FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2626)
American sux !!!
Czy nie uwazacie, ze wolfMP jest az do wyzygania robiony pod aliantow i to tych najmniej udzielajacych sie w ww2 amerykanuf.
Ciekawe dlaczego w tylko jednej planszy na 7 (nie liczac destruction) atakowac moze strona axis.
Napiszcie czy tez odniesliscie podobne wrazenie jak ja .
Pozdr.
Wole grac Axis a czasem gram aliantami bo po prostu mapa sprawia ze rozgrywka niemcami ssie dupe.
Mozna miec tylko nadzieje ze kolejne mapy zmienia ta tendencje.
Pozdry
quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]GrOs
Czy nie uwazacie, ze wolfMP jest az do wyzyganiarobiony pod aliantow i to tych najmniej udzielajacych sie w ww2 amerykanuf.
Ciekawe dlaczego w tylko jednej planszy na 7 (nie liczac destruction) atakowac moze strona axis.
Napiszcie czy tez odniesliscie podobne wrazenie jak ja .
Pozdr.![]()
No coz ... tak to juz jest, ze 80% gier wychodzi w �Sa ... Oni pewnie powiedza, ze to chodzi o inwazje wojsk hamerykansich na tereny Wloch itp. i dlatego Allies to tylko bohaterscy amerykanie. Qrcze czekam na PRO packi z podmiana skinow, sampli itp. Btw ostatnio Xeno widzialem cie jak szalales z vulcanem
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Ostatnio bawie sie LT, przepraszam wszystkie moej ofiary (air/art) obecne i przyszle
PS: Nie wciskajcie F1 - odruchowo po smierci od air/art![]()
No a co za roznica czy alianci czy axis? Przeciez gra sie dokladnie tak samo, wiec zaleznie od mapy mozecie sobie wybrac strone atakujaca. Mnie tam bez roznicy jaki mam mundur, gram zaleznie czy wole bronic czy atakowac.... I zycie staje sie prostsze
No a co za roznica czy alianci czy axis? Przeciez gra sie dokladnie tak samo, wiec zaleznie od mapy mozecie sobie wybrac strone atakujaca. Mnie tam bez roznicy jaki mam mundur, gram zaleznie czy wole bronic czy atakowac.... I zycie staje sie prostsze![]()
Ostatnio bawie sie LT, przepraszam wszystkie moej ofiary (air/art) obecne i przyszle
PS: Nie wciskajcie F1 - odruchowo po smierci od air/art![]()
No w�asnie starty co do venoma w twoich r�kach to mam jako takie zastrze�enia...wiesz stary �e jak grali�my razem to mnie pare razy skosile� (gralismy w jednym TIMIE)...z ta broni� trzeba uwa�a� bo ma qre_wski roz�ut i jak tniesz nieprzyjaciela a obok jest jeden z twoich to go zbierasz do piachu razem z przeciwnikiem...
Widzisz pana z wielka dymiaca spluwa, wypluwajacy dziesiatki naboi, trzeba czasem tez pomyslec. Ten gun jak sie rozkreci to nie moge pooscic fire i stop. Bo strzelajac nie wiele widac w celowniku juz- ogien z luf. Najczesciej wale w kolesia i nagle z boku wyskakuje inny z teamu robiac jakies tam dzikie uniki i strzelajac we wroga, jak wpadnie w strumien to amen. Tez np widze cel otwieram ogien i znow bach ktos wyskoczyl bo sie okazalo ze walczyl z nim nie jestem duchem swietym, inna sprawa ze czasem oplaca sie dla droozyny poswiecic czyjes zycie i nie zawsze placze jak kogos skosze
jak zlamie mowie sorry. etc etc nie mam sil wykladac
Inna sprawa ze np dzis na base notorycznie mi ktos wskakiwal pod lufe. I tez z C4 ktos tam byl
W korytarzu do radaru 02 od strony 01, strzelalem na wprost i ciagle jakis komandos wyskakiwal przede mnie, nie wiem na co liczac
Team killsy moje (nie tylko z venoma napewno) :
C4Zaitsev 5
C4sud 4
C4Shiro 2
Tyle samo to wy waszego CL pozabijaliscie
Wiec uznam ze to zart jakis
PS: Jesli potrzebujecie wiecej wyjasniej to napisze hehz, dajcie znac bidule masakrowane przez zlego venoma.
PS2: Ja przed gosci z panzerem/ flamerem nie wychodze nalezy dodac tez venoma, to bron masowego razenia poprostu, jak sami mowicie nie mozna jej w 100% kontrolowac. Jednak sie przydaje, dzis was w dziurze na mapce ubot chyba wszystkich wystrzelalem w 1 akcji. Btw brawa dla medykow, co za poswiecenie az nie wiezylem, ciagle tam podnosiliscie tych biedakow, az sie martwilem bo gun byl przegrzany, ze nie dam rady
pozdro
"Siedz�c na wilczym kamieniu nabawisz si� wilka"
[SO]R4DOS
(IRC #so)
quote:
Najbardziej sie mecze z panzerem, nie lezy mi :> jakis taki lolowy, ja bym ta bron chyba wywalil. Jakis kolo sie meczy np E dolatuje na depot do wiezy i panzer boom... lekka lameria. To tylko moje zdanie. TO chyba dla ludzi z wada wzroku zeby mogli cos zabic![]()
No jasne Xeno. a Venom to niby co?ustawiasz sie na trasie wroga i szyjesz do wszystkiego co sie rusza! To nawet slepy moglby tym zabijac
. Ja rozrozniam PF od Venoma tylko po tym, ze od panzera ginie tez ten co strzelal
(Spojrzcie w statsach byry na PEF Buli).
Napisane oryginalnie przez sud
No jasne Xeno. a Venom to niby co?ustawiasz sie na trasie wroga i szyjesz do wszystkiego co sie rusza! To nawet slepy moglby tym zabijac
. Ja rozrozniam PF od Venoma tylko po tym, ze od panzera ginie tez ten co strzelal
(Spojrzcie w statsach byry na PEF Buli).
to wszystko kampania amerykanow groyfikujaca ich opetany przez szatana narod
Z bulim troche pogralem jest jak robocop z zepsootym celownikiem z tym panzerem, cos sie ruszy to odpala
![]()
Napisane oryginalnie przez Zoltan
Buli ma chyba granat zamiast glowy... Czlowiek_Granat. Pozdry Buli
![]()
[...] moim zdaniem myslacy przeciwnik by mnie zabijal co chwile.
[...] Nie dawalbym tego na rowni z panzerem. Po 2 przegrzewa mi sie cholerstwoo ciagle i ammo konczy![]()
[...] c) SLOW SLOW SLOW all is SLOW. Ciezko sie ucieka i przemieszcza jak sie gra z tym dluzej.
Dzis wzialem na pare rund panzera zeby obadac i pocisk w miare szybko sie laduje (wiem ze wolno, ale spoxz idzie wyczekac), kryjesz sie, ladujesz, strzal. No i wystarczy zginac wstajesz z autoload. Jak masz medyka za plecami to sie mozna bawic. Mimo wszystko nie uzywam tej broni, dzis wzialem bo sie jakos przebic nie mogly alieny na base i sie bawilem,
PS: wiecej mam killi z Thompsona.
Jednym zdaniem to "nie jestes stworzony do tej broni"
P-F ma ogramna sile razenia niedosc ze np rozwalasz kolesia (kolesi�w idacych w grupie) to madyk juz ich nie wskrzesi bo nie ma jak-leza porozzucani po mapie
Dla chcacego nic trudnego
Dla mnie w Wolfie kazga bron ROX....a jak mnie sie nudzi to ide ze snajpa polowac ruchome cele
quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
Jednym zdaniem to "nie jestes stworzony do tej broni"
P-F ma ogramna sile razenia niedosc ze np rozwalasz kolesia (kolesi�w idacych w grupie) to madyk juz ich nie wskrzesi bo nie ma jak-leza porozzucani po mapie
Dla chcacego nic trudnego
Dla mnie w Wolfie kazga bron ROX....a jak mnie sie nudzi to ide ze snajpa polowac ruchome cele![]()
quote:
.....Btw. Generator mapka jest jakas lewa przy gen B jesli dobrze pamietam , koles sie spawnuje,,,I po spawnie sie ma niesmiertelnosc pare sek i jak z nim walczyc?
Zreszta jest jakos dziwnie axis sie spawnuje cholernie blisko tego gena, zgrany team dobry zawsze go obroni moim zdaniem, alies sa bez szans na wygrana tam, jak doszlo by do meczu klanowego 2 dobrych klanow.
Dzis wzialem na pare rund panzera zeby obadac i pocisk w miare szybko sie laduje (wiem ze wolno, ale spoxz idzie wyczekac), kryjesz sie, ladujesz, strzal. No i wystarczy zginac wstajesz z autoload.
Mam do was takie spostrzezenie dany topick nawiazuje do czego innego niz to co jest napisane powyzej(jakies 17 post�f)sa to posty zwiazane z graniem w Wolfa_MP....Je�li macie co� do powiedzenia i zwi�zane z Mp to ju� taki topik istnieje i tam prosz� kontynuowa� wasze rozwa�ania....
quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
Mam do was takie spostrzezenie dany topick nawiazuje do czego innego niz to co jest napisane powyzej(jakies 17 post�f)sa to posty zwiazane z graniem w Wolfa_MP....Je�li macie co� do powiedzenia i zwi�zane z Mp to ju� taki topik istnieje i tam prosz� kontynuowa� wasze rozwa�ania....
You must realise that someday you will die
FIRST IMPACT: board.hive.pl
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:14.