FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2488)
*******e Server Topgun
To jest najbardziej kretynski server jaki widzialem. Admin ci da slapa za kampienie albo bury albo cie zabije , nie ma znaczenia ze jestes w slabszym teamie ktory jak idze na rusha to sie gubi nie nadaza rzuca swoim granaty pod nogi i wogole ale taki admin wie lepiej lamuch jeden jak powienines grac jak team CT sie pcha to ich wybijam i jeszcze maja pretensje , po co sie pchaja ? skoro to mapa de to niech bronia BS a nie pchaja sie do respa terro , skoro im wolno to robic to ja moge czekac az przyjda jak ich zabije to sie runda skonczy a jak jakis zostanie to pojde podlozyc bombe , a moze by tak tych atakujacych CT slapowal albo bury dawal , zagralem sobie tam bo mam tam ladny ping a lacze mi strasznie laguje dzisiaj i bardzo zaluje ze tam zagralem. Nagle admini tego servera chca zmienic CSa bo jak chca grac dusta to niech wiedza ze tam terro w 90% gier kampia bo przy 10/10 ciezko jest zrobic rusha juz przy rownych teamach a co dopiero gdy CT sa lepsi (a przewaznie lepsi gracze ida do CT na tej mapie !)
Mantis mnie zabanowa� za to �e kolesia zabi�em granatem (przez pomy�ke) ale co b�de to komentowa�...
ale masz racje Mantis, terro z regu�y kampia przed wejsciem, runda trwa ile trwa, i dopiero jak jaka� ciotka(terro) nie wyra�i ch�ci znalezienia BOMBY (nie b�dzie jej nawet szuka�) w tym czasie tylko b�dzie kampi� w jakims **** miejscu to wtedy mozna mu kopa sprzeda� !!..no chyba �e zabije all CT
A jak komu� sie nie podoba, �e jak zginie na pocz�tku rus***�c samotnie to niech skr�ci czas rundy na DUST do 2 minut, heeheh
byla mapa duke
ja jako terro ale moj team poza 1 gosciem albo stal w bazie albo
siedzial na dachu
wiec ja i ten koles zrobilismy wbite do budynku s skampilismy...
i udalo nam sie zabic 6 kloesi...
za to admin zaj***** wywalil mnie z serva bez ostrzezenia (jak to tak mozna nazwac)
za maxymalne kampienieP
a co ja mam q*** robic jak ja i jeszcze jedna osoba tylko jakos gra to co ja mam zrobic...
chyba ze bede biegl sam na rusha i bede ciagle ginal
(ale bym dal powod do radochy szanownemu adminowi i reszcie cwaniakow z ct DDD)
Moze naprawde twoi admini sie za bardzo przejmuja sytuacja w tej grze?
Zwlaszcza jeden mega admin dzinu czy hgw jak go tam zwac.
Echa taki fajny serwek a admini szaleja.
#f0rgotten-fans @ irc.quakenet.org
znowu to samo
ten topic jest niepotrzebny
przeciez Mantis ponoc miales nie wchodzic na ten server juz od ponad tygodnia...
i po raz enty -- nie pasi? zmien server...
wrrrr :/
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.
TG jest fajnym serwerem do czasu... [/QUOT
Do czasu ..... ?
Prosimy o wiecej.
GooS wytlumacz mi cos...
W waszej cafe, na wiekszosc serverow, macie zmniejszony gl_max_size, nie obchodzi mnie kto wam ta komende wpisal ale fakt, ze tak macie.
Podobnie ja w domu gram na gl_max_size "1", i dzieki temu jestem na lisicie cziterow... ale!
Ale nie jest napisane za co, nie jest mi nic udowodnione i co najgorsze, nie ma qrfa zadnych screenow z PB...
To jest chore, podobniej jest z Redrumem ze SPECNAZU.
Z tego co wiem, to tej komendy nie mozna wykorzystawac na meczach CB, ale jak se gram freestyle, to chyba moge korzystac z opcji jaka dalo valve, jaka jest gl_max_size "1".
rolin ma racje... CVarsy sa po to zeby je sobie poustwiac i grac jak komu sie podoba... w q3 przynjamniej NIKT nie czepia sie, ze masz np. r_picmic na 5 ustawiaone co w zblizeniu jest podobne do HL'owskiego gl_max_size <128.... Narpawde nie wiem o co wy sie klucicie ? Jakis palant wymyslil, ze niby ten maxsize 1 to jakis cit...
Kernel Panic!
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.
rolin ma racje... CVarsy sa po to zeby je sobie poustwiac i grac jak komu sie podoba... w q3 przynjamniej NIKT nie czepia sie, ze masz np. r_picmic na 5 ustawiaone co w zblizeniu jest podobne do HL'owskiego gl_max_size <128.... Narpawde nie wiem o co wy sie klucicie ? Jakis palant wymyslil, ze niby ten maxsize 1 to jakis cit...
Mantis spox, ale zauwaz, ze taka opcje dalo samo ValvE!!!
Wiec to nie jest zaden czit, to nie jest zaden program z poza HL czy CS.
A Jackkiller ma racje, wcale nie musimy tam grac, ale ja chce rozglosnic co sie dzieje tam.
Jakc zrozum, ze w cafe, gdzie jest TOPGUN. komputery maja zmniejszony gl_max_size, i co? zbanuja swoje ipe, zeby nie grac po lanie na TOPGUNIe?
Widzish sam co sie dzieje.... a dzieje sie zle.
Napisane oryginalnie przez Mantis
Kto mi zmienil nazwe topika ??
ktos![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Rolin
Mantis spox, ale zauwaz, ze taka opcje dalo samo ValvE!!!
Wiec to nie jest zaden czit, to nie jest zaden program z poza HL czy CS.
A Jackkiller ma racje, wcale nie musimy tam grac, ale ja chce rozglosnic co sie dzieje tam.
Jakc zrozum, ze w cafe, gdzie jest TOPGUN. komputery maja zmniejszony gl_max_size, i co? zbanuja swoje ipe, zeby nie grac po lanie na TOPGUNIe?
Widzish sam co sie dzieje....a dzieje sie zle.
Napisane oryginalnie przez Rolin
GooS wytlumacz mi cos...
W waszej cafe, na wiekszosc serverow, macie zmniejszony gl_max_size, nie obchodzi mnie kto wam ta komende wpisal ale fakt, ze tak macie.
quote:
Podobnie ja w domu gram na gl_max_size "1", i dzieki temu jestem na lisicie cziterow... ale!
Ale nie jest napisane za co, nie jest mi nic udowodnione i co najgorsze, nie ma qrfa zadnych screenow z PB...
To jest chore, podobniej jest z Redrumem ze SPECNAZU.
quote:
Z tego co wiem, to tej komendy nie mozna wykorzystawac na meczach CB, ale jak se gram freestyle, to chyba moge korzystac z opcji jaka dalo valve, jaka jest gl_max_size "1".
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Ja tam nie gram bo admini to lamusy! Inni mowia, ze tesh nie graja a wchodza i graja z lamami-adminami, a pozniej sie skarza po co? NIE GRAJCIE TAM I BEDZIE SPOKOJ!
quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Bo pojade do wawy i ci nakope do dupy , teraz ludzie nie wiedza o co mi chodzilo !!
Gra�em raz na servie.
Nie spotka�em si� z czym� takim, a to pewnie, dlatego �e kto� porz�dny mia� admina .
BTW. co do gl_max_size 1, to niebywale ulatwia to gre z tego co zauwazylem, a i za to bany sa na -UOP- i na U G�rala!
a ja mialem taka: ban forever
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:34.