FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2516)

Posted by Przecinek on 30-11-2001 14:53:

Kto ma Jush pelna wersje?

Dzisiaj odrazu po wykladzie punkt 9:30 wyruszylem do Empik Megastore , wszedzie Plakaty i gierki Harry Potter ale RTCW ani sladu , coz wszesna pora wiec zaatakowalem ponownie 14:00 widze ze na srodku stoi nowy stolik a na nim AvP2 .... widzialem ze niektorzy tez nerwowo ( ci sami co o 9:30) kraza wokol stoisk . Dobrze ze dzisiaj Andrzejkowa Impra wiec walic to , lookne w Sobote

Posted by [FPP]f0rgotten on 30-11-2001 15:06:

Thumbs down

ja tesh bylem i nic...

Posted by sud on 30-11-2001 16:27:

Exclamation

[...] premiera europejska Return To Castle Wolfenstein odb�dzie si� dwa tygodnie wcze�niej ni� to zapowiadano czyli 30 listopada! A to oznacza, �e w polskich sklepach gra zago�ci ju� w pierwszym tygodniu grudnia.
Tak pisze http://www.lem.com.pl/lem/

Czyli ma byc za pare dni.

Posted by [BK]FritzKrieg on 30-11-2001 16:48:

Wink

Oto co powiedzial Todd Hollenshead z ID:
>>> Return to Castle Wolfenstein should be on shelves across Europe (except for Spain and Italy) by this coming Friday. Spain and Italy will get theirs the following Friday. I'm still waiting on info for Asia/Pacific. <<<
Wiec trzeba sie rozgladac juz jutro po empikach czy innych wynalazkach - ale to wersja wydarzen dla scisnieniowanych
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Posted by killertowa on 30-11-2001 17:18:

We wczorajszej wk�adce "Gazeta dla gracza" do Gazety Wyborczej jest napisane, �e premiera ma by� w po�owie grudnia

"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"

Posted by Cougar on 30-11-2001 17:31:

a ja wiem z pewnego zrodla ze jak wszystko pojdzie dobrze to bedzie w przyszlym tygodni :>

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Posted by Sphere on 30-11-2001 20:25:

.....
a i tak ju� wszyscy wolfa przeszli ...

Posted by Zoltan on 30-11-2001 20:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez Pef_Sphere
.....
a i tak ju� wszyscy wolfa przeszli ...

Tia jakby tu nam najbardziej zalezalo na singlu

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Posted by Sphere on 30-11-2001 21:09:

hehe, no fakt ...
Pozdr�wka.

Posted by GrOs on 01-12-2001 15:08:

Cool

Single nie jest zly........

IRCnet #wolfpl

Posted by Xceed on 01-12-2001 18:35:

htpp://www.gry-online.pl - origin

tam znajduje si� info dla wsztstkich wyczekuj�cych orygina�ki za niema�� cen� btw ... gra mia�a by� w ca�ej Europie w pi�tek , ale b�dzie tak naprawd� dost�pna w nast�pnym tygodniu .

Posted by j@rzabek on 03-12-2001 17:13:

Teraz pytanko? Czy m�g�by mi kto� sprzeda� RTCW na p�ycie �ci�gni�tej z internetu. Na moim piracie Multi nie dzia�a. Pisze. Can't load mp_beach.bsp mimo �e jest ta mampa?
help!
a mo�e Hilfe!

Posted by Sphere on 03-12-2001 19:28:

no to sk�d masz t� gr� ?
wejd� na www.wcforum.prv.pl - da best warez forum )
(to wcale nie reklama - tylko sie tak wam wydaje )

Posted by ADM on 05-12-2001 20:19:

quote:
no to sk�d masz t� gr� ?

Dzieki za informacje, dzieki temu forum bedzie mi latwiej znalezc nowe gry w necie. Polecam wszystkim to forum

Posted by ADM on 05-12-2001 20:20:

quote:
no to sk�d masz t� gr� ?

Dzieki za informacje, dzieki temu forum bedzie mi latwiej znalezc nowe gry w necie. Polecam wszystkim to forum

Posted by Bulls on 06-12-2001 08:14:

quote:

no wlasnie

Posted by [BK]FritzKrieg on 06-12-2001 13:06:

Talking

Ostatnie trzy posty sa zajebiste.
Chlopaki, wracac na forum pokemona i nie brudzic tutaj

Posted by C4|Shiro on 07-12-2001 06:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez Bulls
quote:

no wlasnie

eeee...hmm..jakby to ujac...kim Ty jestes?...bo masz avatara conajmniej jak screenshot z Digimona...wes idz z takimi postami....
a tak wracajac do tematu... na gieldzie warszawskiej mozna dorwac giere za 199 zeta...czujecie?))

Posted by Zoltan on 07-12-2001 10:48:

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro

eeee...hmm..jakby to ujac...kim Ty jestes?...bo masz avatara conajmniej jak screenshot z Digimona...wes idz z takimi postami....
a tak wracajac do tematu... na gieldzie warszawskiej mozna dorwac giere za 199 zeta...czujecie?))

Oceniasz kogos po jego awatarze ?? ... a jak ktos nie ma awatara lub uzywa defaultowego to juz pewnie z lekka dno nie ? . Pozdry

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Posted by ins@ne on 07-12-2001 11:02:

Wink ...

...o ja biedny - trza sko�owa� avatara

Posted by Lucas on 07-12-2001 16:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

Oceniasz kogos po jego awatarze ?? ... a jak ktos nie ma awatara lub uzywa defaultowego to juz pewnie z lekka dno nie ? . Pozdry

No... ja tez biedny.... musze miec przydzielonego z fpp

Posted by sud on 07-12-2001 18:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

No... ja tez biedny.... musze miec przydzielonego z fpp

Lucas! Jak zobaczylem twojego avatara, to w pierwszej chwili myslalem ze to jest worms .... worms z karabinem hehe.

A nawiazujac do tematu to od zeszlego piatku jestem w empiku codziennie i nikt nic nie wie. Co jest? Moze jakies opoznienia? Wiecie cos o tym? Ja chce juz oryginalika miec!

Posted by C4|Shiro on 07-12-2001 19:09:

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

Oceniasz kogos po jego awatarze ?? ... a jak ktos nie ma awatara lub uzywa defaultowego to juz pewnie z lekka dno nie ? .

nie po avatarze a po poscie ... za to Twoj jest bardzo orginalny

Posted by [BK]FritzKrieg on 07-12-2001 20:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez sud

(...) nawiazujac do tematu to od zeszlego piatku jestem w empiku codziennie i nikt nic nie wie. Co jest? Moze jakies opoznienia? Wiecie cos o tym? Ja chce juz oryginalika miec!

Hmm... wydaje mi sie ze sam empik jako empik to nic wiedziec nie bedzie dopoki to sie na polkach nie pojawi. Wolfa bedzie dystrybuowal LEM czyli oddzial multimedialny empiku. Nie wiem czy masz tam u siebie od razu w empiku LEMa (u nas - w wawie - jest). Telefony do nich sa na ich stronie (www.lem.com.pl). Dzwonilem to mi panienka powiedziala ze wolf bedzie w nastepnym tygodniu (tym co teraz bedzie).
Pozdry

Posted by Zaitsev on 07-12-2001 22:21:

Talking Bzdury!

�adnego Wolfa nie b�dzie na czas koniec kropka.
A dlaczego to wam powiem...a no dlatego �e mieszkamy w dziwnym pa�stwie kt�re si� nazywa Polska i mie�ci sie w �rodku Europy i tylko tyle....reszta nie ma �adnego znaczenia..bo i tak my Polacy zawsze byli�my traktowani inaczej,(nie jestesmy w Uni Europejskiej) nas sie olewa i tyle bo dochody ze sprzeda�y gier"orginalnych" sa ma�e wiec nie dziwcie sie �e np: taki chicior jak RtcW nie pojawi si� w takim samym czasie jak u innych(Kraje)...
Moim zdanem gra si� zpu�ni i to du�o, du� czasu (od jednego do dw�ch tygodni), jak bedziemy mie� Wolfa na gwiastke to bedzie good....

Posted by C4|Shiro on 07-12-2001 23:22:

Angry

hmm.. tak i mi sie wydaje...szczegolnie ze monitoruje wydarzenia na gieldzie...i nawet tam ludzie tak uwazaja

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:42.