FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3064)

Posted by DarkXenocide on 27-12-2001 02:26:

Ciag dalszy

Wypowiedzcie sie prosze w ankiecie. Jako ze axis pak z plaszczami beta juz lata i wiadomo w jakim kierunku pojdzie, to mam pytanko co next chcecie z plaszczowcow tym razem alies, zeby mozna bylo stosowac axis bez plaszczy i all sie nie mylilo niektorym
xxxxxxxxxx
oj a dalem w topicu poison mod widac nie mozna, i musi byc nowy thread

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by ZimZum on 27-12-2001 09:52:

ja nie byc patriota, ale chetnie bym polatal z nasza flaga

Posted by S4i1or on 27-12-2001 14:53:

E tam Rosjanie... Chcia�bym polskie mundury... Chocia� Ameryka�ce te� maj� fajne.

Posted by ZimZum on 27-12-2001 14:56:

pakow z amerykanskimi bedzie pewno multum...

Posted by [FPP]xen0m on 27-12-2001 15:48:

a ja wlasnie Zim zainstalowalem rtcw pelnego

co do ankiety to oczywiscie polaczki

Posted by S4i1or on 27-12-2001 15:55:

Oczywi�cie orygina�?

Posted by [POISON]Warblade on 27-12-2001 16:02:

Jasne, �e polacy!!! Polska jakim krajem jest ka�dy widzi, ale nie zmienia to faktu �e chce polata� z polsk� flag� w polskim mundurze! O! Ju� czekam...

Post�puj tak, aby� m�g� chcie�, aby zasada twojego post�powania by�a prawem powszechnym.

Posted by [FPP]xen0m on 27-12-2001 16:05:

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Oczywi�cie orygina�?

no jasne

Posted by bel on 27-12-2001 16:49:

no tak jak kiedys pisalem: axis na polskich AK a allies na ruskich czerwono-armist�w.

Posted by [POISON]Warblade on 27-12-2001 19:57:

A mnie si� marzy postrzela� polskim Vis'em zamiast Colt'a 1911...

Post�puj tak, aby� m�g� chcie�, aby zasada twojego post�powania by�a prawem powszechnym.

Posted by Zaitsev on 28-12-2001 01:59:

Exclamation

Ty stary zrob cos moze z Ruskimi....wkoncu oni tez brali udzial w 2 W�.....a polacy nie gesi swoj ubiur maja...lec ze wszytkim co ci do laba strzeli....bedzie w czym przebierac

Posted by C4|Shiro on 28-12-2001 02:06:

Talking Kamikaze-San !!!

a ja bym wolal ubiory i twarze japonskich zolnierzy z ww2 .. i chyba to zrobie..bedzie sie ktos na takiego packa pisal?

Posted by bel on 28-12-2001 02:10:

Re: Kamikaze-San !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro
a ja bym wolal ubiory i twarze japonskich zolnierzy z ww2 .. i chyba to zrobie..bedzie sie ktos na takiego packa pisal?

jasne! w koncu to panstwo osi bylo no nie? ale Wlochow to juz bym nie przelknal no chyba ze z ladnymi piorkami

Posted by DarkXenocide on 28-12-2001 04:36:

Talking

Whermaht koncze flasnie naloshylem S na he�m Platanenmuster-A. Zosta� mi tylko plecak bo mecze zeby byl jak najbardziej bliski historcznemu i ready, moge polakow robic. Musze jakies aliantow w plasczach zeby sie pak axis bez nie marnowal Ja na wieksze odleglosci rozrozniam jak nie ma napisu nad gosciem (moj) to wale i tyla Dosc proste i skuteczne.

PS: Jak ktos nie wie to w nowym axis pak jest kobita medyk (ubrana )

Posted by [BK]Pioter on 28-12-2001 13:11:

Thumbs up Re: Kamikaze-San !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro

No ja siem bede pisal hihi jeszcze katane moze zamiast noza? albo naginate nio ale na serio mozna by zrobic,w koncu japonczycy tez walczyli a niektorzy tu maja swira na punkcie japonii

podro shiro

ja ne!

Posted by ZimZum on 28-12-2001 13:39:

tia panowie w hakamach beda zasuwac

Posted by [POISON]Warblade on 28-12-2001 15:45:

Re: Re: Kamikaze-San !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]Pioter

No ja siem bede pisal hihi jeszcze katane moze zamiast noza? albo naginate nio ale na serio mozna by zrobic,w koncu japonczycy tez walczyli a niektorzy tu maja swira na punkcie japonii

podro shiro

ja ne!

Yada, yada... Ja z ch�ci� pogania�bym z katan� (�wira na punkcie Nipponu mam i owszem). A bro� snajperska to pewnie, by by�y shirukeny (or whatever). Dewa mata!

Posted by Kalaf10r on 28-12-2001 17:03:

Re: Ciag dalszy

p�aszcze "chyba ubranie" polakow o ile takowe mieli to bardzo dobry pomys�.trudno sie przyzwyczaic do tego twojego paka pomimo ma�ej scysji uwazam ze pak jest rewelacyjny.tera mozna by bylo zobaczyc cos innego

Posted by bel on 28-12-2001 17:03:

Re: Re: Kamikaze-San !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]Pioter

podro shiro

ja ne!

wow z katana to by byla zayebioza idea! moze byc nawet bitmapowa z ShadowWarriora hehe aby byla "my sword itza persona wepon!" hie hie czy jak tam on to gadal. ale fakt faktem japsi mieli na wyposazeniu katany czy ich odpowiedniki (nie znam terminologii) podczas ww2. ale ich jakosc pozostawiala wieeeele do zyczenia jesli chodzi o sredniowieczne orginaly.
Pozdr

Posted by [mroova]ant on 28-12-2001 18:10:

Talking

Skoro ka�dy ma jaki� ulubiony mundur, to mo�e i cywilne �achy zrobi�?
Np. lojtnant w stroju sanacyjnego so�tysa : lniane portki przewi�zane sznurem z konopy, koszulina rozche�stana, kamizelka w pasy a na nogach wiklinowe �apcie

A tak na powa�nie, to cywilne ciuchy mog�yby by� niez�e (jaka dowolno�� textur, faktur i kolor�w!), tylko w�tpie czy komu� chcia�o by si� je robi�

Posted by DarkXenocide on 29-12-2001 23:49:

Jak podlapie czas to zrobie polakow i skoncze axis 2b, bo ostatnio nadrabiam czas w ktorym nie gralem No i obowiazki FPP i CLa troche czasu tez pochlaniaja Tak sie zastanawiam czy te paki ktos uzywa jeszcze? czy poszly do smieci ?

Posted by TotenkopF on 30-12-2001 10:48:

paki sa ok, tylko pomysl z kobieta zamiast faceta w roli medyka wzbudza mieszane uczucia

Posted by [FPP]Saari on 30-12-2001 11:30:

Eee... czemu?
Jak dla mnie moga latac nawet obojnaki byleby dawali co trzeba

A paka wiadomo jakiego chce: bialo-czerwone przepaski na ramieniu Przynajmniej w 2 w� bylismy niezli

Posted by TotenkopF on 30-12-2001 13:16:

Talking

Ja zwykle jestem medic, wiec sama rozumiesz czemu nie chce grac kobitka...

Posted by DarkXenocide on 31-12-2001 07:52:

Generalnie axis2a to tymczasowe rozwiazanie dla tych, ktorzy nie uzywaja 1a, bo wola plaszcze. Docelowo chce zrobic PL w plaszczach, zeby mozna bylo uzywac niemcow bez plaszczy to jedyny powod hehe

Posted by $pawn on 31-12-2001 10:46:

Tylko jak juz robicie polakow to niech wygladaja zajebiscie i niech bedzie po nich widac ze to polacy.

Posted by DarkXenocide on 31-12-2001 13:59:

Zrobie im hitlerowskie wasy i mundury zimowe cale biale i duze Logo WP na plecach

Ty sie juz nie martw, mam juz ryjki dla nich ready

Posted by sud on 05-01-2002 03:16:

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Zrobie im hitlerowskie wasy i mundury zimowe cale biale i duze Logo WP na plecach

Ty sie juz nie martw, mam juz ryjki dla nich ready

Proponuje morde Leppera jako soldata .

Posted by DarkXenocide on 05-01-2002 04:16:

quote:
Napisane oryginalnie przez sud

Proponuje morde Leppera jako soldata .

Hehhe i zmoczyles... bo taki jest wlasnie zamysl PL polityce na skinach faces to mial byc surprise...

Posted by sud on 05-01-2002 16:02:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Hehhe i zmoczyles... bo taki jest wlasnie zamysl PL polityce na skinach faces to mial byc surprise...

Oooops sorry ma man ! Hehehe ciekaw jestem jak to bedzie wygladac. Jak bede dobijal nozem to chyba jeszcze wieksza przyjemnosc... ciach ciach w twarz.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:23.