FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2573)

Posted by GorE on 03-12-2001 09:21:

Question Mam problem z...

... czym możne mieć problem jak nie z sławnym na całym świecie Windowsem. Dokladnie z xp. Słyszałem że podczas 1 odpalenia potrzebuje orginalną dyskietke z kluczem nagrywanym wraz z orginalnym systemem. Nie podejrzewam że piraci dorzucą ci dyskietke , może maly craczek wystarczy ale tak nie uważam. Co raz cześciej MICROSOFT robi jakieś zabezpieczenia. Wiem ze możne je ominąć ale nie wiem czy ten się d . Więcej narazie nie wiem oprócz tego że owy XP nie jest kompatybilny z CELERONEM (( i nie działa na nim. Może to tylko bzdury ale nigdy nic nie wiadomo co Bill wymyśli .

Posted by gazi on 03-12-2001 09:59:

jak nie chcesz sie bawic w jakies tam aktywacje i craki to kup wersje Windows XP Professional , tam oprocz podania cd-key'a nie musisz sie niczym wiecej martwic

a to ze xp nie dziala z cel to jakas bzdura , trust no one

Posted by weirdo on 03-12-2001 10:58:

Re: Mam problem z...

quote:
Napisane oryginalnie przez GorE
Co raz cześciej MICROSOFT robi jakieś zabezpieczenia. Wiem ze możne je ominąć ale nie wiem czy ten się d .

o to to sie nie martw, piraci rozgryzli zabezpieczenia po kilku godzinach od oficjalnej premiery

zreszta czesto oni dbaja lepiej o swoich klientow niz sprzedawcy w 'oryginalnych' sklepach - nie martw sie, raczej nie zostaniesz na lodzie z 'please enter serial number'

you accept (reject, respect);

Posted by [FPP]xen0m on 03-12-2001 19:06:

ruskim zawsze mozna ufac

Posted by weirdo on 03-12-2001 19:13:

ruskim to akurat nie ;p

jak ktos mieszka w poznaniu to widzi roznice pomiedzy targowiskiem bema i gielda na matejki <-=----- do tych pierwszych to zaufania raczej nie mam

Posted by [FPP]Shooler on 03-12-2001 19:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ruskim zawsze mozna ufac

Ruscy to akurat sa [cenzored] nie bede pisal bo pomyslicie ze rasista

Posted by Xkill on 03-12-2001 19:20:

Szczerze mowiac to duzo lepiej (i wygodniej) kupuje sie u piratow pod gielda w Stodole (polacy) niz na stadionie. Co prawda squadanka adobe'a kosztowala 50 zeta a u ruskich 30, ale jak kupuje to mam pewnosc. Kiedys kupowalem na stadionie identyczna squadanke lookam - Photoshop 6 a to beta byla. A tu wszystko cacy. Nie ze jakis rasista jestem.

Posted by [FPP]xen0m on 03-12-2001 21:15:

najlepiej to wsyzstko sie z netu sciaga... tylko cza miec dobre lacze

btw ma ktos prog. "Macromedia Homesite 5"?

Posted by Xkill on 03-12-2001 21:20:

A przy okazji

Ma ktos moze Full Flasha 5.0, bo w kazaa jest zwalony

Posted by [FPP]xen0m on 03-12-2001 21:45:

to na wiekszosci polskich warezow znajdziesz...

Posted by [FPP]Saari on 03-12-2001 21:48:

quote:
Więcej narazie nie wiem oprócz tego że owy XP nie jest kompatybilny z CELERONEM (( i nie działa na nim.

Owy XP jest kompatybilnyz celeronem- jestem tego zywym przykladem

Posted by killertowa on 04-12-2001 08:11:

a full wersję najnowszego Partition Magic?

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Posted by [FPP]xen0m on 04-12-2001 09:22:

ja mam pm7.0 wiec jak chcesz to moge gdzies wrzucic

Posted by weirdo on 04-12-2001 11:06:

fajnie by bylo tez bym se sciagnal

Posted by [FPP]xen0m on 04-12-2001 16:31:

jakis ftp podajcie to zapodam

Posted by killertowa on 04-12-2001 17:06:

Panowie, pliiiissss!
udostępnijcie na dzień lub dwa swoje ftp

XENOM: ile zajmuje ten programik?

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Posted by [FPP]xen0m on 04-12-2001 21:22:

cos kolo 20mb

Posted by killertowa on 05-12-2001 08:05:

Ok. Założyłem sobie 25MB e-dysk, na który będziesz mógł wrzucić pmagica.
Skontaktuj się ze mną na gg: 1580114 lub icq:135571379 to podam ci dokładny namiar i hasło dostępu

Posted by Neo on 05-12-2001 13:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez GorE
... czym możne mieć problem jak nie z sławnym na całym świecie Windowsem. Dokladnie z xp. Słyszałem że podczas 1 odpalenia potrzebuje orginalną dyskietke z kluczem nagrywanym wraz z orginalnym systemem. Nie podejrzewam że piraci dorzucą ci dyskietke , może maly craczek wystarczy ale tak nie uważam. Co raz cześciej MICROSOFT robi jakieś zabezpieczenia. Wiem ze możne je ominąć ale nie wiem czy ten się d . Więcej narazie nie wiem oprócz tego że owy XP nie jest kompatybilny z CELERONEM (( i nie działa na nim. Może to tylko bzdury ale nigdy nic nie wiadomo co Bill wymyśli .

ja pier^&(%

naczytaja sie jakichs klikuff itp. i bzdury na boardzie wypisuja...
ja tam z XP nie mam zadnych problemow [juz 3 miesiace mam go zainstalowanego...]

Posted by [FPP]xen0m on 06-12-2001 00:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
Ok. Założyłem sobie 25MB e-dysk, na który będziesz mógł wrzucić pmagica.
Skontaktuj się ze mną na gg: 1580114 lub icq:135571379 to podam ci dokładny namiar i hasło dostępu

to juz jutro...

Posted by GorE on 07-12-2001 09:54:

Re: Re: Mam problem z...

quote:
Napisane oryginalnie przez Neo

ja pier^&(%

naczytaja sie jakichs klikuff itp. i bzdury na boardzie wypisuja...
ja tam z XP nie mam zadnych problemow [juz 3 miesiace mam go zainstalowanego...]

\

Nie czytam żadnych bzdur informacje te mam od szanownego i mądrego informatyka (danych nie uiszczam). Sam widziałem i iinstalowałem tą wersje xp. Ale może masz bardzo fajną wersje profes. jub zcraczoną tą co ja miałm.

Posted by GorE on 07-12-2001 09:56:

Cool

ma ktoś może adobe livemontion. z checią bym się z nim skątaktował... Z chęcią bym przyją link.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:08.