FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2573)
Mam problem z...
... czym możne mieć problem jak nie z sławnym na całym świecie Windowsem. Dokladnie z xp. Słyszałem że podczas 1 odpalenia potrzebuje orginalną dyskietke z kluczem nagrywanym wraz z orginalnym systemem. Nie podejrzewam że piraci dorzucą ci dyskietke , może maly craczek wystarczy ale tak nie uważam. Co raz cześciej MICROSOFT robi jakieś zabezpieczenia. Wiem ze możne je ominąć ale nie wiem czy ten się d
. Więcej narazie nie wiem oprócz tego że owy XP nie jest kompatybilny z CELERONEM
(( i nie działa na nim. Może to tylko bzdury ale nigdy nic nie wiadomo co Bill wymyśli
.
jak nie chcesz sie bawic w jakies tam aktywacje i craki to kup wersje Windows XP Professional , tam oprocz podania cd-key'a nie musisz sie niczym wiecej martwic
a to ze xp nie dziala z cel to jakas bzdura , trust no one
Napisane oryginalnie przez GorE
Co raz cześciej MICROSOFT robi jakieś zabezpieczenia. Wiem ze możne je ominąć ale nie wiem czy ten się d.
you accept (reject, respect);
ruskim zawsze mozna ufac
ruskim to akurat nie ;p
jak ktos mieszka w poznaniu to widzi roznice pomiedzy targowiskiem bema i gielda na matejki <-=----- do tych pierwszych to zaufania raczej nie mam
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ruskim zawsze mozna ufac![]()
Szczerze mowiac to duzo lepiej (i wygodniej) kupuje sie u piratow pod gielda w Stodole (polacy) niz na stadionie. Co prawda squadanka adobe'a kosztowala 50 zeta a u ruskich 30, ale jak kupuje to mam pewnosc. Kiedys kupowalem na stadionie identyczna squadanke lookam - Photoshop 6 a to beta byla. A tu wszystko cacy. Nie ze jakis rasista jestem.
A przy okazji
Ma ktos moze Full Flasha 5.0, bo w kazaa jest zwalony
quote:
Więcej narazie nie wiem oprócz tego że owy XP nie jest kompatybilny z CELERONEM(( i nie działa na nim.
killer towa
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
ja mam pm7.0 wiec jak chcesz to moge gdzies wrzucic
fajnie by bylo tez bym se sciagnal
jakis ftp podajcie to zapodam
Panowie, pliiiissss!
udostępnijcie na dzień lub dwa swoje ftp
XENOM: ile zajmuje ten programik?
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
cos kolo 20mb
Ok. Założyłem sobie 25MB e-dysk, na który będziesz mógł wrzucić pmagica.
Skontaktuj się ze mną na gg: 1580114 lub icq:135571379 to podam ci dokładny namiar i hasło dostępu
Re: Mam problem z...
quote:
Napisane oryginalnie przez GorE
... czym możne mieć problem jak nie z sławnym na całym świecie Windowsem. Dokladnie z xp. Słyszałem że podczas 1 odpalenia potrzebuje orginalną dyskietke z kluczem nagrywanym wraz z orginalnym systemem. Nie podejrzewam że piraci dorzucą ci dyskietke, może maly craczek wystarczy ale tak nie uważam. Co raz cześciej MICROSOFT robi jakieś zabezpieczenia. Wiem ze możne je ominąć ale nie wiem czy ten się d
. Więcej narazie nie wiem oprócz tego że owy XP nie jest kompatybilny z CELERONEM
(( i nie działa na nim. Może to tylko bzdury ale nigdy nic nie wiadomo co Bill wymyśli
.
quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
Ok. Założyłem sobie 25MB e-dysk, na który będziesz mógł wrzucić pmagica.
Skontaktuj się ze mną na gg: 1580114 lub icq:135571379 to podam ci dokładny namiar i hasło dostępu
Re: Re: Mam problem z...
quote:\
Napisane oryginalnie przez Neo
ja pier^&(%
naczytaja sie jakichs klikuff itp. i bzdury na boardzie wypisuja...
ja tam z XP nie mam zadnych problemow[juz 3 miesiace mam go zainstalowanego...]
ma ktoś może adobe livemontion. z checią bym się z nim skątaktował... Z chęcią bym przyją link.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:08.