FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2623)
starfe jumpy
hi there
ostatnio w rece wpadl mi film promode movements, jako ze w q3 w ogole nie gram(only cs
to akorat ten film mnie kompletnie zownowal
zaczolem probowac robic triki i nawet te najprostsze mi wychodza ale jak juz sa takie gdzie trzeba sie rozpedzic to padaka
stad moje pytanie
jak sie powinni robic te strafe jumpy(prosze sie niesmiac
, kazdy kiedys zaczynal
), bo ja zawsze trace predkosc po kilku odbiciach...w cs jakos strafejumpy(bunny hoppy) wychodzily latwiej
z gory dzieki
zafascynowany shamblerem greg
hehe....to wymaga dlugich godzin treningu...musisz posiadac odpowiedniego skilla zeby ci wiekszosc tych skokow wyszla...innymi slowy musisz cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc...jednak od siebie mowie ci ze grajac w csa nie osoagniesz takich wynikow ktore widac na tym wlasnie filmie....ja gram od poczatku w cpm(a) i wiekszosc trikow mi sie udaje po chwili treningu
ale jak sie powinno t eskoki wykonywac?
np na dm6m odbijam sie rakieta z miejsca gdzies jest megas i red armor a gdy jestem juz blisko miejsca z railem( bo tam probuje wskoczyc) to z poczatkowej predosci juz nic nie zostaje
a pozatym co ta sa te double jumpy?
a w cpma gram dzis od godziny 13.00 (caly czas robie triki
w sumie przez dwa dni grania w cpma posiwcilem juz jakies 15-20 godzin
oxygen a robisz te triki z nightmare?
np skok na cpma2 z jednych schodow na te troche wyzej (tam gdzie megas)
a najbardzeij podoba mi sie skok na cpm4 gdzie koles odbija sie od lampy w scianie i skacze na ten poziom gdzie sie idzie po red armor(to chyba z 6 metrow w gore
wiesz co ci powiem? to nie jest tak latwo wytlumaczyc...olej csa (
) ogladaj duzo demek z cpma....podgladan najlepszych...przypatrz sie jak sie wykonuje triki (w ktorym momencie sie wybic...jak robic zwroty itp...) ja i podejrzewam ze wiele innych osob spedzilo nad nauka movementu w cpm(a) wiele tygodni...a moze i miesiecy nawet.....gl dla ciebie....cs sux
(imho of korz)
jescze jedno
jak robisz strafe jumpa to w momencie odbicia naciskasz strafe, ale w ktora strone?
w lewo czy w prawo?
i czy to sie powinno naciskc na zmiane? czy jak sie chce?
wiesz co ci powiem? to nie jest tak latwo wytlumaczyc...olej csa (
) ogladaj duzo demek z cpma....podgladan najlepszych...przypatrz sie jak sie wykonuje triki (w ktorym momencie sie wybic...jak robic zwroty itp...) ja i podejrzewam ze wiele innych osob spedzilo nad nauka movementu w cpm(a) wiele tygodni...a moze i miesiecy nawet.....gl dla ciebie....cs sux
(imho of korz)
quote:
Napisane oryginalnie przez GreG
jescze jedno
jak robisz strafe jumpa to w momencie odbicia naciskasz strafe, ale w ktora strone?
w lewo czy w prawo?
i czy to sie powinno naciskc na zmiane? czy jak sie chce?
Wielkie dzieki, jak mi cos fajnego wyjdzie to dam wam znac
a z tego filmu umeicie zrobic film z przeskokiem z jednej platformy na druga na mapie q3dm17?
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
wiesz co ci powiem? to nie jest tak latwo wytlumaczyc...olej csa () ogladaj duzo demek z cpma....podgladan najlepszych...przypatrz sie jak sie wykonuje triki (w ktorym momencie sie wybic...jak robic zwroty itp...) ja i podejrzewam ze wiele innych osob spedzilo nad nauka movementu w cpm(a) wiele tygodni...a moze i miesiecy nawet.....gl dla ciebie....cs sux
(imho of korz)

"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"
Ty jestes moze ten Greg co siedzial kiedys w granecie 24/7?
nie nie jestem tym Gregiem
chociaz pare razy zdarzalo mi sie byc w granecie
z reguly chodzilem tam z qmplem (zbinek)
jakby co to jestem ten Greg co gra 24/7 w csa
pozdro
Dla sprostowania nie jestes tym ktory cos tam sie angazowal w organizacje slizg1/slizg2?
nope
greg zeby dobrze skakac trzeba miec tez swietnie skonfigurowanego cfg
Ty jestes moze ten Greg co siedzial kiedys w granecie 24/7?

Ten GreG obecnie wabi sie Trapper i siedzi w slizgu 24/7![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
Ten GreG obecnie wabi sie Trapper i siedzi w slizgu 24/7![]()

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:23.