FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2481)
Sprostowanie dziwnej klanowki |SLIZG-CAFE| vs [F|S|G]
Chcialbym sprostowac cale klamstwo ktore napisal trapper w swoim topicu.
Doszlismy z Dioda do wniosku i zarazem porozumienia ze wszystko co napisal trapper na temat tego sparingu jest sciema i klamstwem ktorego nie powinno byc.
Nie dosyc ze najpierw oczernil SLIZG-CAFE mowiac ze zesmy wylaczyli server i puszczajac jakies kosmiczne teksty.....a pozniej oczernil swoj wllasny klan (z ktorego zreszta zostal wyrzucony czy tez sam odszedl to nie ma zanczenia) tym ze Dioda mu kazal to wszystko zrobic. Rzekomo przyslal mu screeny i.t.d, i.t.p.
To chyba wszystko co chcialem napisac.
Wezcie sie wyzwijcie na pistolety
.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a::
:w:u:n:a:s:t:k:a:::::.
Dzieki Dioda............Metallica RULEZZZZZ.........
Trapper ja i tak mysle ze ty sciemniasz, zreszta tak uwaza polowa slizgu...............a sam jeden duzo ie zdzialasz zreszta wszyscy juz znaja twoj charakter wiec nie sadze zeby ktokolwiek uwierzyl akurat tobie................Przykro mi to mowic Trapper ale stracilem do ciebie zaufanie...............jestes poprostu sciemniaczem.
A dominik mial racje piszac ze 99% toa bajeczki a 1% to prawda.....przyznaje mu 100% racje
Nie masz racji bo gada�esz z DioDa a ze mna nie wiec to jest stroniczo�� i to ci powie ka�dy ja mam du�o znajomych kt�rzy moga na necie utrudnic zycie i na stronach ale ja tego nie pokazuje w przeciwe�stwie do DioDy a nie pamietasz jak bylo na klanufce a teraz Koledzy DIoDa i ty ??
Zmieniasz zdanie jak chorongiefka na wietrze
ROTFL!
Jakich ty masz 'znajomych' chlopcze, ale konkretnie nickami prosze.
Musialbym znac go troszke dluzej.......A jezeli chodzi o kolegow to co zrobisz......po tym wszystkim co narobiles to nie sadze zebys mogl zrobic cokolwiek, co najwyze po raz kolejny oczernic siebie.....do tego to jestes zdolny
Ale do czegos innego to raczej watpie..........
Dotyczy to mnie te�.
Ja powiem �e ko�cze t� zabawe zbieram zabawki i ide z tego tematu i ju� to mnie nie obchodzi . M�wicie sobie co chcecie o mnie ale wszyscy wiedz� swoje.
Re: Powiem Jedno
Dokladnie trapper.wszyscy wiedza swoje, ja wiem swoje ale to co ty wiesz jest calkoicie wymyslone przez ciebie i jest to totalna abstrakcja.
Cale twoje zachowanie jest abstrakcja......wszyscy tak twierdza
a sadze ze jak ludzie ktorzy maja juz jakies doswiadczenie w zyciu to raczej nie sciemniaja....np Ciacho....
Jestes w mniemaniu wielu ludzi dzieckiem ktore ma zbyt duze wyobrazenie o sobie a w dodatku w twoim mozgu rodzi sie zbyt duzo bajeczek i sciem............a pozatym to naucz sie troszke ortografi, najlepiej by bylo gdybys zaczol chodzic wogole do szkoly
Od roku chodz� z fantastyczn� dziewczyn�. Miesi�c temu postanowili�my rozpocz�� wsp�ycie. Niestety, by�em tak podniecony, �e po chwili pieszczot, zanim dosz�o do zbli�enia, by�em ju� "po". Bardzo mnie to zdenerwowa�o. Co robi�?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:18.