FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2404)

Posted by n00d3x on 25-11-2001 20:37:

Kamperstwo...

Witam.
Moze mi ktos z was powiedziec, dlaczego jak ktos pilnuje zakladnikow jako T albo bombside'u jako CT to odrazu jest nazywany kamperem?
Sam duzo razy zostalem nazwany kaperem, lamerem podczas takich sytuacji. Przecierz gra nie do konca polega na tym, zeby biec jak najszybciej do siebie i sie wyzynac. To nie jakis quake czy cos.

Posted by Wania on 25-11-2001 20:57:

Re: Kamperstwo...

quote:
Napisane oryginalnie przez n00d3x
Witam.
Moze mi ktos z was powiedziec, dlaczego jak ktos pilnuje zakladnikow jako T albo bombside'u jako CT to odrazu jest nazywany kamperem?
Sam duzo razy zostalem nazwany kaperem, lamerem podczas takich sytuacji. Przecierz gra nie do konca polega na tym, zeby biec jak najszybciej do siebie i sie wyzynac. To nie jakis quake czy cos.

W ten sposob rozumuje wiekszosc newbi ktora przerzucila sie z jakiejsc SZYBKIEJ strzelanki na CS, nie rozumieja oni ZASAD gry .. coz, takich sie olewa

Posted by on 25-11-2001 21:38:

po prostu lameria za duzo sie naczytala jakis artykulow itp zreczy i nie rozumie znaczenia slowa kamper! A bronienie bs czy zakladnikow to wykonywanie zadania na mapie, a nie kampowanie. niestety wiele osob nie moze tego pojac

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 25-11-2001 21:55:

n00d3x....olej to

P.S. kampowanie, czy kampienie ? (ja jestem za kampieniem)

Tak si� tylko pytam, nie zeby to mialo dla mnie jakie� znaczenie

Posted by n00d3x on 25-11-2001 22:07:

Hehe ale jesli ktorys raz z kolei koles mi powie ze jestem kamper to mozna sie wkoncu wqrwic. Wiadomo ze to sa lamki i nie wolno sie ich sluchac, ale tych lamek jest duzo i trzeba je tempic. Zaden koles z dobrego klanu mi nie powie w takiej sytuacji ze kamper jestem. Niech ci poczatkujacy najpierw sie naucza zasad grania w cs'a albo bede TK'owal

Posted by ON. on 26-11-2001 00:56:

quote:
Hehe ale jesli ktorys raz z kolei koles mi powie ze jestem kamper to mozna sie wkoncu wqrwic. Wiadomo ze to sa lamki i nie wolno sie ich sluchac, ale tych lamek jest duzo i trzeba je tempic. Zaden koles z dobrego klanu mi nie powie w takiej sytuacji ze kamper jestem. Niech ci poczatkujacy najpierw sie naucza zasad grania w cs'a albo bede TK'owal

Latwiej obrazac niz sie wysilic na myslenie

Posted by scorpion.kt on 26-11-2001 07:44:

Thumbs down

Mialem taka sytuacje ze mialem dobre staty , najlepsze
Ico runde mnie przezucalo a jeden mowi cytuje w slowo w slowo "skopion lamuchu" i potem gada ze jestem w CT (a on w T i wyl ze nie jestem z nim w TEAMIE)aaa... to nie bylo moja wina bo autoteambalance 1 ... i mnie zaczal wyzywac palant ,a jeszcze CT dostawali w pupcie
lame

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Posted by n00d3x on 26-11-2001 09:34:

Polskie servery rulz

Posted by Ex00 on 26-11-2001 09:44:

no coz sprawa wyglada jasno
jest duzo newbie ktorzy nie wiedza kto to kamper i w jakich sytuacjach sie takich nazywa

Posted by ON. on 26-11-2001 10:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Ex00
no coz sprawa wyglada jasno
jest duzo newbie ktorzy nie wiedza kto to kamper i w jakich sytuacjach sie takich nazywa

W sumie to wystarczy sie schowac za skrzynke gdy uslyszysz goscia i juz zostajesz kampa miesiaca
Oczywiscie tylko wtedy gdy mu slepakowi w plecy wyjedziesz bo w gdy cie zabije to jest wszycho oki

Posted by =34= on 26-11-2001 14:12:

Jak zabije kogo� z "zaczajki" i ten mnie nazywa kamperem to si� �miej� i tyle, mo�e go szlag trafi .

Posted by n00d3x on 26-11-2001 15:04:

Zaczajki

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 26-11-2001 15:33:

34 m�j bracie, big lol...

Posted by scorpion.kt on 26-11-2001 16:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
34 m�j bracie, big lol...

SPECNAZ to cala rodzina ?
Bez wyjatkow ?
Pod0bno tak
Twoja mama tez gra? (bez urazy,tylko sie pytam)

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Posted by on 26-11-2001 17:31:

hehe Moim zdaniem specnaz to ma rodzinna atmosfere

Posted by n00d3x on 26-11-2001 18:09:

Posted by [SPECNAZ]RoL on 26-11-2001 18:21:

SPECNZA sk��da sie z wielu rodzin...
1 neo, haya, martwa, yrenka [to pierwsha rodzina]
2 kitab al azif, major vasca
3 redrum, neck
4 34, smirnoff.

Nooo.. 4 rodziny jak na jeden klan to i tak du�o Jak mo�e nam�wie brata to i bedzie 5-ta rodzina ?

Posted by [SPECNAZ]RoL on 26-11-2001 18:25:

quote:

Bulls z topiq "lameriada 2001" [czy jakos tak...] jest swietnym przyk�adem nie wiedzy o CS'ie i jeshche wiekshej niewiedzy o kamperstwie. No ale... od czego s� banany, lama drze morde ? Fsad� mu w ni� banana

Posted by [SPECNAZ]RoL on 26-11-2001 18:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff

P.S. kampowanie, czy kampienie ? (ja jestem za kampieniem)

Chyba kampienie jest poprafniejejshe [lol] Poniewash kampowanie jest to spos�b zagrywki w grze w PALANTA. Jak by�em m�odzshy [5,6 klasa] gra�em w ten shit na WF'ie [besnadziejny sport...]

Posted by nemesis.kt on 26-11-2001 23:06:

Thumbs up KAMPER

Kampowanie = Droga do sukcesu

Nie chodzi tu jednak o kampowanie Tt na mapach de_ w respawnach. To jest dla mnie lamerstwo.

Wystarczy obejerzec dema z klanowek najlepszych klanow. Obrona to pol sukcesu. A jak najlepiej bronic ? KAMPOWANIEM otrzywiscie. I niech mi zaden lamuszek nie mowi ze :
KAMPOWANIE = LAMERSTWO, bo udusze

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by ON. on 27-11-2001 23:04:

Thumbs up Re: KAMPER

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS

Nie chodzi tu jednak o kampowanie Tt na mapach de_ w respawnach. To jest dla mnie lamerstwo.

Wystarczy obejerzec dema z klanowek najlepszych klanow. Obrona to pol sukcesu. A jak najlepiej bronic ? KAMPOWANIEM otrzywiscie. I niech mi zaden lamuszek nie mowi ze :

KAMPOWANIE = e nie powiem chyba

Posted by *MagiC*/Tramwaj on 28-11-2001 21:19:

Re: KAMPER

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS

Kampowanie( a raczej kampienie- tez tak wole) to jest okreslenie negatywne - okresla siedzenie w swojej bazie(tak jak napisales)- oczywiscei gdy trzeba atakowac...
A obrona BS'a czy innych zakladnikow poprzez stanie w jednym miejscu to juz jest snajpienie/owanie (czy jak sobie to nazwiecie) i bez tego przeciez bronic sie (na klanowkach) nie da.

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Posted by Wania on 28-11-2001 21:37:

kampienie = nieruszanie sie w 'szybkich' fpp/ siedzenie za/obok/pod/nad respem

Posted by =34= on 29-11-2001 10:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Wania
kampienie = nieruszanie sie w 'szybkich' fpp/ siedzenie za/obok/pod/nad respem

czy CS to szybkie FPP ?

Posted by Major76 on 03-12-2001 07:57:

Prawda jest taka ze ciezko jest zabic dobrego gracza z kampy bo ten zajrzy w kazde ciemne miejcse w kazdy zacieniony k�cik ,za ka�d� skrzynie. Z kampy przewaznie przewracaja sie lamuchy ktore biegna bez sensu byle do przodu. Jak mam takie sytuacje wtedy chowam sie za skrzynke i strzelam im w plecy czase,m 3 czaem 4 zabije i dobry gracz nie nazwie mnie kamperem, tylko wskoczy nagle naprzeciwko mnie i pojedzie mnie z pompki. Proste nie ?

Posted by ON. on 03-12-2001 12:18:

quote:
Napisane oryginalnie przez Major76
Prawda jest taka ze ciezko jest zabic dobrego gracza z kampy bo ten zajrzy w kazde ciemne miejcse w kazdy zacieniony k�cik ,za ka�d� skrzynie. Z kampy przewaznie przewracaja sie lamuchy ktore biegna bez sensu byle do przodu. Jak mam takie sytuacje wtedy chowam sie za skrzynke i strzelam im w plecy czase,m 3 czaem 4 zabije i dobry gracz nie nazwie mnie kamperem, tylko wskoczy nagle naprzeciwko mnie i pojedzie mnie z pompki. Proste nie ?

A jak nie ma pompki to z lewarka.

Proste nie ?

Posted by Major76 on 03-12-2001 13:34:

jak nie ma pompki i lewarka zabije felg� generalnie chodzi o to ze ubije i tyle
proste nie ?

Posted by n00d3x on 03-12-2001 15:50:

Ja to bym go ubil z deftkita

Posted by Coen Hunter on 03-12-2001 17:47:

quote:
Ja to bym go ubil z deftkita

a ja bym tak nie umial !!!!

MSN [email protected]

Posted by n00d3x on 03-12-2001 17:55:

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif

a ja bym tak nie umial !!!!

Ooo stary to widze ze masz niezle braki

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:38.