FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2832)
ETC a czitowanie ?? Klanówka [SlizG] vs. |ETC|
Rozgrywana Na Cyber-Strefie
Klanówka na początku rozgrywała się w miłej atmosfeże.
Ale po paru minutach zaczeła sie dziwna akcja.
[WCZORAJ Z KLANEM |CS| vs [SlizG] de_train 7-7 a De_cbble dla nich dużo niestety bo niemieliśmy taktyk ]
Zaczołem się pytać o Pb powiedzieli ze Optional a jak zapytalem sie o wlaczenie w Trybie "Required" to powiedzieli że trzba restartowac server [to ja powiedzialem zeby przyjechali i zobaczyli ze nie trzeba].I po chwili pb został wlączony i wtedy wywaliło 4 z Klanu |ETC| a od nas żadnego.Po ich powrocie co jakiś czas wywalało jednego i [sami stwierdzili że maja czity].
Np. nOSEK przeskaczył pociąg z nierealnej pozycji !
NA SCREENACH ZOBACZYCIE PRZYZNANIE SIE DO CZITOWANIA
A tu drugi zalącznik.
Sa to screeny bo demko nie dziala ale moge je zamiscic
PB nic nie wykrył, tylko ich kickował.
Pluginy Anti Cheat też nic nie wykryły
Ci kolesie albo powiedzieli to z jakąś ironią
Albo są z nich takie lole, że się przyznali
A jeszcze w dodatku przyznanie sie do czitowania to jest dopiero kwas......coz zobaczymy opinie innych na ten temat
PB nic nie wykrył, tylko ich kickował.
Pluginy Anti Cheat też nic nie wykryły
Ci kolesie albo powiedzieli to z jakąś ironią
Albo są z nich takie lole, że się przyznali![]()
Az szkoda slow Trapper .... BUAHAHAHAA
Kazdy chyba widzi ze to co powiedzial ETC bylo ZARTOBLIWE !!!
Wiesz czemu ich PB kickal ? nie ? ano goscie grali na LANie i czasami tak jest niewiem czemu ze PB na LANie nie wylapuje clienta. Pozatym graja z Cyber Strefy a tam "rzadzi" Cyber wiec napewno nie znajdziesz tam zadnych czitow. A gdyby byly to CS by musial tez czitowac bo graja tez z Cyber Strefy....
Trapper zastanow sie czasmi troche ....
Pozdrawiam CS i ETC
wiesz co TRAPPER, ty kolo jestes, zawsze sie doszukujesz, moze mieli cos zwalonego z PB, nie wiesz o tym ze czasem PB wariuje? u nas podczas klanowki tez jednego NON-STOP kickowalo mimo odpalonego PB, i to nic nie zmienia, a ty od razu wyjezdzasszz ztakimi tekstami, JA tez bym sie przyznal do chotowania nawet dla swietego spokoju, bo ktos taki jak ty by sie nigdy nie odczepil, a ty odrazu demka i te sprawy...pomysl najpierw co robisz lolq, moim zdaniem przesadzasz,
Dobre TRAMPEK jak mozna po takich screenach poznac czy koles chituje czy nie LOL jak chu....... z tym PB na cyberstrefie zawsze tak jest poprostu PB umiera i tyle lecz na CS jest zainstalowany inny program anty chiterski czyli o ile sie nie myle to ten plugin do ADMIN MODA , wiec trampek nie rob z siebie blazna
DOBRA DOBRA DOBRA
Dobra zobaczymy kto wygra grajac na U Gurala tam to nic nikogo nie usprawiedliwy bo tam czita nie da sie odpalic
Hmm nie wiem co o tym myslec. Gralem ta klanowke i daje sobie reke uciac ze nie chitowalis.Moze to potwierdzic pare osób z kalnu |CS|.MOge ci nawet logi przeslac o ile wiesz co to jest a z tych screenow nic nie wynika ze chitowalismy wiec idz sie dziecko poucz troche o CS'ie i nie zawracaj nam tu dupy bo osmieszasz swoj clan i samego siebie a co do kalnowki na innym serwie to ustal date kiedy i jak to zagramy i tak czy tak was POJEDZIEMY
popieram |ETC|Digger
ma on racje trzeba przyznac
Qrde przeciez mowilem ze to sparing bo nie bylo polowy (najleprzej polowy sqadu)
sami to potwierdziliscie (ETC)
druga sprawa to mnie zastanawia tylko jedna osoba ...
nOsek ...
czemu nie mial wogole wlaczonego punkbustera....
i czemu prawie przeskoczyl pociag z miejsca????
tylko to mnie zastanawia ????
aha i nie wiedzialem ze tak potraficie strzelac
zagramy na servie U Gorala i napewno sie wszystko wyjasni
Wtedy i my bedziemy mieli osoby potrafiace grac i z ktorymi jestesmy zagran
aha i zagramy oczywiscie bezTRAPPERA
i jeszcze jedno
ROBMY DZIECI A NIE WOJNY
A i jeszcze jedno co niby robi twoj kumpel z klanu niejaki |PlutoN|*pReP!aRaToR na czarnej liscie chiterow na stronie http://cpscs.counter-strike.pl bo gral z nami na klanowce pod nickiem [SlizG]^pRePaRaToR IP sie zgadza 213.241.36.180 (kafe-slizg.pl) a z tego IP grales tez TY . Za co tam jest to nie wiem (nie chcialo mi sie sprawdzac ) ale cos musi w tym byc ze tam jest.
quote:
Napisane oryginalnie przez !ZaiX!
druga sprawa to mnie zastanawia tylko jedna osoba ...
nOsek ...
czemu nie mial wogole wlaczonego punkbustera....
i czemu prawie przeskoczyl pociag z miejsca????
tylko to mnie zastanawia ????
:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455
quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Na LANie sie o wiele latwiej gra ZAIX, stad te "dobre" strzelanie.
Mowisze ze przeskoczyl z wagonu na wagon. tak ? I co w tym dziwnego ? Chyba ci o train chodzi. Jezeli tak to to jest 100 % NORMALNE.
Przyznanie sie - normalna zartobliwa reakcja na oskarzenie o czitowanie ! Jakby ktos naprawde czitowal i sie przynzal to by byl chory psychicznie !
Oglolnie pozdrowienia ETC , trzymajcie sie dobrze i powodzenia !
A ty Trapper troche mysl zanim z jakimis glupotami wyskoczysz znowu !
MSN [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Na LANie sie o wiele latwiej gra ZAIX, stad te "dobre" strzelanie.
Mowisze ze przeskoczyl z wagonu na wagon. tak ? I co w tym dziwnego ? Chyba ci o train chodzi. Jezeli tak to to jest 100 % NORMALNE.
*jesli nie to z kad macie pewnosc ze ktorys z was nie czituje??
- no dobrze zaix mowi zagramy na u goralca (oczywiscie nie mowie ze cyber-strefa jest zly.bardzo lubie ten serw ale nie mam do niego zaufania)
- zagramy pelnym sqadem
- ale jesli nie czitujecie. to qrfffa nie mialem pojecie ze z was tacy wymiatacze
narazie
digger jak juz mowimy o liscie cziterow to sa na niej rozne slawy a jak juz mowisz o prepie to najpierw zobacz za co jest na tej liscie
What a lame!
O czym wy wogole ********ie?
I kogo to obchodzi, ze PB ich wywalalo!
Mnie wywala sredni raz na dzien i zyje jakos z tym!
Takie topici to bez zastanowienia bym kasowal!
quote:
Napisane oryginalnie przez JaZZmAtAzz
digger jak juz mowimy o liscie cziterow to sa na niej rozne slawy a jak juz mowisz o prepie to najpierw zobacz za co jest na tej liscie
quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
zaix nie twierdz ze nosek nie mial wlaczonego PB, bo tam czesto PB wariuje, i wyswietla NO PUNK BUSTER CLIENT mimo odpalonego PB, wiec nie gadaj.
Panowie posluchajcie wszyscy
TO CO MOWI TRAPPER ZWIAZANEGO Z NASZYM KLANEM TO NIE SLUCHAJCIE GO !!!!!!!!!
ON NIE ZAJMUJE SIE TYM KLANEM I MA W NIM OPINIE BAJKOPISARZA
wiec wszystko kierujcie do mnie i DESI14TOR'a
prosze was o to bo ja niechce miec zjechanej opinni o swoim klanie
I jeszcze jedno sprostowanie
Ja mowilem od poczatku ze to jest sparing bo nie bylo 4 osob z pierwszego sqadu (to ze powiedzialem ze to sparing to potwierdza ludzie z ETC bo odpowiedzieli oki )
nie wiem czy czitowali
wiem ze prawda jest taka ze grali ludzie niezgrani ze sobą
taktyki na azteka wymislil TRAPPER i to na poczekaniu (sami wiecie co z tego moglo byc)
mowilem tez ze zagramy nastepny mecz na goralu bo tam nie da sie czitowac
i tyle wszystkiego
mam nadzieje ze wszystko wyjasnilem
jak jeszcze cos to pisac na
[email protected]
Dobra koniec gadania o glupotach........takie ********** kotka za pomoca mlotka nic nie daje.......
Jezeli chodzi o Trappera to juz mi sie nie chce sluchac nic na jego temat....to jest nudne
Jezeli chodzi o jakiekolwiek sprawy dotyczace klanu [SlizG] prosze je kierowac do mnie albo do Zaix'a napewno ich wysluchamy a nie nawymyslamy bajeczek tak jak Trapper......
Jesli chodzi o pRePaRaToRa to cziterem nie jest no coz zdarzylo mu sie ze zagral na gl_maxsize niedozwolonym ale coz......ja tego nie uwarzam za czit......rozumiem OGC, Autoaim, Wallhack ale nie gl_maxsize......to jest rzenada......
To chyba na tyle.......pozdrowionka dla wszystkich......
PROSZE O ZAMKNIECIE TEGO TOPICU!!!!!!!!
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
Rozgrywana Na Cyber-Strefie
Klanówka na początku rozgrywała się w miłej atmosfeże.
Ale po paru minutach zaczeła sie dziwna akcja.
[WCZORAJ Z KLANEM |CS| vs [SlizG] de_train 7-7 a De_cbble dla nich dużo niestety bo niemieliśmy taktyk]
Zaczołem się pytać o Pb powiedzieli ze Optional a jak zapytalem sie o wlaczenie w Trybie "Required" to powiedzieli że trzba restartowac server [to ja powiedzialem zeby przyjechali i zobaczyli ze nie trzeba].I po chwili pb został wlączony i wtedy wywaliło 4 z Klanu |ETC| a od nas żadnego.Po ich powrocie co jakiś czas wywalało jednego i [sami stwierdzili że maja czity].
Np. nOSEK przeskaczył pociąg z nierealnej pozycji !
NA SCREENACH ZOBACZYCIE PRZYZNANIE SIE DO CZITOWANIA
trapperku...moim zdaniem jest to stwierdzenie, na ktorego zrozumienie potrzeba troszke inteligencji...."ironiczne"? ...sarkazm? hm...tak to przynajmniej wyglada
Panowie posluchajcie wszyscy
TO CO MOWI TRAPPER ZWIAZANEGO Z NASZYM KLANEM TO NIE SLUCHAJCIE GO !!!!!!!!!
ON NIE ZAJMUJE SIE TYM KLANEM I MA W NIM OPINIE BAJKOPISARZA
wiec wszystko kierujcie do mnie i DESI14TOR'a
prosze was o to bo ja niechce miec zjechanej opinni o swoim klanie![]()
bo my naprawde nikomu nie chcemy szkodzic tylko chcemy grac
a co do reszty to racja
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:46.