FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2824)
Działy na cs.fpp.pl
Wczoraj spać nie mogłem, i troche popatrzałem na stronke cs.fpp.pl, obczaiłem różne działy itp.
Troche się zawiodłem
dział demka jakiś lewy, pliki nie działają
dzial skrypty też słabiutko rozbudowany
No i ogólnie, przydałoby się odświeżyc niektóre działy
-[ CzAsZeK @ SoGamed ]-
yyyyy.... nie moge....
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Wczoraj spać nie mogłem, i troche popatrzałem na stronke cs.fpp.pl, obczaiłem różne działy itp.
Troche się zawiodłem![]()
dział demka jakiś lewy, pliki nie działają
dzial skrypty też słabiutko rozbudowany
No i ogólnie, przydałoby się odświeżyc niektóre działy![]()
CzAsZeK: chyba nie zauważyłeś że dział download.fpp.pl leży, a wraz z nim cały zasób plilków. a co do skryptów MaJeS ma racje, zapraszamy do współpracy.
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
zapraszmy do wspolpracy...
zapraszmy do wspolpracy...
Skoro juz taki topic jest , to mi sie nie chce pisac maila , ale tez zglaszam swoja chec wspolpracy ! Znam dobrze html , cosik z Javascript , a grafikiem nie jestem ! Jak cos trzeba zrobic to mowcie ! Ciekawe , czy ktos mi odpowie ?
MSN [email protected]
Ja zgłosiłem się do współpracy, wysłałem maila do jednego z członkó FPP, on mnie przekierował gdzie indziej.... i jakoś jeszcze odpowiedzi nie dostałem ;( ;(
To i ja pomoge... tylko powiedzcie co trzeba zrobic bo chyba sprawa downloadu to kwestia wrzutu pliczkow na serverek i odpowiedniego zlinkowania a to juz (oprucz zlinkowania) niewiele mozemy pomoc... a jesli chodzi o odswiezene dzialow to chetnie pomoge...
quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
To i ja pomoge... tylko powiedzcie co trzeba zrobic bo chyba sprawa downloadu to kwestia wrzutu pliczkow na serverek i odpowiedniego zlinkowania a to juz (oprucz zlinkowania) niewiele mozemy pomoc... a jesli chodzi o odswiezene dzialow to chetnie pomoge...
quote:yyy co wyjebywac
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
mAJK wyjebuj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ta majkiel, mieliśmy grać.
Semp się mnie pytał czy będę mógł grać, powiedziałem, że będe i poszedłem na pograć na serw. Semp mnie oczywiśćie nie zawołał jak się sparing zaczął
, a potem miał do mnie pretensje, że grałem na innym serwie
.
Mam demko z ich gry, semp mówił, że gdyby grał piierwszy skład obskoczyli by baty
A co do sooboty to nic o żadnym sparingu nie wiem mam nadzieję, że będzie Bądź w sobotę koło 14-15 w gralni.
P.S. a co do starego klanu, to zobacze jak z tym bC. będzie
mAJK skrobnij mi taki obrazek jak ty masz z napisem CzAsZeK
(tylko troche mniejszy niż twój)
ok zrobie wam ale powiedzcie jaka wersje chcecie taka czy taka jak mam wene to potrafie dziennie 15 roznych avatarkow zrobicbo lubie bawic siephotoshopem
![]()
ehh... chlopaki moge wam zrobic cos ale poczekajcie jeszcze z tydzien bo narazie po swietach mi czasu mniej sie robi na takie luzackie roboty..
a wracając do tematu.. to wszelkie zgłoszenia co do pracy na cs.fpp.pl należy wysyłać do [FPP]Raptora!!!!
Ale, jeśli macie jakąś kolumnę napisaną, to możecie ją wysłać mi. ( [email protected] ) Ja ją umieszczę w waszym imieniu..
A dział Bronie najprawdopodobniej zostanie niedługo update'owany, tak jak i reszta cs.fpp.pl .. chyba...
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
a wracając do tematu..to wszelkie zgłoszenia co do pracy na cs.fpp.pl należy wysyłać do [FPP]Raptora!!!!
Ale, jeśli macie jakąś kolumnę napisaną, to możecie ją wysłać mi. ( [email protected] ) Ja ją umieszczę w waszym imieniu..
A dział Bronie najprawdopodobniej zostanie niedługo update'owany, tak jak i reszta cs.fpp.pl.. chyba...
![]()
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
jesli masz jakis pomysl, to go zrob i wyslij do Raptora. Jesli mu siem spodoba, to go wrzucimy. na razie zrób a nie gadaj
quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
ja mam 1000 pomyslow
nie no siade pomysle i jak bedzie cos ciekawego to napewno dam znac!
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:09.