FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2712)
Miny !!!
Heh, jak do cholery "potrzymac" granat w lapie, zeby wybuchl zaraz po rzucie? Biegam przez pol mapy z granatem i nic....
A poza tym to bylo by super, jakby engineer mogl np. podkladac (ew. zakopywac jesli to nie na betonie) jakies miny p.piechotne, oczywiscie tak zeby nie swiecily na czerwono jak dynamit )))))
..gratuluje wyobrazni ......jedynie to przchodzi mi na mysl
gg #78870
irc #wolfpl
LoL
Gosh ! Ale pytanie
Do Milioner�w z tym .
wywali� ten topic
Kole� - jeste� tak denny , �e ash mi ci� �al .
http://rtcw.fpp.pl - tutaj pewnie znajdziesz odpowied� wie�macu malutki
Bez obrazy ofkoz ;->>>
yee-haw !!!
Gratuluje bystrosci i lapania zartow w locie
.....zwlaszcza jak ce****a sie nia tacy zajefajni masta-killa-talkerzy
No coz wychodzi na to, ze bede jedynym ktory odpowie na topica, ale coz takie zycie
Zeby granat wybuchl zaraz po zucie musisz wcisnac "fire" i przytrzymac chwile .....
A co do zakopywania min to bylo by zajebiscie
.... biegniesz sobie a tu pyk..... i juz sobie nie biegniesz
Wyja�niam :
Z tym granatem to napisa�em to dla podpuchy, �eby zobaczy� jak traktuje si� kolesia co pierwszego posta na board napisa�.....no i niekt�rzy si� nie popisali, hehe.....
a kiedy� lamerem to nazywano cwaniaka, co wiedzia� i nie powiedzia�, albo udawa�, �e wie, ale nie powie.......hehe,ale to w czasach Q1 by�o
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
a z tymi minami to powaga ju� by�o
pozdr CAIN
A to ci spryciarz ;-7
Nie pro�ciej by�o zapyta� si� "co to jest ten RtcW w�a�ciwie ?" - tu efekt by�by znacznie ciekawszy , zapewniam
Piekny tescik ....a wygralem cos za godne nasladowania zachowanie ?
kurde ale z tymi minami to naprawde bylo by ciekawie
na takim np assault zaminowac cala droge do flagi i axisy maja problema.......no ale coz min nie ma i pewnie nie bedzie
pozdr.
![]()
![]()
na takim np assault zaminowac cala droge do flagi i axisy maja problema.......no ale coz min nie ma i pewnie nie bedzie
pozdr.
Napisane oryginalnie przez Xceed
Nie pro�ciej by�o zapyta� si� "co to jest ten RtcW w�a�ciwie ?" - tu efekt by�by znacznie ciekawszy , zapewniam![]()
to nie gra dla saper�w. miny by sens gry popsu�y idziesz 20 "wirtualnych metr�w" a tu nagle boom!!! i du�o nie pogra�es. a za nim taka mine rozbroisz to ktos ci� ju� zestrzeli�
Granaty wybucha po 5sek ostatnio 2 razy za nisko polecial i wywalil mi przed ryjkiem hehe
efekt- dead. Tzn mial za malo czasu na lot hehe.
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Granaty wybucha po 5sekostatnio 2 razy za nisko polecial i wywalil mi przed ryjkiem hehe
efekt- dead. Tzn mial za malo czasu na lot hehe.
![]()
![]()
pozdr.
Miny byly by spox
np generowane w losowych mieiscach na plazy robily by niezly klimat
Lol sam sie grantem pare razy zabilem w moich lotach kamikadze i mowie wam wbiegac w tlum wroga z granatem i trzyamjac go w reku zabic siebie i 12 allies np. vide fb z bicza
)))))) po prostu QL.
A co do min to jest to dbry pomysl i........... realny.
Teoretycznie mozna by to zrobic bez wiekszych problemow........
Jako mina sluzylyby dynamity, w kodzie wolfa mozna ustawic brak poswiaty dla np. dynamitu spod "7".... Dalej co z zapalnikiem?
Istnieje w kodzie q3 takie cos jak zdarzenia=>collisions = efekt?
Ustawia sie dynamit bez posawiaty, bez zapalnika czasowego , ktory wybucha na kolizje z wrogiem. Jesli t6ylko znajdziemy jakiegos dlubacza kodu to moze bedziemy pierwsza polska ekipa z inicjatywami i modami gierowymi czego wam i sobie zycze )
polskie mody
jak znam swoich (naszych)rodakow bylo by sie gralo o wiele ciekawiei i przy okazi miny daly by powod by graci wkoncu inzynierami (poza dynamitem to nie ma nimi po co grac wedlug mnie)
i przydawali by sie przez czlom rozgrywke do ich podkladania i rozbraiania
a przy okazj taktyka gry ulegla by sporym zmianom
polskie mody
powod by graci wkoncu inzynierami (poza dynamitem to nie ma nimi po co grac wedlug mnie)
quote:
Napisane oryginalnie przez KnightLoreFC
Nie wiem czy zauwazyles (jestem pewien ze 50% nawet nie wie -prosze tylko pozostale 50% o nie odpisywane ze on wie...) ze inzynier umie naprawiac karabiny maszynowe... dziwie sie dlaczego na mp_beach niemcy nie naprawiaja MG42...
quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
polskie mody
jak znam swoich (naszych)rodakow bylo by sie gralo o wiele ciekawiei i przy okazi miny daly by powod by graci wkoncu inzynierami (poza dynamitem to nie ma nimi po co grac wedlug mnie)
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:37.