FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2811)
Koniec z jajami...
tia... wiec jak zawsze musze sie wypowiedziec w kazdej kontrowersyjnej sprawie tego boarda... troche sztywno, ale jak tu gadac o odjazdach, fazach, akcjach i innych fajnych rzeczach ''niemoralnych'' skoro ciazy nade mna klatwa aleczapki... wydaje mi sie ze ta sila wyzsza nie powinna tam wisiec... no bo w sumie to wlasnie takie gadki nakrecaja ten board... powaznych tematow jest jak na lekarstwo, ale odgornymi dzialaniami tej sytuacji nie poprawimy... poza tym internet to internet... nie ma innego tak wolnego medium, a jego wszelkie ograniczenia uwazam za brak ideowego podejscia... poza tym nie wiem z jakich pobudek czapka to zrobil... jesli dlatego ze uzywki sa be to lipa... bo jesli o nich nie mowimy to nie znaczy ze ich nie ma... ale to dluzsze wywody...
rozumiem decyzje, ale nie pochwalam... a co mysla o tym inni... no tzn wy? ryba wam, zwisa, czy jednak zamach na freedom?
ja mowie Against!
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
Re: Koniec z jajami...
quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
ja mowie Against!
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
ja mowie Against!
No ale to jest board gdzie ludzie sie wypowiadaj� na r�ne tematy i w�a�ciciele fpp.pl nie powinni mie� rzadnych problem�w przez to �e kto� tam za�orzy� topic o "shkodliwo�ci u�yffkuff"... Jako� nie widze sensa w odpowadaniu ludziom z fpp.pl za topici innych ludzi... No chyba �e �yjemy w Polsce... AaaAAaaAAaa...
Nic nie jest szkodliwe liczy si� dawka...
Przejmuj�cy si� cz�owiek rzeczami jest s�aby
Sztuk� jest odr�znienie prawdy od k�amstwa
Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
nie wiem co powiedziec bo dzisiaj sobota![]()
Nic nie jest szkodliwe liczy si� dawka...
Przejmuj�cy si� cz�owiek rzeczami jest s�aby
Sztuk� jest odr�znienie prawdy od k�amstwa
powiem krotko: zgadzam sie z 1_Al!EN_0 w 100%
Co to byly za topiki? Jedni sie z drugimi sprzeczali czy fajniej jest sie napic czy moze sobie przypalic... zaloba na maxa.
Czapka dobrze zrobil - jak chcecie ... robcie sobie ze swoim zyciem co chcecie ale nie musicie tym tak szpanowac i tyle.
nie wiem co powiedziec bo dzisiaj sobota![]()
quote:oooo boze saari pathetic teraz to mnie zdenerwowalas mi sie wiele topicow na bordzie niepodoba to nieznaczy ze odrazu trzeba je kasowac jak ci sie topic niepodoba albo widzialas juz podobny to do niego niezagladaz !! i to sie tyczy wszystkiego mi tam akurat niewzbudzaly emocji topici o alkoholu wiec ich nieczytalem ale byli tacy ktorzy chcieli sobie na ten temat pogadac a to co zrobil ten koles (jak on sie nazywa) to jakis jeden welki farmazon jak mozna zabranaic ludzia o czyms mowic czy to komunizm czy hitleryzm na bord wprowadzacie jak tak dalej bedzie to niedlugo zabronicie mowic o ksiazkach albo filmach bo sie znajdzie jeden LOLeq ktoremu tematy te wydadza sie bezsensowne...
Napisane oryginalnie przez Saari
A ja sie nie zgadzam w 100%
Od takiej wolnosci wlasnie robi sie ludziom glupio w mozgach ...dajcie sobie siana.
Co to byly za topiki? Jedni sie z drugimi sprzeczali czy fajniej jest sie napic czy moze sobie przypalic... zaloba na maxa.
Czapka dobrze zrobil - jak chcecie ... robcie sobie ze swoim zyciem co chcecie ale nie musicie tym tak szpanowac i tyle.
quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL
No ale to jest board gdzie ludzie sie wypowiadaj� na r�ne tematy i w�a�ciciele fpp.pl nie powinni mie� rzadnych problem�w przez to �e kto� tam za�orzy� topic o "shkodliwo�ci u�yffkuff"... Jako� nie widze sensa w odpowadaniu ludziom z fpp.pl za topici innych ludzi... No chyba �e �yjemy w Polsce... AaaAAaaAAaa...![]()
no i pamietajcie ze tu jest duzo maloletnich... glownie o to chodzilo - no bo to potem roznie bywa jak 12-sto latek naczyta sie o naszych fazach
pojdzie, opali, przepali sie, straci przytomnosc - potem jego starzy juz tylko nas za to winic na policji beda jak chlopak powie ze to tu wyczytal...
ja o sprawie moowie i tak i nie... jestem za wonoscia slowa ale jak w ciongu tygodnia narobilo sie 5 topicow o alkocholu i "ganji" to jusz jest przesada i ingerencja Aleczapeczki jest jak najbardzdiej uzasadniona... postawcie sie w stytuacji klasycznego internauty ktory przez przypadek trafil na board i z ciekawosci zacza przegladac topiki w ktorych w kolko o tym samym...
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
no i pamietajcie ze tu jest duzo maloletnich... glownie o to chodzilo - no bo to potem roznie bywa jak 12-sto latek naczyta sie o naszych fazach![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Weirdo
badz bardziej obiektywny - ja mam tylko 14 lat a potrafie podejmowac samodzielne decyzje
Majes moje slowa
quote:
no bo to potem roznie bywa jak 12-sto latek naczyta sie o naszych fazach
badz bardziej obiektywny - ja mam tylko 14 lat a potrafie podejmowac samodzielne decyzje
Ja wszystkie posty o C2H5OH wrzucam do alkochol bezalkocholowy i nie zakladam innych durnych dyskusji.
Tam jest moj Hyde Park i sie tego otrzymam...
Powinno byc jakies ostrzezenie przy tym topicu
ale sami musicie przyznac ze 5 topic'ow w tygodniu o alku i drug'ach to przesada... to jest board o grach fpp
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Ok, ty potrafisz, ale nie wiem czy wszyscy potrafia.....
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
dokladnie... ja tez jestem za wolnoscia slowa ale to jest board o grach fpp a nie o uzywkach...
Tu zgadzam sie z MalslaVem.... niech b�dzie kilka topikoow o u�ywkach ale bez przesady... nie trzba robi� kilku tygodniowo....a fpp jest o grach ale rzecz w tym, ze to jest off topik i tu ma tematoow o grach ale o wszystkim.....
ale banowanie 'nieodpowiednich' topicow nie powinno miec miejsca - stwierdzam to obiektywnie: nie interesowaly mnie one, nie bralem w tej dyskusji udzialu a mimo to gdybym byl moderatorem nie skasowalbym kilku topicow i grozil skasowaniem userow...
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Ej... tolerowalismy pojedyncze topiki... ale teraz zaczelo byc ich co raz wiecej... co mamy zrobic - patrzec dalej....
Moze odrazu zalozymy topic jak udezyc bejzbolem, aby niezle bolalo... jak upic dziewczyne zeby ja zgwalcic... Czemu tylko mamy gadac o dragach i wodce - pogadajmy odrazu jak otworzyc i odpalic smochod bez kluczyk�w. Pogadajmy jak poderznac gardlo jakies babci....
Przeciez mamy wolnosc slowa - a te walki z fpp.pl chca ja nam ograniczyc????
Zwroccie uwage tylko na jedno - ograniczeniem waszej wolnosci jest.... wolnosci innych osob. W tym przypadku - naszej wolnosci decydowania... prosimy was o tylko uszanowanie decyzji Czapki...
to jak poder��� t� babci�?? (joke)
Ludzie... Powstaly 2-3 topici o tym samym. Zreszta kiedys juz takie tematy byly i zawsze jak ktos pisze znowu o marysi czy o alkoholu, to nic szczegolnego nie wnosi do tematu. Ciagle leci to samo... marysia nie uzaleznia.. po alkoholu mam takie fazy etc. tylko ludzie sie zmieniaja, ktorzy to pisza. To jest chore... dla niektorych z Was zrobienie porzadku przez admina jest lamaniem demokracji, wolnosci slowa. Wiecie co to jest? Czy uslyszeliscie to w telewizji? Musicie zrozumiec, ze demokracja nie polega na tym ze kazdy robi co chce i co mu sie podoba. Jezeli uwazacie, ze robienie porzadku z tematami i jego utrzymanie jest lamaniem praw wolnosci obywatelskiej, to naprawde powinniscie zaczac czytac Konstytucje RP.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:13.