FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=45)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2633)

Posted by KBS on 06-12-2001 21:44:

Unhappy -=Help Needed=-

ello. mam maly klopot... tak sie wciagnolem w granie, ze save'owalem tylko quickiem. teraz znajduje sie na statku kosmicznym i "niechcacy" przegrzalem turbiny statku, w skutek czego mam 1 min na ucieczke... donikad. wczesniejszego save'a nie mam, musialbym zaczac od poczatku. w zwiazku z tym mam prosbe: wyslijcie mi "sejw" na mail'a w tej lokacji, badz wczesniejszej, byleby dalej od poczatku =]. THX

Posted by [FPP]f0rgotten on 09-12-2001 13:57:

tesh tak mialem...

Posted by KBS on 09-12-2001 17:54:

cholerstwo, nie? niewazne, i tak juz przeszedlem gre. zaczolem od nowa =]. ciekawa mine zrobilem, kidey trzeba bylo rozbroic bombe, udalo sie za 2 podejsciem, jak odkrylem ze da sie klawiatura =]

Posted by fryx on 27-12-2001 16:47:

Czesc
btw ... utknalem w w stacji orbitalnej (w kazdym razie tak to wyglada). Gdy chce uciec "Escape Pod'em" pokazuje mi ze nie moge tego zrobic dopoki nie przeciaze reaktora. Niestety nie wiem jak to zrobic (na gorze samego reaktora jest przelacznik, niestety nieaktywny - w czerwonym "obramowaniu").
Bardzo prosze o pomoc. Thx

UPDATE:
Juz sobie poradzilem. Znalazlem drugi przelacznik na dole.

Posted by TotenkopF on 28-12-2001 13:52:

Talking

????

Posted by Turek on 23-04-2002 13:10:

co nabijasz?!??!!?!??!

Posted by CiaPeQ on 12-05-2002 01:39:

bo sa tam dwa przeloncznki jeden na dole i na goze
update (nie zauwazylem twego updata jak to pisalem)
qwa takiego klimatu nie miale dla mnie zadna gra od czasu H-L
naprawde super

Posted by j@rzabek on 19-05-2002 17:13:

lol ...fajny avatar

Posted by Lovtza on 28-05-2002 18:51:

Zajebisty
Gra super jak kolega ciapeq powiedzial ))

Posted by Hodek on 13-06-2002 15:45:

hehehe wy to problemy macie jak gra�em w RF to nawet do singla nie zajrza�em (no morze na chwile ) odrazu do multi poszed�em postrzela� a fajnie sie gra�o nie powiem ale teraz juz w to nie gram nawet gierki nie mam mo�e jeszcze wruce do niej

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Posted by [SPECNAZ]RoL on 17-06-2002 16:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek
hehehe wy to problemy macie jak gra�em w RF to nawet do singla nie zajrza�em (no morze na chwile ) odrazu do multi poszed�em postrzela� a fajnie sie gra�o nie powiem ale teraz juz w to nie gram nawet gierki nie mam mo�e jeszcze wruce do niej

No rzeczywi�cie niez�y z Ciebie MUSK. To 3eba by� naprawde [ ]... by gra� tylko multi w gier� robion� pod singla, ze �miesznym (A raczej �a�osnym) multim...

Posted by Hodek on 18-06-2002 11:31:

wiesz rol raczej taki nie jestem a pozatym w RTCW by�o tak samo tylko multi do CS te� multi nie mam cierpliwo�ci poprostu do singla i z k�d mig�em wiedzie� �e to gra do singl ja nie czytam czasopism komputerowych a bardzie o grach (no ofens) a pozatym d�ugo w multi tez nie pogra�em bo zdoby�em sterowniki do windowsa xp i mi RTCW znowu dzia�a�o

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:52.