FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2850)
Zagramy i wszystyko się wyjaśni
Dobra zobaczymy grając na u Gorala kto jest lepszy narazie się uspokojmy a nie jak dzieci gadamy to był mój komentarz
A ty Gajowy to tam nie sap
Taktyki byly slabe na actec
Hmm nooo , to chyba sie zastanowiles . Nie bedzie goloslowia , kto zwyciezy , ten lepszy ! gl & hf !
MSN [email protected]
uswiadomi mnie ktos o co chodzi ?
quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
uswiadomi mnie ktos o co chodzi ?
MSN [email protected]
Poprostu chlopaki sa podnieceni ze zremisowali na de_train z |CS| i nie daje im to spokoju ze my z nimi wygralsmy na tej samej mapie
Train jest mapa dajaca wiele mozliwosci do obrony i ataku , oraz ich roznych kombinacji po obu stronach , wiec dzieki dobremu planowaniu mozna zniwelowac roznice pomiedzy gra kazdego gracza z osobna !
MSN [email protected]
nie chodzi o to ze z nami wygraliscie na de_train tylko (glownie mi) chodzi o tego azteka. qrde stoje za drzwiami i gosc nie mial mozliwosci mnie trafic az tu nagle dostaje dwa strzaly z awp i pomnie
*nie wiem czy jestescie tacy dobrzy czy co ale to i tak wyjdzie na jaw
*dobra koncze NNNAAARRRAAA
jak juz gadacie o czyms bez sensu to gadajcie chociaz mw tym samym topicu, a nie zakladacie nowe topici do kazdej wypowiedzi!
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
jak juz gadacie o czyms bez sensu to gadajcie chociaz mw tym samym topicu, a nie zakladacie nowe topici do kazdej wypowiedzi!
MSN [email protected]
Drzwi? To tam sa drzwi? No ja myslalem, ze to futryna jest tylko, a drzwi terro ukradli, no ale jak tam sobie chcecie
a tak na serio to Kitab ma racje, na mapach jest wiele miejsc, w ktore sie strzela bez patrzenia, po prostu tam prawie zawsze ktos jest. Takze Traper najpier sie podszkolic musisz w cs, a pozniej oskarzaj o czitowanie innych ludzi!
quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
ze strzelal na slepo ! Wiele razy widzialem jak ludzie przy tych drzwiach gineli , sam juz chyba kilkunastu gosci skosilem przy tych drzwiach ich nie widzac ( gosci , nie drzwi ) ! !
Trapper albo zamkniesz wreszcie ta swoja jadaczke albo juz nawet taktykami sie nie bedziesz zajmowac.......a jak to nie pomorze to przelecisz w tepie natychmiastowym do 3 dywizji.....i tam sobie bedziesz rzadzil.......ustawial klanowki z innymi klanami i bedziesz nim rzadzil.......tam sie morze ciebie beda sluchac.......
Ludzie on jest taki i nie inny nie zwarzajcie na to co on mowi bo mnie juz krew zalewa jak slucham co on plecie.......
Powtarzam poraz kolejny sprawy do klanu [SlizG] prosze kierowac do mnie albo do Zaix'a.......
Pozdrowienia....DeS014t0R
tiaaa... juz wiele ludzi przyzwyczailo sie ze w niektore miejscowy lepiej dla pewnosci wejsc na ciaglym ogniu ale niewszyscy kojarza to jako skill tylko jako cizt szkoda ze tyle lamek jeszcze na necie
....
W sumie nie ma sie co dziwic.......lamki sa w karzdej grze multiplayer...tak samo w q3 troszke sobie gralem i znalem kilka skokow na mapie CPM1A gralem z jakims pacjentem i wykonywalem te skoki.......a pacjent do mnie "ty cziterze tak sie nie da skakac a wogole to skad wiesz gdzie ja jestem w danym momencie???"
Ludzie sa tacy ograniczeni........
Ostatnio mialem taka sytuacje.......na mapie prodigy zalozylem kolesiowi heada w powietrzu......potem zrobilem to jeszcze raqz ale normalnie.......jeszcze potem zalozylem mu heada z gory(Bylem nad nim) a koles do mnie ze jestem cziterem mam OGC, Wallhacka, Aimbota i jeszcze cos tam wymienil ale nie pamietam...potem jeszcze zavotowal na kickniecie mnie z servera.
Wszyscy go wysmiali i zaczeli votowac na nigo za gadanie debilstwa
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:21.