FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=15)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2589)

Posted by LuZeR on 03-12-2001 22:15:

Unhappy Tak nie MoZe ByC

Sorx ale musze to napisac mam nadzieje ze sie nie obrazicie ale chce powiedziec ze coraz mnie osob gra w q2(.Codziennie gramw q2 po 5 lub 6 godzin nie wiem czemu az tyle po prostu kocham ta gre,ale w kurze mnie mala ilosc osob grajacych na serverach.Sa takie dni ze sa prawie pustki tylko na coolnecie prawie kazdy gra ale na takich inych to pusteczki czy ludzie nie widza o innych servach??.Moim zdaniem zmiejszyla sie liczba graczy w q2 poniewaz powstala taka po*******ona gra jak CS i duza ilosc osob przeszla na nia.Nie wiem co ludzie widza w tej grze jest poprostu za wolna i kamperska a taka gra jak q2 tylko swieci grywalnoscia i dynamika,mam duzo nadzieje ze nikt nie bedze mial problemu bezczynnego siedzenia na obsie i nudzenia sie bo nikt nie gra((

Posted by hanan on 04-12-2001 02:48:

ja jeszcze tyle nie gram bo chodze do cafe, i kosztuje mnie to za doozo, ale jusz nie dlugo bede tez tyle mloocil.
popieram twoja wypowiedz, mnie tez koledzy namawiali na countera, ale moim zdaniem tam jest za duzo kamperstwa no i dynamika tez mi nie pasuje. a co do ilosci osoob , to fakt czasem trudno znalezc kogos do duela, a jesli chodzi o inne serwery , to nie wiem jak ty ale ja na coolnetach i hck z cafe mam ok 15-20 ping a na innych jusz zkacze 3-krotnie, wiec pewnie dlatego

Posted by Rave on 04-12-2001 10:54:

Calkowicie sie z wami zgadzam , spox jesli ktos gra w inne kwaki (1 i 3) ale nie kuma ludzi ktorzy graja w HL albo inne nieudane konwersje Kwakow :Jestem poczatkujacy (gram pol roku) i gram 3-4h dzienie i czasami zebyz znalesc kogos do gry 1-1 jest baaaardzo ciezko.Moim zdaniem jednym z rozwiazan tego problemu jest rozpowszechnienie serwerow przez uzytkownikow tego boarda uzywanych.w zwiazku z tym mam prosbe , jesli ktos uzywa gamespy'a to czy moglby gdzies zucic jesgo liste serwero gotowa do zimportowania w gamespyju.Bo chodzenie po stronkach i reczne wklepywanie IP i portow jest troche nuzace.
PS.Wie ktos gdzie jest duzo dobrych demek na Q2DM1 ???
Pozdro all

Posted by hanan on 04-12-2001 13:31:

rave, ja ten problem rozwiazalem w sposoob troche lamerski, bo nie widzialem go u nikogo innego w configu, ale wyglada to tak:

do mojego gloownego cofiga wrzucilem jako "set adrX..." adresy coolentow i hck (razem 7) i jeszce jakis jeden bo to sa najlepsze serwery. Jak tam nie mam z kim grac, to mam w configu zbindowany klawisz ladujacy droogi plikw ktoorym mam aliasy ladujace kolejne 8 adresow do ksiazki adresowej (takich dzialajacych osemek jest chyab trzy, oraz kilka osemek aderow nie dzialajacych ale je trzymam, np. slynne x-clany)
wiem ze mozena by bylo zmiescic te osemki do glownego configa ale tam doozo opisow z czasow ja tworzylem swooj config i sie wlacza add text overfloowed (czy jakos tak), a poza tym i tak gram gloownie na hck i coolnetach bo tam najlepsi kolesie i pingi
aha a adresy spisalem z najlepszego sajtu o q2 , www.quake2.prv.pl
a i moje gg to 1367929 daj znac jak bedziesz gral to cie zmaizdze

Posted by eX3 on 04-12-2001 19:51:

luzer sorx ale musze to powiedziec nie mow nic na cs'a bo nie znasz tej gry z tego co widze, gadasz glupoty mowiac ze jest on kamerski i wolny, no ale to kwestia gustu ja wole zagrac w cs'a na lanie niz meczyc sie na swoim sdi na q2 gdzie mam lagi niedo opisania..
mowisz o q2 ze jest dynamiczny lol, tylko w porownaniu do cs'a bo cs jest calkiem inna gra tylko na poprawionym engainie q2, dynamika i q2 no nie moge, zagraj se w qw albo w promoda tam zobaczysz dynamike to ze gra mniej osob w q2 to chyba normalne w dni powszednie ludzie maja obowiazki [praca, szkola, itp.]
rave
http://www.xsreality.com/
http://www.spidernet.gliwice.pl/agent/Turniej/

Posted by Rave on 04-12-2001 21:24:

Thumbs up

eX3 thx za pliczek wlasnie na cos takiego czekalem , nie wiem jak reszta ale mi Game Spy bardzo odpowiada no moze po za malymi bledami ale to inna bajka.
PS. Mam pytanko do wszystkich :
Jakich uzywacie sensitivity jesli uzywacie kilka (zaleznie od broni) to jakie sensitivity na jaka bron
Pytam bo jestem po prostu ciekawy
Jak zwykle pozdro all

Posted by Rave on 04-12-2001 21:36:

Exclamation

I jescze jedno cos mi ten pliczek nie dziala
Nie wiem jak jest u ciebie ale jak daje Export filelist ti mi to robi w pliku GameSpy.txt bo w GameSpy.dat mam jakies inne smiecie tzn te serwery ktore sa juz domyslnie w GameSpy.Pozatym on chyba exportuje te pliki ktore przeszly filtrowanie (moze jak sie zmieni zeby pokazywal wszystkie to wyexportuje wszystkie ??? )
Jak mozesz to wyslij mi ten plik GameSpy.txt z goory THX

Posted by eX3 on 05-12-2001 18:01:

wez zmien nazwe na GameSpy.dat i zastap ten stary moim i masz wszystkie IP tylko wez se kopie na wszelki wypadek zrob
a uzwyam sensa 4 do kazdej broni

Posted by Impact on 11-07-2002 21:34:

"Nie wiem co ludzie widza w tej grze jest poprostu za wolna i kamperska a taka gra jak q2 tylko swieci grywalnoscia i dynamika"

Ej luzer roz**doliles mnie t� gadk�.
CS jest wolne, ale nie zapominaj ze klasyfikacja gier niedynamicznych i wolnych przedstawia sie tak:

CS
Q2
Q3sux
nic
nic
nic
szachy

nic x 999

QW roxor !!!!

Posted by PrimuS on 11-07-2002 22:11:

Red face

hehe luzer spox teraz malo osob moze gra bo sa wakacje ale w roku szkolnym duzo osob znowu powruci do pykania
a tak pozatym ja jakos nigdy nie mam problemu zeby sobie zagrac no chyba ze o 1 w nocy lub o 6 rano wtedy nikogo niema ale to chyba nic dziwnego
Pozdrawiam

Posted by jasio14 on 11-07-2002 22:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez Impact
"Nie wiem co ludzie widza w tej grze jest poprostu za wolna i kamperska a taka gra jak q2 tylko swieci grywalnoscia i dynamika"

Ej luzer roz**doliles mnie t� gadk�.
CS jest wolne, ale nie zapominaj ze klasyfikacja gier niedynamicznych i wolnych przedstawia sie tak:

CS
Q2
Q3sux
nic
nic
nic
szachy

nic x 999

QW roxor !!!!

fajny topic odgrzany sprzed roku

gg!

<prorok> I zap�on� piekielnym ogniem wasze serwery, gdy� zabezpieczenia ich w�t�e, a podatno�c na buffer overflowy ogromna. I zaprzestan� dzia�ania wasze routery a wasze niewiasty nosi� b�d� pakiety w kub�ach, a tam b�dzie p�acz, zgrzytanie z�b�w, 404 i request timeout.

Posted by kamikaze on 12-07-2002 06:53:

duza wina lezy po stronie telekomuny bo nie kazdego stac na dobre lacze lub chodzenie do kafejki

Posted by PrimuS on 12-07-2002 08:46:

kami ciebei stac jak nawet do rzeszowa do cafe przyjezdzasz

Posted by kamikaze on 12-07-2002 09:20:

raz na pol roku spoko, co innego co dzien lub kilka razy w tygodniu

Posted by Impact on 12-07-2002 11:26:

quote:
Napisane oryginalnie przez jasio14
fajny topic odgrzany sprzed roku

gg!

Jak widze taki post to mnie **rwica bierze i musze odpowiedziec niezaleznie czy jest sprzed 2 dni czy sprzed 2 lat.

Posted by jasio14 on 12-07-2002 12:47:

to idz na fajny board bo tutaj tylko erotomani gawedziarze z rzeszowa pisza

<prorok> I zap�on� piekielnym ogniem wasze serwery, gdy� zabezpieczenia ich w�t�e, a podatno�c na buffer overflowy ogromna. I zaprzestan� dzia�ania wasze routery a wasze niewiasty nosi� b�d� pakiety w kub�ach, a tam b�dzie p�acz, zgrzytanie z�b�w, 404 i request timeout.

Posted by PrimuS on 12-07-2002 13:38:

jasio a niu niu sobie zrob

Posted by jasio14 on 15-07-2002 22:00:

NIE ZROBIE CI NIU-NIU TY TLUSTY ZBOCZENCU!!!

Posted by spartacus on 19-07-2002 16:18:

Red face hehe

eheheh

Posted by bOGI on 01-08-2002 21:05:

Angry

ta rzeszowscy

Posted by jasio14 on 01-08-2002 21:06:

Posted by bizonek on 03-08-2002 00:01:

E tam.
Ja gram w T2
Wczesnie gralem w CS, i jakos mnie gra zmeczyla.
Bo praktycznie o to samo chodzi caly czas.
A w T2, masz ci�gle co� nowego. Jaka� nowa taktyka, itp.
I walka jest zajebista. :-)

Posted by macius14 on 03-08-2002 14:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez eX3
luzer sorx ale musze to powiedziec nie mow nic na cs'a bo nie znasz tej gry z tego co widze, gadasz glupoty mowiac ze jest on kamerski i wolny, no ale to kwestia gustu ja wole zagrac w cs'a na lanie niz meczyc sie na swoim sdi na q2 gdzie mam lagi niedo opisania..
mowisz o q2 ze jest dynamiczny lol, tylko w porownaniu do cs'a bo cs jest calkiem inna gra tylko na poprawionym engainie q2, dynamika i q2 no nie moge, zagraj se w qw albo w promoda tam zobaczysz dynamike to ze gra mniej osob w q2 to chyba normalne w dni powszednie ludzie maja obowiazki [praca, szkola, itp.]
rave
http://www.xsreality.com/
http://www.spidernet.gliwice.pl/agent/Turniej/

hyhyhyhy
CS to zupelnie inna gra od Q2 - masz zupelna racje. Ale jako mozesz moowic, ze dziala na poprawionym enginie Q2????? BZZZDUUUURAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Stary, na jakim swiecie Ty zyjesz??? to jest ZUPELNIE INNA GRA, z INNYM ENGINE, z INNYM INTERFACE, INNYM FILTROWANIEM MODELI itd. Nie mo�na porownywac za zadne skarby CS'a do Q2, bo nie da sie porownac. A to, ze ktos woli grac w CS'a to �wiadczy jedynie o jego dojrzalo�ci emocjonalnej i o tym, ze przerzucil sie na cos ambitniejszego i trudniejszego.
Mam nadzieje ze mnie zrozumiesz.

Posted by macius14 on 03-08-2002 14:50:

quote:
Napisane oryginalnie przez PrimuS
hehe luzer spox teraz malo osob moze gra bo sa wakacje ale w roku szkolnym duzo osob znowu powruci do pykania
a tak pozatym ja jakos nigdy nie mam problemu zeby sobie zagrac no chyba ze o 1 w nocy lub o 6 rano wtedy nikogo niema ale to chyba nic dziwnego
Pozdrawiam

PYKA� to sobie mo�na... ale w jajko... a Ty pykasz o 1 w nocy lub o 6 rano?? odpowiednia pora gratulacje PP

Posted by macius14 on 03-08-2002 14:52:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
E tam.
Ja gram w T2
Wczesnie gralem w CS, i jakos mnie gra zmeczyla.
Bo praktycznie o to samo chodzi caly czas.
A w T2, masz ci�gle co� nowego. Jaka� nowa taktyka, itp.
I walka jest zajebista. :-)

Normalka...... kazdy sie meczy CS jak non stop dostaje Headshoty i nawet nie wie sk�d......

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:23.