FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2640)

Posted by giBBeR on 07-12-2001 11:23:

Thumbs up Blade Runner!!!

Tak!!! Prosze panstwa, w sobote na kanale TVN o godzinie 22:10 bedzie ten kultowy film Ridley'a Scott'a. Ojojojojoj - jak sie ciesze. Juz go z 10 razy widzialem, ale i ten raz obejze go chetnie.
Zachecam kazdego do ogladania, bo film jest tego wart. Mimo iz zrobiony inaczej niz bylo to ustalane na poczatku i wogule zawierajacy wiele niescislosci ze scenariuszem i wycietych (nieudanych) scen i tak jest to obraz ktory trzeba zobaczyc.
Ja bede ogladal.

Posted by MaslaV on 07-12-2001 11:39:

Ale jaka wersja?? Rerzyserska czy ta officjalana...?

Posted by giBBeR on 07-12-2001 11:43:

A cholera go wie...

Posted by MaslaV on 07-12-2001 11:52:

Rerzyserska jest lepsza- ma lepsze zakonczenie, nie konczy sie tym ze Solo odlatuje z panienka tylko wychodzac chyba z jej mieszkania znajduje mala zabawke zrobionom (chyba z zapalek) przez innego kolesia kt0ry tesz jest lowcom... i tu film sie konczy... (znaczy sie ze fim nie konczy sie hepi endem tylko do konca nie wiadomo czy panienka przezyje).

Posted by giBBeR on 07-12-2001 12:02:

A kurde niewiem. Widzialem obie wersje.
W sumie film i tak ma niezle przeslanie, dla kazdego moze byc inne, kazdy sobie je moze inaczej zinterpretowac. Ale zakonczenie z hepi endem i bez niego duzo zmienia z tresci. Zobaczy sie.

Posted by [SPECNAZ]RoL on 07-12-2001 16:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
Rerzyserska jest lepsza- ma lepsze zakonczenie, nie konczy sie tym ze Solo odlatuje z panienka tylko wychodzac chyba z jej mieszkania znajduje mala zabawke zrobionom (chyba z zapalek) przez innego kolesia kt0ry tesz jest lowcom... i tu film sie konczy... (znaczy sie ze fim nie konczy sie hepi endem tylko do konca nie wiadomo czy panienka przezyje).

"Szkoda �e musi umrze�, ale kto z nas prze�yje ?"

Posted by Ulraunt. on 07-12-2001 18:08:

Re: Blade Runner!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Tak!!! Prosze panstwa, w sobote na kanale TVN o godzinie 22:10 bedzie ten kultowy film Ridley'a Scott'a. Ojojojojoj - jak sie ciesze. Juz go z 10 razy widzialem, ale i ten raz obejze go chetnie.
Zachecam kazdego do ogladania, bo film jest tego wart. Mimo iz zrobiony inaczej niz bylo to ustalane na poczatku i wogule zawierajacy wiele niescislosci ze scenariuszem i wycietych (nieudanych) scen i tak jest to obraz ktory trzeba zobaczyc.
Ja bede ogladal.

iii haaaa maj fejwyryt sajens fikszyn movie

Posted by Nexus6 on 09-12-2001 02:51:

Apropos
Czy androidy marza o elektrycznych owcach?

Posted by S4i1or on 09-12-2001 09:33:

I oczywi�cie przegapi�em film... Ogl�da�em "Braterstwo Wilk�w"...

Posted by [FPP]Saari on 09-12-2001 09:46:

Mnie sie tam ksiazka bardziej podobala
Dick rzadzi

Posted by giBBeR on 09-12-2001 22:24:

Saari - ja i tak wole Ubika i Czlowieka z wysokiego zamku.

Posted by [FPP]Saari on 09-12-2001 22:40:

yeeeaaaa... obie te ksiazki wymiataly

Gibber - przeczytaj sobie opowiadania - polecam zwlaszcza pierwszy tom - "Krotki szczesliwy zywot brazowego Oxforda" a w nim moja ulubiona "kolonie"
Z ksiazek jeszzce mi sie strasznie "Labirynt Smierci" podobal

Btw wiecie ze sw. pamieci Philip K. Dick zmarl 2.3.1982? Jakby ktos nie zczail - moja data urodzenia 3.3.1982

Posted by Onion on 10-12-2001 09:53:

Smile

Saari a nie jestes przypadkiem jego ntym wcieleniem? Byc moze poza talentem plastycznym masz jeszcze jakies twoorcze talenty?

Posted by mAJKiEL on 10-12-2001 20:04:

only five words abaut Blade Runner: cult Film and grate book....

Posted by [FPP]Saari on 10-12-2001 20:35:

quote:
Napisane oryginalnie przez Onion
Saari a nie jestes przypadkiem jego ntym wcieleniem? Byc moze poza talentem plastycznym masz jeszcze jakies twoorcze talenty?

Onion wejdz sobie na moja stronke i przeczytaj pare opowiadan - Niezastapiona i Naga Prawda powstaly zanim w ogole uslyszalam o panu P.K.D

Posted by Nexus6 on 11-12-2001 00:35:

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
only five words abaut Blade Runner: cult Film and grate book....

ja ja naturlich

Posted by [FPP]f0rgotten on 11-12-2001 09:06:

Blade Runner to byl moj pierwszy film z gatunku s-f

Posted by S4i1or on 11-12-2001 14:14:

Moim by�y "Star Wars"

Posted by MaslaV on 11-12-2001 18:01:

Moim byla "akademia pana Kleksa"

Posted by on 12-12-2001 22:45:

""Saari a nie jestes przypadkiem jego ntym wcieleniem? Byc moze poza talentem plastycznym masz jeszcze jakies twoorcze talenty?""
----------------------
Hm, jakim talentem plastycznym? Rysowanie jakies tepej i taniej mangi to talent plastyczny?

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:50.