FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2543)
Szybka zmiana map.
Mam male pytanie do braci grajacej w RTCW full.
Jak oceniacie zmiane map w mp co rozgrywka? Moim zdaniem admini serwerow powinni zastanowic sie nad ustawieniami sewrwa umozliwiajacymi pogranie na jednej mapie 3-5 razy, co pozwoli nam na potrenowanie rozgrywki w danej lokacji. Ciagla gonitwa z mapy do mapy jest troche denerwujaca.
Napiszcie co o tym sadzicie.
Pozdrowienia for all.
quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]GrOs
Moim zdaniem admini serwerow powinni zastanowic sie nad ustawieniami sewrwa umozliwiajacymi pogranie na jednej mapie 3-5 razy, co pozwoli nam na potrenowanie rozgrywki w danej lokacji. Ciagla gonitwa z mapy do mapy jest troche denerwujaca.
W�a�nie wczoraj na serwerze toadiego ( hi babe ) przekona�rem si� , jak wielkim g�wnem i rozw�cieczaj�c� rzecz� mo�e by� recycle mapki co runda ... Beznadzieja do kwadratu , Bro� Bo�e dawa� takie co� !
My�l� , �e recycle mapki co 10 rund ( trzeba si� troch� rozegra� ) jest optymalny .
Re: Ma�y Skandal ! ;-D
quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
W�a�nie wczoraj na serwerze toadiego ( hi babe) przekona�rem si� , jak wielkim g�wnem i rozw�cieczaj�c� rzecz� mo�e by� recycle mapki co runda ... Beznadzieja do kwadratu , Bro� Bo�e dawa� takie co� !
My�l� , �e recycle mapki co 10 rund ( trzeba si� troch� rozegra� ) jest optymalny .
gg #78870
irc #wolfpl
Nie no , na toadim ju� poprawili , i jest OK .
Postepy sa...
...poprawiony a jakze, ale znakomita wiekszosc lowi RyBy
gg #78870
irc #wolfpl
Re: Postepy sa...
quote:
Napisane oryginalnie przez KIeliH
...poprawiony a jakze, ale znakomita wiekszosc lowi RyBy![]()
Zmiana map co runde to, fakt, przesada. Szczegolnie ze mi wolf sie czesto wiesza przy ladowaniu nowej mapki albo wtyke pokazuje (nie wiem czy ktos tak jeszcze ma?). No ale z drugiej strony jak nie ma zmian w ogole (vide ByRy) no tez mozna zajoba dostac... kazdy krzyczy jaka chce mape, co chwila ktos vota robi itd.
Mam male pytanie do braci grajacej w RTCW full.
Jak oceniacie zmiane map w mp co rozgrywka? (...)Napiszcie co o tym sadzicie.
Moje 5 groszy
Zmiana mapy co 6 rund, Stop Watch On (wtedy kazda strona gra 3 razy i axis i allies) i WSZYSTKIE mapy. Nie tylko te 'ulubione' - przeciez taki pomysl to kpina. Wszystkie mapy powinny byc ograne. Te ktorych nie lubimy tez. A moze wlasnie przedewszystkim.
Pozdry
Moze obecne rozwiazanie ze zmiana map na byry nie jest doskonale to i tak chyba najlepsze z dostepnych. Wydaje mi sie ze ciezko jest ustalic stale reguly, takie jak zmiana mapy co 6 rund (chyba ze graja ze soba 2 klany). Zawsze bedzie wiecej niezadowolonych z takiego rozwiazania, wiec jestesmy skazani na vote
Trzeba sie pogodzic z tym ze nie gramy sami na serwerze i jak duza czesc chce grac na tej samej mapce 20 raz to trudno, to jest domokracja, tez mi sie to nie podoba ale trzeba to wytrzymac
Moze obecne rozwiazanie ze zmiana map na byry nie jest doskonale to i tak chyba najlepsze z dostepnych. Wydaje mi sie ze ciezko jest ustalic stale reguly, takie jak zmiana mapy co 6 rund (chyba ze graja ze soba 2 klany). Zawsze bedzie wiecej niezadowolonych z takiego rozwiazania, wiec jestesmy skazani na vote![]()
Trzeba sie pogodzic z tym ze nie gramy sami na serwerze i jak duza czesc chce grac na tej samej mapce 20 raz to trudno, to jest domokracja, tez mi sie to nie podoba ale trzeba to wytrzymac![]()
Masz racje. Tez jestem za tym aby mapy zmienialy sie regularnie ale wole kiedy mam prawo wyboru a nie z gory ustalone reguly. Z perspektywy czasu widze jednak ze na byry, toadie'm siedzi coraz wiecej dobrych graczy i sama gra staje sie dla mnie coraz bardziej ciekawa (team'owa) i wierze, ze poprzez sprawne glosowania mapy zaczna sie zmieniac regularnie, a gra stanie sie bardziej roznorodna i nie potrzebne beda zmiany mapy ustalone na np 6 rund.
Masz racje. Tez jestem za tym aby mapy zmienialy sie regularnie ale wole kiedy mam prawo wyboru a nie z gory ustalone reguly. Z perspektywy czasu widze jednak ze na byry, toadie'm siedzi coraz wiecej dobrych graczy i sama gra staje sie dla mnie coraz bardziej ciekawa (team'owa) i wierze, ze poprzez sprawne glosowania mapy zaczna sie zmieniac regularnie, a gra stanie sie bardziej roznorodna i nie potrzebne beda zmiany mapy ustalone na np 6 rund.
Nara
Mysle ze defaultowo na Byry'm tzreba ustawic Stop Watch,ze stop watchem sie nie nudzi I mozna zajebiscie szybko wygrac
Wczoraj BK pobilo rekord wygrywajac w czasie ponizej 1 sekundy
DDD BK Rulez
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:00.