FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2726)
Co fetter sadzi o CPMa?
zrobilem kiedys pare screenow z irca na ten temat...przeplataja sie tam rowniez opinie sootka (B)...mam je juz jakis czas(od czasu turnieju w slizgu) ale zapomnialem sobie o nich...teraz jednak je przez przypadek znalazlem i zamieszczam....wyrazcie swoje opinie co Wy sadzicie na ten temat? (przynajmniej nie bedzie pieprzenia na ten temat po troche w kazdym temacie)
2 czesc
3 czesc
tak szczerze to to co oni mysla mnie zbyt duzo nieobchodzi
wsumie to wiem ze byli jednymi z najlepszych i ownowali pare latek ale ja tak jak oni mocno w tym nie siedze ,ba i gram nie dla kasy( i tak bym jej niewygral) a dla przjemnosci i satysfakcji i wali mnie to czy pozostale choragiewki zmieniaja swe zdanie czy tez nie ,tyko szkoda ze teraz jest coraz mniej ludzi na serwerach ale mam cicha nadzieje ze pozostanie mala grupka i pare serwfkow na ktorych mozna sie bedzie w cpmce fragowac
btw.co do buczkoof to sa ,wiadomo, ja juz sie do nich przyzwyczailem ,jakos juz spawa widze na demkach, jak dla mnie to moze zostac juz ta wersja jako finalna +dodanie opcji votowania stary/nowy kod sieciowy bo slyszalem ze sa fajne yayka z tym
mnie tez to *******i, z tym ze ja takich ludzi to uwarzam za ZERA
(nie chodzi tu o umiejentnosci ale o mentalnosc)
w dupie mam ich zdanie i *******i mnie co mowi� (najchetniej to bym im ),
a tak wogole to CPMA uwarzam za zajebisty mod
i jeszcze jedno pytanie :
jesli cpm/cpma to takie chore kto wam w to kazal grac
Hmmm. Mnie w sumie nie obchodzi co on piepr.zy o cpma bo ja to jestem taki ze gram przede wszystkim w urban terror a procz tego i w vq3 i cpma. Jednak jedno mnie uderza, ze fetter tyle gral w CPMa, zaszedl tak daleko [imho skoro najlepszy Polak, to napewno jeden z paru najlepszych na swiecie], wygral pare rzeczy, uczestniczyl w paru baaardzo klimatycznych turniejach, a teraz gada takie shity. Gadalem z nim pare razy to wydawal sie zupelnie inny ["nie dam wywiadu bo sie wstydze" ], jednak chyba strace do niego szacunek.
BTW jest niewielu dobrych graczy q3 do ktorych czuje szacunek, ktos mi powie dlaczego tak jest? [badz pozytywnym wojownikiem, kiedy na ringu zostajesz sam...]
mail - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
BTW jest niewielu dobrych graczy q3 do ktorych czuje szacunek, ktos mi powie dlaczego tak jest? [badz pozytywnym wojownikiem, kiedy na ringu zostajesz sam...]
Po co wogole wypowiedz fettera zostala tu przytoczona?!?!
Heh... Nie mozna oceniac ludzi (znaczy sie szanowac ich) tylko dlatego, ze dobrze graja w gry komputerowe... Jesli ktos jest dobry, to czesto (oczywiscie nie zawsze) oznacza to, ze duzo siedzi przy kompie/w cafe... A z doswiadczenia wiem, ze tacy ludzie do najinteligentniejszych nie naleza.
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Heh... Nie mozna oceniac ludzi (znaczy sie szanowac ich) tylko dlatego, ze dobrze graja w gry komputerowe... Jesli ktos jest dobry, to czesto (oczywiscie nie zawsze) oznacza to, ze duzo siedzi przy kompie/w cafe... A z doswiadczenia wiem, ze tacy ludzie do najinteligentniejszych nie naleza.
mail - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
SweeP, cos zle to ujales. Bo powiedziales tym samym ze ty, ja i reszta graczy, ktorzy siedzimy pare dobrych godzin na kompie dziennie jestesmy malo inteligentni.
Taaa. Dokladnie. Fatal1ty to jak kazdy wie debesciak wielki, jednak w zyciu prywatnym to moim zdaniem niezly z niego fajfus. Widzieliscie jego zdjecia, wpadki, widzieliscie jak tanczy woogie-boogie? tak samo z kazdym. ven0m tez ktos po CKT mogl pomyslec wielki autorytet, tymczasem to 13 latek z ktorym ciezko normalnie pogadac
4 tygodnie czekalem zeby mi wyslal myszke
mail - [email protected]
quote:jakto poco?
Napisane oryginalnie przez Criterio
Po co wogole wypowiedz fettera zostala tu przytoczona?!?!
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
...co wy myslicie o tym (o jego mysleniu w ten sposob i o modzie oczywiscie)
"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"
a mnie boli ze w glowach sie p.ierdoli
wypowiedzcie sie co o tym myslicie
quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
a mnie boli ze w glowach sie p.ierdoli
wypowiedzcie sie co o tym myslicie![]()
"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"
quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
Ja my�l�, �e cho� raz s�ucha�e� Paktofoniki![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
kiedys w resecie byla w qw relacja z cgl#2 i pokazywali zdjecia fettera, b, venoma itp. dobrze graja ale polowa z nich byla tam w dresach :O
Ja my�l�, �e cho� raz s�ucha�e� Paktofoniki![]()
mail - [email protected]
nie ujmujac nic fetterowi ale... nie obchodzi mnie jego zdanie
nie ujmujac nic fetterowi ale... nie obchodzi mnie jego zdanie![]()
mail - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez tRoll_q
dobrze graja ale polowa z nich byla tam w dresach:O
Jelsi ktos chodzi w dresach bo bardzo to lubi i nie moze bez tego zyc to ok, ale jesli zachowuje sie jak dresiarz, to juz nie jest ok.
To jest walczyk ,
warszafski walczyk....
ale na taka wazna uroczystosc jak cgl to chyba powinni sie ubrac "troche" lepiej
co rozumiesz przez "zachowuje sie jak dresiarz" ,imo takie txty sa zalosne ;.>
no i najwazniesze: zero toleracji dla wszystkiego. Nic mnie nie obchodzi kto sie w co ubiera, mozna nawet chodzic w szlafroku, ale taki typ zachoowania, ktory dalem powyzej maja glownie ludzie w chodzacy w dresach, co nie oznacza ze kazdy chodzacy w dresie taki jest.
To jest walczyk ,
warszafski walczyk....
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:53.