FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2671)

Posted by on 09-12-2001 13:44:

Question Help - Need Backup

Witam.

Ostatnio byłem na stadionie i kupiłem se wolfa. Ale ofkorz coś musiało być nie tak...nie mam CD-KEYa. Czy ktoś może mi podać swój KEY.

Stadionówka wersja angielska. Ofkorz jak gra mi się spodoba to kupię sobie orginał.

Posted by Cain on 09-12-2001 14:43:

Re: Help - Need Backup

quote:
Napisane oryginalnie przez Icea
Witam.

Ostatnio byłem na stadionie i kupiłem se wolfa. Ale ofkorz coś musiało być nie tak...nie mam CD-KEYa. Czy ktoś może mi podać swój KEY.

Stadionówka wersja angielska. Ofkorz jak gra mi się spodoba to kupię sobie orginał.

Watpie zeby ktokolwiek podal ci keya jak ma orginala a na wgenerowanym i tak nie pograsz na normalnych serwerach.......

[posta po przeczytaniu zniszczyc ! ]

Posted by on 09-12-2001 16:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SO]CAIN

Watpie zeby ktokolwiek podal ci keya jak ma orginala a na wgenerowanym i tak nie pograsz na normalnych serwerach.......

Po co mi KEY od orginału, przecież wszyscy ci którzy kupili grę na stadionie mają ten sam CDK. A poza tym już go mam.

Thanx for help

Posted by Zaitsev on 09-12-2001 16:27:

Re: Re: Help - Need Backup

quote:
Napisane oryginalnie przez [SO]CAIN

Co do tego topicku czy jak to sie zwie to Good |dea .Nnikt nic ci nie da taka jest okrutna prawda.....wiecej nie kupuj ze stadjonu bo to chala....sam juz to wiesz...

Posted by [BK]FritzKrieg on 10-12-2001 11:05:

Question Tworzenie sztucznych problemow

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev

Co do tego topicku czy jak to sie zwie to Good |dea .Nnikt nic ci nie da taka jest okrutna prawda.....wiecej nie kupuj ze stadjonu bo to chala....sam juz to wiesz...

Ee? Czemu nie da? Gdybym wczesniej dojrzal ten topic to bym dal chlopakowi swojego cd-keya. Dwoch inyych kolesi juz tak poratowalem. Bo czemu nie? I tak ten klucz juz jest bezuzyteczny a pozwala zainstalowac gre.
A czemu nie warto kupowac gier na stadionie tez nie skumalem. Czasem co prawda trafi sie jakas lipa. Ale generalnie stadion leczy

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Posted by Cain on 10-12-2001 15:58:

A to sorka ja zrozumialem, ze potrzebny ci jest cd key zeby grac w necie )) a jak tylko do zainstalowania to tez bym dal )

Posted by on 10-12-2001 17:26:

Wink

W necie grać nie będe, od tego jest T2 . KEY potrzebny mi był głównie do Singla.

A co do stadionu kupuję tam gry tylko po to aby nie wydać na gre 100 zeta albo i więcej a potem wyrzucić ją do kosza. Kupuje je tylko dla testu

Posted by KIeliH on 11-12-2001 11:35:

Talking

Swieta racja. Gry przed premiera kupujemy do testow . Ja tam gram miesiac, rok...a potem kupuje 50% taniej - czysty zysk.

gg #78870
irc #wolfpl

Posted by [mroova]ant on 11-12-2001 12:57:

Thumbs down

quote:
Napisane oryginalnie przez Icea
W necie grać nie będe, od tego jest T2 . KEY potrzebny mi był głównie do Singla.

A co do stadionu kupuję tam gry tylko po to aby nie wydać na gre 100 zeta albo i więcej a potem wyrzucić ją do kosza. Kupuje je tylko dla testu

Nie powiem, sam kupuję od piratów, jak nie mogę ściągnąć z netu (wolfa ściągnąłem) ......ale nie uważam, że to dobre rozwiązanie, napędzamy w ten sposób ceny i karmimy piratów (złodziei)...... niedobre rozwiązanie, ale czasem jedyne..... takie życie

Posted by Zoltan on 11-12-2001 13:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez [mroova]ant

Nie powiem, sam kupuję od piratów, jak nie mogę ściągnąć z netu (wolfa ściągnąłem) ......ale nie uważam, że to dobre rozwiązanie, napędzamy w ten sposób ceny i karmimy piratów (złodziei)...... niedobre rozwiązanie, ale czasem jedyne..... takie życie

Aaaa i znow temat - pirat or oryginal ... Ile mozna to walkowac ? ...

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Posted by on 11-12-2001 17:47:

Nienawidzę tych złodzieji ale co tam jak mus to mus

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:34.