FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=293)

Posted by SeRgI on 22-06-2001 15:33:

Angry ludzie ruszcie dupy

Wlasnie looknalem na dzial Q2 i Q3.I wiecie co zauwazylem?Otoz servery Q2 pekaja w szwach a w Q3 servery swieca pustkami.Ale nie o to chodzi.Postow w dziale Q2 jest okolo 200 z hakiem a w dziale Q3 prawie 10 razy wiecej.Najwidoczniej gracz(Q2) zamiast pisac graja w Quaka2!!!!A wy ?Non stop sa posty typu Q3 umiera.A jak ma nie umierac jezeli wiekszosc z was siedzi i stuka jak najwiecej postow.Pomyslcie jak by sie zmienila scena Q3 jezeli chociaz polowe tego czasu co poswiecacie na siedzeniu na boardzie poswiecili na granie w Q3.Odrazu servery byly by przepelniony i nie bylo by tego co jest teraz-latasz po mapie przez 2h jak glupi i czekasz az jakis koles wejdzie na server.Q..a ale sie rozpisalem.Dobra szkoda klawiatury , ide grac w Q i radze wam zrobic to samo
------------------------------------------------------------------------------------

Posted by nea*1337 on 22-06-2001 16:04:

No nie przesadzaj, a tak pozatym to Q3 umiera nie z naszej winy, jednym z problemoof jest ci�gle zmieniaja�y sie PR

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty si� u�miechniesz?
Frozen do expansion packa.

Posted by [FPP]RAPTOR on 22-06-2001 16:08:

Mnie sie wydaje ze wszyscy po lanie graja, bo q3 na necie to zbyt powolna gra.

Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!

Posted by SeRgI on 22-06-2001 16:10:

Smieszny argument.W takim razie rownie dobrze mozna zwalic wine na coraz nowsze drivery do karty graficznej czy do myszki , albo uaktualnienie jeszcze jakiegos innego gowna.Zmiana PR to nie problem bo widac ze chlopaki z ID sie staraja i probuja poprawic swoje bledy.Gorzej by bylo jakby nie wypuszczali wogole latek do gier.

Posted by SweepeR on 22-06-2001 16:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez SeRgI
Smieszny argument.W takim razie rownie dobrze mozna zwalic wine na coraz nowsze drivery do karty graficznej czy do myszki , albo uaktualnienie jeszcze jakiegos innego gowna.Zmiana PR to nie problem bo widac ze chlopaki z ID sie staraja i probuja poprawic swoje bledy.Gorzej by bylo jakby nie wypuszczali wogole latek do gier.

Exactly. Nie wiem o co Wam chodzi z tym narzekaniem na uaktualnienia CPMA i PR... Widac, ze wszyscy sie staraja, zeby to jakos bylo, a wy tylko narzekacie. Jak to kiedys rzekl eek: "takiej bandy rozwydrzonych bachorow jak wy (chodzi ogolnie o pl-scene) nie da sie usatysfakcjonowac" (moze nie dokladnie to samo, ale cos w tym stylu). Caly czas narzekacie, a ludzie sie staraja.

Coraz nowsze CPMA? Co to za problem sciagnac raz na 3-4 tygodnie 2mb plik (na takich laczach jakie ma wiekszosc ludzi z borda zajmie to ok. gora 5min, podczas ktorych mozna cos postnac na borda) i rozpakowac zipa (kolejne 30sec.). Nawet nie trzeba nic usuwac.

A nowy PR? Qrde, 25mb, troche duzo... wlaczam sciaganie i w miedzy czasie postuje sobie na borda (co wiekszosc z Was kocha robic, nawet jezeli nie ma nic sensownego do powiedzenia) i leci. Nawet jak cos to mozna se po lanie pograc w q3 - caly czas sie bedzie sciagalo bez p[rzeszkod - wyprowadzic psa, zadzwonic do dziewczyny, wyjsc na spacer, wypic piwo. A pozniej 1min. i juz zainstalowane. I lepsze.

A uaktualnienia serwerow? Przeciez niemozliwym jest, aby sie same uaktualnialy!!!! Dajcie adminom troszke czasu. Popatrzcie cvd.pl (glowny serwer w pl) juz na 129f - prawie od razu, atm chyba tysh. Reszta juz zaraz bedzie. Wiec jest na czym grac!!! A i tak serwy sa puste, bo nikomu sie nie chce grac, tylko wola ponarzekac troche. CPMA? Jest kompatybilne w dol, wiec nie ma z tym zadnego problemu!

Powiedzcie mi o co Wam do ***** chodzi????????

Qrde, ponioslo mnie . SeRgI, dobrze zrobiles, ze to napisales.

BTW: ruszylbys dupy i sie umowil na mecz w NSGL Grac przeciez z Virtuala nie musisz - nie daleko jest jakas nowa cafe podobno.

Posted by Infinite on 22-06-2001 16:24:

a ja to co robie!
calymi dniami siedze na servach!!!!
z reszta ciebie sergi tez spotkalem

Posted by SeRgI on 22-06-2001 16:55:

Infinite i to mi sie podoba
chociaz jeden dupe ruszyl

Posted by Infinite on 22-06-2001 17:03:

a co!
mnie tez wqurza to ze siedze 30min na servie i czekam az jakis gosc laskawie dolaczy sie do gry!!!!

Posted by nea*1337 on 22-06-2001 17:31:

quote:
Napisane oryginalnie przez SeRgI
Infinite i to mi sie podoba
chociaz jeden dupe ruszyl

No, jush to pisa�em do jednego go�cia, ale wida� �e trzeba pofturzy�. SeRgI, nie obraz si�, ale przyw�dc� ludu nie jeste�, ka�dy ma woln� wole, mo�e gra�, lub nie, jego wyb�r. A ja tak cz�sto w q3 nie gram, dzia�am na scenie q3 w inny spos�b i viem, �e s� ludzie, kt�rzy mnie za to podzifiaj� (by the way, thx!).

Posted by ya. on 22-06-2001 18:36:

eghhh... czlowieku ale cukrujesz
a wracajac do sprawy
q3 umiera bzzzzdury umiera wola gry
fakt ze PRsy narobily zamieszania
ale servery np. ASTERA na 117 nadal sa pelne
...i w sumie jeb... mnie czy Qumrze bo ja nadal bede w niego gral

Posted by nea*1337 on 22-06-2001 18:38:

No, przyk�ad racjonalnie my�l�cego cz�ofieka...

Posted by ya. on 22-06-2001 18:39:

a teraz cos z innej beczki

wiecie sa... WAKCAe!!!

(uuuuuueh) jak tak dalej pujde to dzis rekord pobije w pi...saniu
(rzecz jasna)

Posted by nea*1337 on 22-06-2001 18:41:

Cool

Taaaaa, wyjoooooooo�e� mi to z uuuuuuuuuuuust! No to coooooool, pla�a, s�o�ce, woda, pi�kne dziewczyny... w wyobra�ni i quak , that's what quaker need

Posted by SweepeR on 22-06-2001 19:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK
SeRgI, nie obraz si�, ale przyw�dc� ludu nie jeste�, ka�dy ma woln� wole, mo�e gra�, lub nie, jego wyb�r.

Pozwolicie, ze ja cos napisze, w tej kwestii?

Fakt, JeloneK, masz racje z tymi slowami, ale niech ludzie przynajmniej nie narzekaja. Ja nie gram za duzo, tym bardziej na serkach (trochu z qmplami po osiedlowym LANie 4fun), ale nie narzekam. A wrecz przeciwnie.

Ale tu sie niezle objawia polska mentalnosc... i zapatrzenie w "bossow 'sceny'", ktorzy wola QW...

Posted by SweepeR on 22-06-2001 19:32:

BTW: Przeczytajcie sobie update na Methos Quake a przekonacie sie jaki to Quake jest cudowny. I za to go kocham mimo iz za duzo nie gram.

Posted by MerLin]b[DeN on 22-06-2001 19:32:

co do tematu i pretensji ja jestem jak Infinite, tylko ze ja ciagle gram na lanie bo warunki narazie niepozwalaja na neta, ale od czasu do czasu jestem i mnie widac i niekiedy nawwet zagram ale czesciej gram na lanie, niekiedy tak dlugo ze omalo niezygam q3 , niekkiedy mam juz dosc i niewiem sam co robie ale i tak dalej gram !!

Posted by Quakel on 22-06-2001 21:42:

Kto� kto zamiast gra� w sieci na najwy�szym swoim poziomie, pisze na boardzie posty nienawi�zuj�ce dok�adnie do �wiata Q3 nie jest w moim mniemaniu Prawdziwym Graczem Q3. Tacy nadmiernie pisz�cy ***** powinni zacz�� pisa� na SWOICH boardach na swoje tematy, bo co to za gracz: spytasz si� go- co robi�e�, on odpowie- pisa�em zb�dne rzeczy na boardzie zamiast gra�. Jelonku- je�li tworzysz �wiat Q3 na sw�j spos�b (mod C&C) to nie marnuj tu czasu jak lamer szukaj�cy �atwej s�awy tylko doskonal sw�j produkt.

Posted by Lucas on 22-06-2001 22:03:

Eee... trzeba jeszcze miec stale, bo na modemi nie idzie grac....

Posted by nea*1337 on 22-06-2001 22:14:

Spokojnie nie pali si�... musz� odreagowa� szko�e, odm�d�y� si� troche... jak jush pisa�em w topicu C&C Renegade Q3Mod, prace po "ma�ym" zastoju zosta�y fzofione. Pozatym jestem zaj�ty, bo robi� layout do nofej stronki o C&C...

Posted by oxygen on 22-06-2001 22:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Eee... trzeba jeszcze miec stale, bo na modemi nie idzie grac....

zalezy jeszcze na jakich modemach sie gra...

Posted by nea*1337 on 22-06-2001 22:17:

No i zale�y kto jest providerem...

Posted by [FPP]xen0m on 22-06-2001 23:49:

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
CPMA? Jest kompatybilne w dol, wiec nie ma z tym zadnego problemu!

no wlasnie o to chodzi ze nie jest kompatybilne

a co do pisania na boardzie i grania to u mnie jest tak ze w dzien zagladam na board a w nocy gram. inaczej sie nie da. ping > 500 w dzien mam wiec granie odpada. ale jak juz jest po 1-2 w nocy to spox mozna pograc

Posted by oxygen on 22-06-2001 23:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

no wlasnie o to chodzi ze nie jest kompatybilne

a co do pisania na boardzie i grania to u mnie jest tak ze w dzien zagladam na board a w nocy gram. inaczej sie nie da. ping > 500 w dzien mam wiec granie odpada. ale jak juz jest po 1-2 w nocy to spox mozna pograc

to samo u mnie

Posted by ya. on 23-06-2001 08:52:

grac czy nie grac oto jest pytanie

Posted by nea*1337 on 23-06-2001 10:17:

qpie pytanie, gra�!

Posted by ya. on 23-06-2001 11:08:

...przegrac swoje zycie czy nie

Posted by nea*1337 on 23-06-2001 11:12:

ya, fajovski obrazek...

Posted by oxygen on 23-06-2001 14:34:

quote:
Napisane oryginalnie przez ya.
...przegrac swoje zycie czy nie

nie

Posted by Quakel on 23-06-2001 15:06:

Ka�dy �yje jak chce, p�ki co zacznie wchodzi� w �ycie innych co jest praktycznie nierealne.

Posted by CE3RDE on 23-06-2001 15:36:

jednak trzeba miec umiar bo nie mozna grac przez cale zycie...trzeba miec czas tez na inne rzeczy jak pisza w horoskopach

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:16.