FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2449)
Mapy w pelnej wersji RTCW
Co sadzicie o nowych mapach w pelnej wersji wolfa ? Ktora ma szanse dorownac pod wzgledem grywalnosci mp_beach ? Napiszcie jesli znacie juz jakies wady i zalety tych map. Pozdrawiam.
Dla mnie MP bitch jest nudny jak flaki z olejem. Nie wchodze na serwy z nim. Nowe sa lepsze mapki moim zdaniem taki assault czy depot etc. total fun. Na depocie szczeg ciekawie sie gra. Na village tez ostra jatka i jak wesolo miec za plecami nazi gold
PS: Alieny lapy precz od zlota
Niektore moze troszke za duze i zbyt zagmatwane jak dla mnie, ale moze po jakims czasie gry naucze sie gdzie co jest i nie bede bladzil tak jak teraz
ps. nie ma to jak znana ze wszystkich stron Beach Invasion
Nie wiem, moze sie jeszcze nie 'wstrzelilem' dobrze ale nowe mapki sprawiaja wrazenie bez sensu zagmatwanych. Mp_beach byla krystalicznie przejrzysta (od poczatku). Mam nadzieje ze to kwestia ogrania.
Nie wspomne o zalosnej ilosci mapek mp w pelnej wersji. Kiedy point release? Podobno activision ponaglala terminy zeby sie na gwiazdke wyrobic dlatego wyszlo 'niedokonczone' dzielo. Jezeli nie wydadza wczesniej point release to niech przynajmniej soft do mapowania udostepnia...
Pojawi�y si� pog�oski o tym, �e wkr�tce do 7 podstawowych mapek fulla ma do��czy� sporo nowych juz opracowanych mapek.
B�dzie je mo�na sci�gn�� z netu i nie b�d� one do�aczone do retail gry.
hmmm wiecej nieznanych mapek, cool ))
a tak wogole to te nowe mapy mnie przerazaja i dalej gram w testa2 na bardzo przyjaznej mapce beach invasion
....moze kiedys uda mi sie przejsc na full wersje
a tak wogole to te nowe mapy mnie przerazaja i dalej gram w testa2 na bardzo przyjaznej mapce beach invasion![]()
....moze kiedys uda mi sie przejsc na full wersje![]()
Napisane oryginalnie przez Zoltan
Jaki z ciebie zolnierz jak nowe mapki cie przerazaja. Na front !
One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.
IRCnet - #wolfpl, #globalops
Sorx ze jestem taki zapozniony i dopiero teraz zabralem sie do pozostalych mapek . Teoretycznie wszyscy na poczatku nie sa pozytywnie zaskoczeni ale ja yestem naprawde zniesmaczony . Szczegolnie duze nadzieje zywilem z Village - ogladalem go wczesniej sam . Natomiast gra sie w to wlasnie jak w singla - przerobka jest tu bardzo widoczna - bo jak to wyglada ? Zaczynasz jako Axis , przepychanka pod oknem i WOOO rush na cmentarz - biegniesz za tlumem po jednej i tej samej drodze - dobiegasz na Cementary i dosc szybko giniesz . Respawn wraz z 8 innymi Axisami i WOOO rush przez okno... i tak wkolo . Naprawde "zajebista" gra .
Ktos moze powiedziec : W beachu tez lecialo sie ladderem i do Warra - ale nie jest to do konca prawda gdyz na calej mapie cos sie dzialo . Natomiast jak w Village zboczysz z drogi to bedziesz mijal co najwyzej opuszczone zabudowania i abandoned mieszkania . Cala reszta mapki nie zagospodarowana .
quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
Sorx ze jestem taki zapozniony i dopiero teraz zabralem sie do pozostalych mapek . Teoretycznie wszyscy na poczatku nie sa pozytywnie zaskoczeni ale ja yestem naprawde zniesmaczony . Szczegolnie duze nadzieje zywilem z Village - ogladalem go wczesniej sam . Natomiast gra sie w to wlasnie jak w singla - przerobka jest tu bardzo widoczna - bo jak to wyglada ? Zaczynasz jako Axis , przepychanka pod oknem i WOOO rush na cmentarz - biegniesz za tlumem po jednej i tej samej drodze - dobiegasz na Cementary i dosc szybko giniesz . Respawn wraz z 8 innymi Axisami i WOOO rush przez okno... i tak wkolo . Naprawde "zajebista" gra.
Ktos moze powiedziec : W beachu tez lecialo sie ladderem i do Warra - ale nie jest to do konca prawda gdyz na calej mapie cos sie dzialo . Natomiast jak w Village zboczysz z drogi to bedziesz mijal co najwyzej opuszczone zabudowania i abandoned mieszkania. Cala reszta mapki nie zagospodarowana .
1. Communique - swietna mapa, grywalnoscia dorownuje do bicza! Dobrze sie gra zarowno po stronie axis jak i allies.
2. Beach - tak, tak ... q2dm1
3. Depot - podobnie jak Communique - zbalansowana mapa na ktorej nie da sie grac 4 na 4
4. Assault - na tej mapie trzeba spore ekipy - tak powyzej 10 ludzi w timie i mozna sie juz dobrze bawic
5. Destruction CP - ... jesli grasz po stronie alienz to ok, jesli axis to juz nie za bardzo ok
6. Sub - Dziwna troche ale na niej calkiem niezle mi sie gra.
7. Castle - mapka czysto kamperska ze strony axis. Granaty, puchy plus jakis worms na gorze i axis ownz
8. Village - na tej mapie jesli alien zbierze zloto a wiekszosc axis w tym czasie bedzie na respawnie to sa marne szanse na przechwycene kuriera ... Przecinek dobrze ja opisal.
Du�o nad tymi mapamis to sie nie napracowali... Wszystkie z singla [tyko beach oraz wiocha...] Mogli sie bardziej postara� z oryginalizmem...
Eh czepiacie sie tego singla jakby to on stanowil trzon gry. Dla mnie singiel to tylko zbedny dodatek do multi. Ktos inaczej mysli ?
5. Destruction CP - ... jesli grasz po stronie alienz to ok, jesli axis to juz nie za bardzo ok
quote:
Eh czepiacie sie tego singla jakby to on stanowil trzon gry. Dla mnie singiel to tylko zbedny dodatek do multi. Ktos inaczej mysli ?![]()
multi rulezzzz
![]()
Pompki=sux0rz
Glock=r0x0rz
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
No o tych mapkach to samo pisalem![]()
ROL sledzisz mnie? nie starczy ci ze mnie przesladowales w niedziele XM?
Pompki=sux0rz
Glock=r0x0rz![]()
... bronie jakies takie prymitywne... Ale nie ma to jak przejs� RTCW w ca�y dzie�...
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL
Heh, jak ja na singlu w sobote rano siad�em [10am] To do 23 siedzia�em i kosi�em shkopuffSkoda �e poziom przeciwnikuff nie jest za wyskoki i ich bronie jakies takie prymitywne... Ale nie ma to jak przejs� RTCW w ca�y dzie�
...
You must realise that someday you will die
FIRST IMPACT: board.hive.pl
quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL
Heh, sorry, to jush sie nie powt�rzy![]()
Bossowie: Jedyny sensowny to by� ten sjuper soldier. Najzabawniejshy by� ten kolo na ko�cu co lata� z mieczem i za hollere trafi� nie m�g� Ale wytrzyma�y sqbaniec
A co do Tomphsona to w ci�gu ca�ej gry u�y�em go hmmm... 2 ? 3 ? razy ? I to nie bynajmniej z powodu jego bezurzytecznosci lecz poprostu prawie wogule nie dawali ammo do tego guna A jak gra�m w demie to na aliantach r0x0rz0wa�
A co do p0mpk00ff to RTCW naprawde straci� na ich braq
btw. xm RULEZ !!!
You must realise that someday you will die
FIRST IMPACT: board.hive.pl
quote:
Napisane oryginalnie przez [SO]CAIN
, chociaz tez nie wiadomo czy akurat mapy singlowe nie sa przerobka map z multi.......
pozdr.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:48.