FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2850)

Posted by TRAPPER on 17-12-2001 11:50:

Talking Zagramy i wszystyko się wyjaśni

Dobra zobaczymy grając na u Gorala kto jest lepszy narazie się uspokojmy a nie jak dzieci gadamy to był mój komentarz
A ty Gajowy to tam nie sap
Taktyki byly slabe na actec

Posted by Coen Hunter on 17-12-2001 12:35:

Hmm nooo , to chyba sie zastanowiles . Nie bedzie goloslowia , kto zwyciezy , ten lepszy ! gl & hf !

MSN [email protected]

Posted by mAJKiEL on 17-12-2001 13:50:

uswiadomi mnie ktos o co chodzi ?

Posted by Coen Hunter on 17-12-2001 14:13:

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
uswiadomi mnie ktos o co chodzi ?

Wejdz na topic ETC i czitowanie , czy cos w tym stylu !

MSN [email protected]

Posted by |ETC|Digger on 17-12-2001 14:21:

Talking

Poprostu chlopaki sa podnieceni ze zremisowali na de_train z |CS| i nie daje im to spokoju ze my z nimi wygralsmy na tej samej mapie

Posted by Coen Hunter on 17-12-2001 14:25:

Train jest mapa dajaca wiele mozliwosci do obrony i ataku , oraz ich roznych kombinacji po obu stronach , wiec dzieki dobremu planowaniu mozna zniwelowac roznice pomiedzy gra kazdego gracza z osobna !

MSN [email protected]

Posted by JaZZmAtAzz on 17-12-2001 15:11:

Unhappy

nie chodzi o to ze z nami wygraliscie na de_train tylko (glownie mi) chodzi o tego azteka. qrde stoje za drzwiami i gosc nie mial mozliwosci mnie trafic az tu nagle dostaje dwa strzaly z awp i pomnie

*nie wiem czy jestescie tacy dobrzy czy co ale to i tak wyjdzie na jaw

*dobra koncze NNNAAARRRAAA

Posted by on 17-12-2001 15:15:

jak juz gadacie o czyms bez sensu to gadajcie chociaz mw tym samym topicu, a nie zakladacie nowe topici do kazdej wypowiedzi!

Posted by AdaX on 17-12-2001 15:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
jak juz gadacie o czyms bez sensu to gadajcie chociaz mw tym samym topicu, a nie zakladacie nowe topici do kazdej wypowiedzi!

to oczywiscie kolega TRAPPER jak zwykle przywoluje wszystko co zle, eh, TRAPPER pomysl i jeszcze raz POMYSL!

Posted by Coen Hunter on 17-12-2001 15:49:

quote:
Napisane oryginalnie przez JaZZmAtAzz
nie chodzi o to ze z nami wygraliscie na de_train tylko (glownie mi) chodzi o tego azteka. qrde stoje za drzwiami i gosc nie mial mozliwosci mnie trafic az tu nagle dostaje dwa strzaly z awp i pomnie

LAMA , to nie wiesz ze ludzie zawsze na slepo w te drzwi wala , wszyscy tak robia , a to ze 2 strzaly z AWM , a nie jeden to tylko potwierdza , ze strzelal na slepo ! Wiele razy widzialem jak ludzie przy tych drzwiach gineli , sam juz chyba kilkunastu gosci skosilem przy tych drzwiach ich nie widzac ( gosci , nie drzwi ) ! Wiec jak nie znasz dobrze wlasciwosci danej mapy to sie zamknij i idz pocwiczyc , bo mnie wkurza jak takie lamusy dobrych graczy blotem obrzucaja !

MSN [email protected]

Posted by on 17-12-2001 17:38:

Drzwi? To tam sa drzwi? No ja myslalem, ze to futryna jest tylko, a drzwi terro ukradli, no ale jak tam sobie chcecie
a tak na serio to Kitab ma racje, na mapach jest wiele miejsc, w ktore sie strzela bez patrzenia, po prostu tam prawie zawsze ktos jest. Takze Traper najpier sie podszkolic musisz w cs, a pozniej oskarzaj o czitowanie innych ludzi!

Posted by AdaX on 17-12-2001 19:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif

ze strzelal na slepo ! Wiele razy widzialem jak ludzie przy tych drzwiach gineli , sam juz chyba kilkunastu gosci skosilem przy tych drzwiach ich nie widzac ( gosci , nie drzwi ) ! !

noo, wlasnie rowniez te drzwi na DUSCIE i wielu innych mapkach takie, a teraz wszyscy nawalaja przez drzwi i sciany, wzroujac sie na ludziach z zachodu, COOL !

Posted by !ZaiX! on 17-12-2001 20:10:

Red face

Qrde ludzie przeciez juz wszystko ustalilem w tamtym topicu
TRAPPER lolu nie psuj nam renomy
i wiecej nic nie pisz

GG 1667903

Posted by DeZo on 17-12-2001 20:20:

Trapper albo zamkniesz wreszcie ta swoja jadaczke albo juz nawet taktykami sie nie bedziesz zajmowac.......a jak to nie pomorze to przelecisz w tepie natychmiastowym do 3 dywizji.....i tam sobie bedziesz rzadzil.......ustawial klanowki z innymi klanami i bedziesz nim rzadzil.......tam sie morze ciebie beda sluchac.......

Ludzie on jest taki i nie inny nie zwarzajcie na to co on mowi bo mnie juz krew zalewa jak slucham co on plecie.......

Powtarzam poraz kolejny sprawy do klanu [SlizG] prosze kierowac do mnie albo do Zaix'a.......

Pozdrowienia....DeS014t0R

Mój numerek gg: 2285535

Posted by mAJKiEL on 17-12-2001 21:33:

tiaaa... juz wiele ludzi przyzwyczailo sie ze w niektore miejscowy lepiej dla pewnosci wejsc na ciaglym ogniu ale niewszyscy kojarza to jako skill tylko jako cizt szkoda ze tyle lamek jeszcze na necie ....

Posted by DeZo on 18-12-2001 00:42:

W sumie nie ma sie co dziwic.......lamki sa w karzdej grze multiplayer...tak samo w q3 troszke sobie gralem i znalem kilka skokow na mapie CPM1A gralem z jakims pacjentem i wykonywalem te skoki.......a pacjent do mnie "ty cziterze tak sie nie da skakac a wogole to skad wiesz gdzie ja jestem w danym momencie???"

Ludzie sa tacy ograniczeni........

Ostatnio mialem taka sytuacje.......na mapie prodigy zalozylem kolesiowi heada w powietrzu......potem zrobilem to jeszcze raqz ale normalnie.......jeszcze potem zalozylem mu heada z gory(Bylem nad nim) a koles do mnie ze jestem cziterem mam OGC, Wallhacka, Aimbota i jeszcze cos tam wymienil ale nie pamietam...potem jeszcze zavotowal na kickniecie mnie z servera.
Wszyscy go wysmiali i zaczeli votowac na nigo za gadanie debilstwa

Mój numerek gg: 2285535

Posted by JaZZmAtAzz on 18-12-2001 13:57:

kitab wiem ze w te drzwi sie strzela ale ten gosc strzelal 2 razy w te somo miejsce!!!!!!i nie lamo

Posted by [FPP]zorro on 18-12-2001 14:04:

po kiego nowy topic zakladasz?

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:21.