FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2712)

Posted by [mroova]ant on 11-12-2001 10:50:

Talking Miny !!!

Heh, jak do cholery "potrzymac" granat w lapie, zeby wybuchl zaraz po rzucie? Biegam przez pol mapy z granatem i nic....
A poza tym to bylo by super, jakby engineer mogl np. podkladac (ew. zakopywac jesli to nie na betonie) jakies miny p.piechotne, oczywiscie tak zeby nie swiecily na czerwono jak dynamit )))))

Posted by KIeliH on 11-12-2001 10:55:

Red face

..gratuluje wyobrazni ......jedynie to przchodzi mi na mysl

gg #78870
irc #wolfpl

Posted by Xceed on 11-12-2001 10:58:

LoL

Gosh ! Ale pytanie
Do Milioner�w z tym .
wywali� ten topic
Kole� - jeste� tak denny , �e ash mi ci� �al .
http://rtcw.fpp.pl - tutaj pewnie znajdziesz odpowied� wie�macu malutki
Bez obrazy ofkoz ;->>>

Posted by [mroova]ant on 11-12-2001 11:06:

Cool yee-haw !!!

Gratuluje bystrosci i lapania zartow w locie
.....zwlaszcza jak ce****a sie nia tacy zajefajni masta-killa-talkerzy

Posted by Cain on 11-12-2001 12:18:

No coz wychodzi na to, ze bede jedynym ktory odpowie na topica, ale coz takie zycie
Zeby granat wybuchl zaraz po zucie musisz wcisnac "fire" i przytrzymac chwile .....
A co do zakopywania min to bylo by zajebiscie .... biegniesz sobie a tu pyk..... i juz sobie nie biegniesz

Posted by [mroova]ant on 11-12-2001 12:47:

Thumbs up uff.....

Bravo CAIN !!! - wi�cej takich ludzi !!!
A ju� my�la�em, �e tu sami m�drale pisz�
Wyja�niam :
Z tym granatem to napisa�em to dla podpuchy, �eby zobaczy� jak traktuje si� kolesia co pierwszego posta na board napisa�.....no i niekt�rzy si� nie popisali, hehe.....
a kiedy� lamerem to nazywano cwaniaka, co wiedzia� i nie powiedzia�, albo udawa�, �e wie, ale nie powie.......hehe,ale to w czasach Q1 by�o
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
a z tymi minami to powaga ju� by�o
pozdr CAIN

Posted by Xceed on 11-12-2001 14:41:

Lightbulb

A to ci spryciarz ;-7

Posted by Xceed on 11-12-2001 14:48:

Nie pro�ciej by�o zapyta� si� "co to jest ten RtcW w�a�ciwie ?" - tu efekt by�by znacznie ciekawszy , zapewniam

Posted by Cain on 11-12-2001 15:09:

Talking

Piekny tescik ....a wygralem cos za godne nasladowania zachowanie ?

kurde ale z tymi minami to naprawde bylo by ciekawie
na takim np assault zaminowac cala droge do flagi i axisy maja problema.......no ale coz min nie ma i pewnie nie bedzie

pozdr.

Posted by Zoltan on 11-12-2001 15:55:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SO]CAIN

na takim np assault zaminowac cala droge do flagi i axisy maja problema.......no ale coz min nie ma i pewnie nie bedzie

pozdr.

Granat na miny i jesli byly one polozone blisko siebie to powinna zajsc reakcja lancuchowa ... w sumie to mozna lepiej byloby puche rzucic ... . Jak by sie rozpracowalo takie klimaty to motyw z minami bylby nieciekawy bo szkoda byloby po prostu na nie czasu.

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Posted by [mroova]ant on 11-12-2001 16:26:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
Nie pro�ciej by�o zapyta� si� "co to jest ten RtcW w�a�ciwie ?" - tu efekt by�by znacznie ciekawszy , zapewniam

no to co to jest ten eRteceWu......w�a�ciwie? Gra jaka� czy co? Ja cz�sto gram w komputer, w Windows i w Internet te� gram.....
A fajny ten eRteceWu?
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
wracaj�c do min, to pojed�my na maxa: co powiecie na to, �eby np. soldat ( i tak ju� ma do wyboru full broni, nawet z dupy �arem mo�e strzela�) mia� w plecaku mo�dzierz? Siedzi sobie banda za murem, a tu granacik z nieba spada... hehehe

Posted by [SO]R4DOS on 11-12-2001 16:58:

Thumbs down

to nie gra dla saper�w. miny by sens gry popsu�y idziesz 20 "wirtualnych metr�w" a tu nagle boom!!! i du�o nie pogra�es. a za nim taka mine rozbroisz to ktos ci� ju� zestrzeli�

[SO]R4DOS

(IRC #so)

Posted by DarkXenocide on 11-12-2001 17:44:

Granaty wybucha po 5sek ostatnio 2 razy za nisko polecial i wywalil mi przed ryjkiem hehe efekt- dead. Tzn mial za malo czasu na lot hehe.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by Cain on 11-12-2001 17:55:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Granaty wybucha po 5sek ostatnio 2 razy za nisko polecial i wywalil mi przed ryjkiem hehe efekt- dead. Tzn mial za malo czasu na lot hehe.

hehe granaty sa ekstra kiedys na tej mapce z dwoma radarami, jako allies bieglem sobie korytazem (tym gornym) do pierwszego radarka, chwile wczesniej dostalem tam oklep od paru axisow ktorzy sie tam czaili....wiec odbespieczylem granat, wypadlem zza rogu ..... patrze nikogo nie ma , pobieglem dalej
i zobaczylem kolesia siedzacego w rogu, bez zastanowienia walnelem w niego granatem....i dopiero wtedy zorietowalem sie ze to allies przed wybuchem granatu zdazylem jeszcze "wykrzyknac" sorry i bum...... -3 punkty
od kolegi ktorego "wybuchlem" uslyszalem tylko : "zajebisty jestes"

Posted by Przecinek on 11-12-2001 18:58:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SO]CAIN

pozdr.

Nie martw sie bedzie Mody jush w drodze

Posted by CiaPeQ on 31-12-2001 19:02:

Miny byly by spox
np generowane w losowych mieiscach na plazy robily by niezly klimat

Posted by =PEF=Dr_Obot on 31-12-2001 19:21:

QL temat hehe ))) Tesciq na IQ ? ))))
Lol sam sie grantem pare razy zabilem w moich lotach kamikadze i mowie wam wbiegac w tlum wroga z granatem i trzyamjac go w reku zabic siebie i 12 allies np. vide fb z bicza )))))) po prostu QL.
A co do min to jest to dbry pomysl i........... realny.
Teoretycznie mozna by to zrobic bez wiekszych problemow........
Jako mina sluzylyby dynamity, w kodzie wolfa mozna ustawic brak poswiaty dla np. dynamitu spod "7".... Dalej co z zapalnikiem?
Istnieje w kodzie q3 takie cos jak zdarzenia=>collisions = efekt?
Ustawia sie dynamit bez posawiaty, bez zapalnika czasowego , ktory wybucha na kolizje z wrogiem. Jesli t6ylko znajdziemy jakiegos dlubacza kodu to moze bedziemy pierwsza polska ekipa z inicjatywami i modami gierowymi czego wam i sobie zycze )

Posted by CiaPeQ on 02-01-2002 19:56:

polskie mody
jak znam swoich (naszych)rodakow bylo by sie gralo o wiele ciekawiei i przy okazi miny daly by powod by graci wkoncu inzynierami (poza dynamitem to nie ma nimi po co grac wedlug mnie)
i przydawali by sie przez czlom rozgrywke do ich podkladania i rozbraiania
a przy okazj taktyka gry ulegla by sporym zmianom

Posted by KnightLoreFC on 08-01-2002 09:53:

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
polskie mody
powod by graci wkoncu inzynierami (poza dynamitem to nie ma nimi po co grac wedlug mnie)

Nie wiem czy zauwazyles (jestem pewien ze 50% nawet nie wie -prosze tylko pozostale 50% o nie odpisywane ze on wie...) ze inzynier umie naprawiac karabiny maszynowe... dziwie sie dlaczego na mp_beach niemcy nie naprawiaja MG42...

Posted by ins@ne on 08-01-2002 10:36:

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez KnightLoreFC

Nie wiem czy zauwazyles (jestem pewien ze 50% nawet nie wie -prosze tylko pozostale 50% o nie odpisywane ze on wie...) ze inzynier umie naprawiac karabiny maszynowe... dziwie sie dlaczego na mp_beach niemcy nie naprawiaja MG42...

No Comments

Posted by FF_ZOh1w2 on 08-01-2002 11:52:

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
polskie mody
jak znam swoich (naszych)rodakow bylo by sie gralo o wiele ciekawiei i przy okazi miny daly by powod by graci wkoncu inzynierami (poza dynamitem to nie ma nimi po co grac wedlug mnie)

Oj!! I tu si� nie zgodz� bo poza tym in�ynier ma jeszcze jedna zalet� a mianowicie 8 granat�w a poniewa� ja cz�sto lubie sobie rzuci� granat to i czesto gram in�ynierem ( szczeg�lnie na beach po stronie axis ).

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:37.