FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=15)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3063)
Lagi?
Czy nie sadzicie ze slowo "lag" albo "wtyx" jest za czesto uzywane ????
Nie mowie oczywiscie ze nie ma lagow na q2 ale nie ktorzy wykorzystuja male zawieszki i zaraz kiedy zgina pisza "laga mialem **** lamerze!" .
Ja sie juz czesto spodkalem z takimi ludzmi ktorzy maja ping lepszy odemnie i mowia ze maja lagi kiedy ich zabije..... to troche lamerskie wymigiwac sie lagiem czy wtyxem....
co o tym sadzicie ???
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
olej, jezeli nie grasz o kase![]()
To pytanie pojawia sie juz 100000000000000000000000000000000000000000 raz
hmm
gonzo nie wiem czy slyszales ale jest jeszcze cos takiego jak packetlosty (jakos tak sie pisze)
quote:
Napisane oryginalnie przez -mkuh-
hmm
gonzo nie wiem czy slyszales ale jest jeszcze cos takiego jak packetlosty (jakos tak sie pisze)
A ja gram przez modem wiec zadko mam pingi ponizej 250 wiec jak powiem "ftyx" to od razu wiadomo ze nie sciemniam
quote:
hmm
quote:
Napisane oryginalnie przez eX3
i skaczacy ping mi np. w jednym meczu srednio skacze od 60-1000 i za nim napisze wtyka i koles to zobaczy mam znow 60![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
ehh netgraph postaci ______ czy ---------- nie jest zly ale gorzej jak mamy cos takiego: _-=-__-=-_ a to sie zdarza mi nader czesto...
a bym zapomnial! jest jeszcze jedna rzecz mianowicie najpierw spokojnie ______ a tu nagle _|||||||_ milimetrowe pl![]()
quote:
zalezy to tez od kolorow tych kresek
a z tymi pl to ty sie mylisz
uzywany przez graczy "pl" to najnormalniejsze straty pakietow
A mi sie wydaje, ze to wynika z komplikacji w angielskim: "packet lost" to od "lose = tracic " jest STRATA PAKIETOW w czasie przeszlym, a "lost packets" to STRACONE PAKIETY czyli notabene to samo
lol anielski nei jest skomplikowany imho to najlogiczniejszy jezyk na swiecie dlatego sie globalizuje i panoszy nie to co esperanto a btw tracic = loose a nie lose
wiem ze "loose" a nie "lose" ale mi gdzies jedno "o" wcielo... a angielski jest dosc prosty, ale i tak skomplikowany (jesetm na kursie na CAE). Np portugalski jest duzo latwiejszy
A co do strat pakietoof to dopiero przy modemia to mozna docenic, huh
Angielski jest najprostszy i najkunsztowniejszy i zdania nie zminie a po LO lece do Irlandii
A btw coto CAE ?
Certificate of Advanced English...
quote:
Napisane oryginalnie przez Burning
Certificate of Advanced English...
yoshi w poscie napisales ! loct packet's !
zobacz wyzej
btw. w swoim poscie w ktorym odpowiadasz na mojego piszesz na poczatku ze sie NIE MYLISZ
a na koncu posta piszesz ze ci sie WYDAJE
nc...
mkuh znowu probujesz kogos zlapac za slowo? z tramem ci jakos nie wychodzilo... wracaj na fajny board lepiej a nas sie nie czepiaj
lol kazdemu sie moze palec na klawie osunac, nie?!
Poza tym wydaje mi sie ze mam racje
btw thx Weird. -mkuh- nie lap mnie za literki
"Almost exacly the same" jak mowi moja rasta-nauczycielka angola w szkole... tam jestesmy na poziomie jeszcze przed firstem wiec sie opierdalam i nie ucze na to
Burn. - chwalipieta
a btw to looknij w topic Armor->Skrzynia->MH (2 dema 4u )
weiro nie probuje nikogo lapac za slowo i nie bedziesz mi mowil co mam robic...
btw. myslalem ze yoshi celowo napisal przez "c" bo przez "s" to sie niczym nie rozni od mojego posta (procz kolejnoscia)
a co do tramwaja to pamietam zeby cos tam sie miedzy nami dzialo ale nic takiego powaznego, a pozatym nie wtracaj sie w nie swoje sprawy i zm!
lol
-mkuh- Weird. nie wtraca sie w nie-swoje-sprawy tylko w moje. A nuz mnie lubi a moze posta chcial nabic a moze tobie dokuczyc. Ale tak calosciowo patrzac to on moze pisac COKOLWIEK w tym topicu, bo przeciez nie napisales mi na priv'a tylko na glownym nabiles posta i jest to JEGO sprawa
Ale ok l00z jush poprawilem i nie masz sie o co czepiac
Dobra - pora konczyc, bo tu sie czat zrobil, a nie gadka o lagach
lol
Burn. reflexie tu czat dopiero to byl wczoraj
quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
lol
Burn. reflexie tu czat dopiero to byl wczoraj![]()
ok, to konczymy mowic o bzdetach i zaczynamy o Lagach. I mowie:
ostatnio mam coraz rzadziej lagi
znaczy czesciej mam lagi w nocy niz do 15 wiec staram sie klasc wczesniej spac
Ja ostatnio nie gram na necie... mushe sie w domu rozgrzac... czasami jakis lanik. Moze sytuacja sie zmienila od kiedy ostatnio gralem? ale kiedys to rzadko schodzilo mi na modemia ponizej 250 i zazwyczaj trzymalo sie stale, a nie rwalo ( choc czasem ftyxior byl )
Heh ja mam screena (mam sdi na 30 osob ) jak ostatnio na CoolNecie DM mialem o godzinie 22/23 ping 1000+
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:49.