FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2623)
starfe jumpy
hi there
ostatnio w rece wpadl mi film promode movements, jako ze w q3 w ogole nie gram(only cs to akorat ten film mnie kompletnie zownowal
zaczolem probowac robic triki i nawet te najprostsze mi wychodza ale jak juz sa takie gdzie trzeba sie rozpedzic to padaka
stad moje pytanie
jak sie powinni robic te strafe jumpy(prosze sie niesmiac, kazdy kiedys zaczynal
), bo ja zawsze trace predkosc po kilku odbiciach...w cs jakos strafejumpy(bunny hoppy) wychodzily latwiej
z gory dzieki
zafascynowany shamblerem greg
hehe....to wymaga dlugich godzin treningu...musisz posiadac odpowiedniego skilla zeby ci wiekszosc tych skokow wyszla...innymi slowy musisz cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc...jednak od siebie mowie ci ze grajac w csa nie osoagniesz takich wynikow ktore widac na tym wlasnie filmie....ja gram od poczatku w cpm(a) i wiekszosc trikow mi sie udaje po chwili treningu
ale jak sie powinno t eskoki wykonywac?
np na dm6m odbijam sie rakieta z miejsca gdzies jest megas i red armor a gdy jestem juz blisko miejsca z railem( bo tam probuje wskoczyc) to z poczatkowej predosci juz nic nie zostaje
a pozatym co ta sa te double jumpy?
a w cpma gram dzis od godziny 13.00 (caly czas robie triki
w sumie przez dwa dni grania w cpma posiwcilem juz jakies 15-20 godzin
oxygen a robisz te triki z nightmare?
np skok na cpma2 z jednych schodow na te troche wyzej (tam gdzie megas)
a najbardzeij podoba mi sie skok na cpm4 gdzie koles odbija sie od lampy w scianie i skacze na ten poziom gdzie sie idzie po red armor(to chyba z 6 metrow w gore
wiesz co ci powiem? to nie jest tak latwo wytlumaczyc...olej csa () ogladaj duzo demek z cpma....podgladan najlepszych...przypatrz sie jak sie wykonuje triki (w ktorym momencie sie wybic...jak robic zwroty itp...) ja i podejrzewam ze wiele innych osob spedzilo nad nauka movementu w cpm(a) wiele tygodni...a moze i miesiecy nawet.....gl dla ciebie....cs sux
(imho of korz)
jescze jedno
jak robisz strafe jumpa to w momencie odbicia naciskasz strafe, ale w ktora strone?
w lewo czy w prawo?
i czy to sie powinno naciskc na zmiane? czy jak sie chce?
wiesz co ci powiem? to nie jest tak latwo wytlumaczyc...olej csa () ogladaj duzo demek z cpma....podgladan najlepszych...przypatrz sie jak sie wykonuje triki (w ktorym momencie sie wybic...jak robic zwroty itp...) ja i podejrzewam ze wiele innych osob spedzilo nad nauka movementu w cpm(a) wiele tygodni...a moze i miesiecy nawet.....gl dla ciebie....cs sux
(imho of korz)
quote:
Napisane oryginalnie przez GreG
jescze jedno
jak robisz strafe jumpa to w momencie odbicia naciskasz strafe, ale w ktora strone?
w lewo czy w prawo?
i czy to sie powinno naciskc na zmiane? czy jak sie chce?
Wielkie dzieki, jak mi cos fajnego wyjdzie to dam wam znac
a z tego filmu umeicie zrobic film z przeskokiem z jednej platformy na druga na mapie q3dm17?
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
(imho of korz)
"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"
Ty jestes moze ten Greg co siedzial kiedys w granecie 24/7?
nie nie jestem tym Gregiem
chociaz pare razy zdarzalo mi sie byc w granecie
z reguly chodzilem tam z qmplem (zbinek)
jakby co to jestem ten Greg co gra 24/7 w csa
pozdro
Dla sprostowania nie jestes tym ktory cos tam sie angazowal w organizacje slizg1/slizg2?
nope
greg zeby dobrze skakac trzeba miec tez swietnie skonfigurowanego cfg
Ty jestes moze ten Greg co siedzial kiedys w granecie 24/7?
Ten GreG obecnie wabi sie Trapper i siedzi w slizgu 24/7![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
Ten GreG obecnie wabi sie Trapper i siedzi w slizgu 24/7![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:55.