to wolajcie. Przepraszam wszystkich, ktorych kiedy kolwiek obrazilem. I pamietajci, ze zawsze gdzies nad chmurami jest slonce!

Posted by on 24-11-2001 19:53:

co jest wam ludzie?

Posted by MaslaV on 24-11-2001 19:53:

Ej co to jakies masowe zwolnienia??? cala "stara gwardia" odchodzi???

Posted by scorpion.kt on 24-11-2001 20:28:

Arrow

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
Ej co to jakies masowe zwolnienia??? cala "stara gwardia" odchodzi???

Jezeli ma sie rozwijac to dlaczego odchodzisz ?
No co gl w przyszlosci
No to zalezy u nas aby uczymywac BOARD

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Posted by CE3RDE on 24-11-2001 20:34:

Re: To ja tyz...

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
NIe pomyslcie sobie, ze robie to tylko dlatego ze OGO i giBBeR odchodza. Moze to byl jakis bodziec, ale i tak decyzje podjelem dawno temu. Jak pewnie zauwazyliscie i tak nie stawiam postow, jak tak to bardzo zadko. Topicki zrobily sie jakies takis nieciekawe. Widac nadszedl moj kres na tym boardzie. Przestalo mnie to w jaki kolwiek sposob bawic. Jak mnie cos nie bawi, wiec po co ma to robic. Eh... spedzilem tutaj niezapomniane chwile, wiele sie nauczylem od was. Chcialbym podziekowac wszystkim tym, ktorych tutaj poznalem za wielka dowke zycia i swiezego spojrzenia na otaczajacy swiat jaki mi dali. Dzieki wam zmienilem cos w sobie, na lepsze. Mowie kazdemu z osobna "papa" i zycze wam, aby board sie rozwijal. Jak bedzie cos ciekawego to wolajcie. Przepraszam wszystkich, ktorych kiedy kolwiek obrazilem. I pamietajci, ze zawsze gdzies nad chmurami jest slonce!

Coz dawno tu juz nie pisalem...ale nie mam o czym wlasciwie...rowniez chcialem sie z wami wszystkimi pozegnac milo bylo z wami podyskutowac na rozne tematy poprostu przez najblizszy miesiac zdazylo sie tyle ze nie mam do tego glowy zeby trzezwo patrzec na swiat coraz trudniej mi sie ze wszystkimi dogadac nie tylko w necie ale i w realu wiec postanowilem spasowac...Tyle milych chwil jakie uswiadczylem na tym boardzie nie zastapi mi zadnej innej atmosfery...Dzieki ze mnie znosiliscie i moje rownie durne wypowiedzi...pokoj i aby ten swiat byl lepszy zeby ludzia sie lepiej powodzilo w zyciu...pokoj na zawsze...bLADE ,OGO ,Saari ,S4i1or ,Oxygen ,Gazi ,Sweeper , giBBer, ZimZum & all dzieki za rozmowy na irc i na tym boardzie bedzie mi tego brakowalo...Peace...

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by MaslaV on 24-11-2001 20:45:

eh przestancie bo ja tesz zaraz zaczne mysclec o zwijaniu sie...

Posted by S4i1or on 24-11-2001 20:45:

Widz�, �e wam odp1erdala z deka... C�, �egnaj CE3RDE, trzymaj si�, b�dziemy w kontakcie

Posted by on 24-11-2001 20:47:

maslav: no jeszcze tylko ty zostales

Posted by [FPP]xen0m on 24-11-2001 20:48:

jednym slowem fajny board sie robi kolo 10 osob pewnie teraz bedzie na nim pisalo

Posted by AlieneK on 24-11-2001 20:51:

Mo�e wogle wycofa� off topic? �artuje, ale qrde jak tak dalej p00jdzie to...?

Posted by [FPP]Shooler on 24-11-2001 20:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
jednym slowem fajny board sie robi kolo 10 osob pewnie teraz bedzie na nim pisalo

No zapomniales jeszcze dodac czaterie

Posted by MaslaV on 24-11-2001 20:52:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
maslav: no jeszcze tylko ty zostales

I zostane do konca (ale jesli odejdzie cala stara gwardia to ja tesz sie urywam board bez nich to nie board)

Posted by AlieneK on 24-11-2001 20:54:

Tylko sprubuj max. Nie pozwole ci stond odejs�. Na kogo bde bluzga� . A tak serio --> Co tam elita, bedzie nova.

Posted by scorpion.kt on 24-11-2001 21:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Tylko sprubuj max. Nie pozwole ci stond odejs�. Na kogo bde bluzga� . A tak serio --> Co tam elita, bedzie nova.

Wszyscy odchodza
Ostatnio trzeba powiedziec ze tematy nie sa najciekawszymi no ale trudno to jest powod do odchodzenia ? smutno mi
Powodzenia chlopcy
Mam nadzieje ze bedziecie o tym boardzie pamietac ...

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Posted by ZimZum on 24-11-2001 21:59:

eh przeczytalem pierwszego posta tylko.
Jak odchodzicie, to po co informujecie?
Przeciezi tak nei macie zamiaru pisac.
Odejdzicie w pokoju, a nei siejac zamet.
Potrzebujecie akceptacji i wsparaica zeby wszyscy pisali:
Dlaczego, nei rob nam tego itp.
Wiadomo ze takie beda komentarze
?

Nie myslicie ze was nei lubie, ale to juz przesada.

Posted by scorpion.kt on 24-11-2001 22:11:

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
eh przeczytalem pierwszego posta tylko.
Jak odchodzicie, to po co informujecie?
Przeciezi tak nei macie zamiaru pisac.
Odejdzicie w pokoju, a nei siejac zamet.
Potrzebujecie akceptacji i wsparaica zeby wszyscy pisali:
Dlaczego, nei rob nam tego itp.
Wiadomo ze takie beda komentarze
?

Nie myslicie ze was nei lubie, ale to juz przesada.

Fakt ZimZum ma na 100% racje tylko ze wczesnej na to nie wpadlem
ZimZum WoW na to bym raczej nie wpadl
Patrzmy przyszlosc ... trundo odeszli , ich sprawa , my jestesmy przygotowani na FUN na tym BOARDzie

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:46.