FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2859)
CS:Condition Zero pogromca R6?
Popatrzcie na zapowiedzi na cs.fpp.pl i na innych zagranicznych serwisach o cs. Czy szykuje sie prawdziwy hit? Czy bedzie lepszy od Rainbow 6, czy pozostanie w jego cieniu? Co o tym sadzicie?
Popatrzcie na screeny rowniez, ale ta gierka ladnie bedzie wygladac! Az dziwne, ze to silniczek H-L tam bedzie pomykal!
Moim zdaniem szykuje sie singleplayerowy hit! jak wyjdzie to sobie kupie oryginal! [Ide na calosc] Co sadzicie o CS:CZ?
IMHO bardzo mozliwe. Szczegolnie biorac pod uwage wtornosc R6.
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
jak wyjdzie to sobie kupie oryginal!
Szkoda, ze ten cs:cz jest nadal na enginie hl. Panowie z VALVE by sie postarali i popracowali nad nowym ew. modyfikacja jakiegos innego enginu.
Grafa naprawde jest ladna ale co na to powie moj komp ? (450 cel, RivaII,128ram)
quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Stary engine tylko FPSy zre ..
CS CZ bedzie megahit, tak mi sie wydaje. Napewno sobie "zalatwie" i niewatpliwie przejde
Grafa naprawde jest ladna ale co na to powie moj komp ?(450 cel, RivaII,128ram)
MSN [email protected]
ja tesh pzrejde cs:cz I to kilka razy podejzrewam!
Chyba ze to kwas bedize jakis straszny to sobie daruje!
Ale R6 i inne czesci tej gry to po 5 razy pzrechodzilem
quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Twoj komp powie bleeee....... Ram ok jeszcze przejdzie , karta sux, procek to celeron czy PII czy PIII ? I czy jest podkrecany ?
Hm...wszystko zalezy od trybu gry...bo w sumie to nie czaje tego dokladnie...no ale orginal na 99% kupie... tylko kiedy to wyjdzie...mogliby pracowac na cs2 a nie cs:cz...przydal by sie cs na nowym engine przygotowanym pod tego typu gre...ale by byla zajebioza
Hm...wszystko zalezy od trybu gry...bo w sumie to nie czaje tego dokladnie...no ale orginal na 99% kupie... tylko kiedy to wyjdzie...mogliby pracowac na cs2 a nie cs:cz...przydal by sie cs na nowym engine przygotowanym pod tego typu gre...ale by byla zajebioza
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:46.