FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3065)
Bron
Jestem bardzo ciekaw wiec robie ankietke i tak to lepsze niz czesc topicow tutaj , wiec sie osmiele hehe. Zalozyc nowy.
dlaczego panzerfaust jest lamerski?? moze by tak ludzie oddajacy glos chociaz uzasadnili swoj wybor! Ja tam wybralem kombinerki mysle ze uzasadniac nie trzeba
sa chyba w miare dobrze wywazone...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
zadna nie jest..
sa chyba w miare dobrze wywazone...
DziamDziam a.k.a Irreligious
Dobry chlopak byl i malo pil...
Illusion of sense :: Mata Leao Łódź Team :: Łódzki Ośrodek JuJitsu/JuJutsu
quote:
Napisane oryginalnie przez sud
No tak ogolnie to sa, ale najbardziej lamerski jest flejmer.(...)
wyjasnienia wyzej
quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
IMHO nie ma lamerskiej broni... Niby dlaczego panzerfaust czy miotacz jest lamerski??? Nie rozumiem...
Staralem sie jakas bron zaklasyfikowac jako lamerska ale mi sie nie udalo.
Jaka jest definicja lamerskiej broni? Wie ktos?
Bron moze byc lamerska tylko w przypadku kiedy lamer ja trzyma w rekach. Jezeli sie trzymac tej teorii to stwierdzam ze najbardziej lamerska bronia jest flamer. Rownoczesnie trzeba byc wyrozumialym bo flamerem najlatwiej lamic.
Pozdry
Tak jak Fritz powiedzial to lamerskiej broni nie ma nie bylo i nie bedzie...bron w wolfie sluzy celom militarnym czyli tak zwane "KILLIM ALL"(oczywiscie to sie odnosi do strony przeciwnej )....Moze zle zostalo ujete sformulowanie...powinno byc "najmniej pozyteczna bron/rzecz"....to moim zdaniem sa kombinery==zarazem naj mnie urzyteczne i najbardzie urzyteczne==(troche zaplatalem ale to norma
)
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Dziwna ankieta.
Jaka jest definicja lamerskiej broni? Wie ktos?
Bron moze byc lamerska tylko w przypadku kiedy lamer ja trzyma w rekach. Jezeli sie trzymac tej teorii to stwierdzam ze najbardziej lamerska bronia jest flamer. Rownoczesnie trzeba byc wyrozumialym bo flamerem najlatwiej lamic.
Pozdry
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Fritz byl najblizej tego o co mi chodzilo, lamerska bron to: jak giniesz od swojego czy wroga, to mowisz/myslisz cholerna lamerska bronto jest definicja
![]()
Ja tez mysle ze lamerska bron to taka ktora robi najwiecej szkod wsrod sowich...geez ile razy zjarala mnei jakas lama z flamerem to az ciezko zliczyc,minigun tez neizle kosi swoich a taka lama wlazi do wolfa to pierwsze co bierze to flamer albo minigun bo mysli ze bedzie kosic :/ Ja osobiscie soldatem nie gram
eeee tam i tak kombinerki roola ))
Przy okazji witam cała ekipe wolfa !!!!
Poza tym bron jest lamerska dopiero wtedy ja jest uzywana przez lame. Np z thompsona mozna rownie dobrze kampowac jak z mausera. Poza tym nie mozna przeciez uznac aira za bron bo to jest zagranie taktyczne nie zawsze majace na celu zdobycie kolejnych pkt...
Tak samo panzer , czy flamer. Jest zabojczy to jest pewne aale to zalezy od tego kto i jak go uzywa. W sumiue jeden panzer moze czasem cala misje uratowac i nie uwazam tego za lamerstwoi bo 50 lat temu bylo tak samo.......
W kazdym razie wybralem kombinierki, w koncu to postrach niemcof .................
quote:
Napisane oryginalnie przez =PEF=Dr_Obot
(...)Poza tym nie mozna przeciez uznac aira za bron bo to jest zagranie taktyczne nie zawsze majace na celu zdobycie kolejnych pkt... (...)
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
air to bron zabija a ze mozna nia zatrzymac atak to, tez mozna taktycznie flamerem oslonic, or od biedy venomem jak sie chce.
Ja poprostu nie znosze panzera bo ta bronia mozna mordowac bez wiekszych umiejetnosci, dobrych gracz koles celuje +/- obok i nie uciekniesz raczej, jak z gory cie widzi etc. Z innymi brońmi masz szanse stoczyc pojedynek, to wlasnie lubie, daje mi to satysfakcje, jak mnie koles pojedzie thompsonem czy czymkolwiek innym to wiem ze byl lepszy i tyle
To moja opinia kazdy rozumie uzycie broni i walke na swoj sposob, tak samo jak pojecie lamerska bron. Wczoraj np, sie lekko poirytowalem na beatch i wzialem pz na 1 zycie i wybilem wszystko co sie ruszalo na beatch i co za fantazja w tym i przyjemnosc... dla mnie zadna to proscizna.
A teraz jeszcze wyjasnie jedno co do PZ, to piekna bron szturmowa etc. obronna takze, ale szlag mnie trafia jak ktos z tym siedzi i nabija fragi sobie z jakiegos zakamarka tak to odczuwam , grrrrrrrrrrr
Cenie ludzi ktorzy umiejetnie sie posluguja PZ dajac przejscie teamowi etc, wspierajac go w walce, a nie nabijajacych staty z 1km. bez skladu i ladu
a potem sniper rulez, tylko szkoda ze nie ma teakiego powera co awp, 'plywajacy' celownik jest git
fajny jest jeszcze pancerfaus czy jakmu tam falus.. tylko szkoda ze tak malo ammo
Ja poprostu nie znosze panzera bo ta bronia mozna mordowac bez wiekszych umiejetnosci, dobrych graczkoles celuje +/- obok i nie uciekniesz raczej, jak z gory cie widzi etc. Z innymi brońmi masz szanse stoczyc pojedynek, to wlasnie lubie, daje mi to satysfakcje, jak mnie koles pojedzie thompsonem czy czymkolwiek innym to wiem ze byl lepszy i tyle
![]()
Moim zdaniem lamerska bronia jest PanzerFaust. Moze lamerska to za mocno powiedziane ale ta bron jest zdecydowanie za mocna. Chodzi mi o to ze powinna sie z 2x duzej odpalac, to da szanse na jakikolwiek ruch przeciwnikowi. Oczywiscie znamy wszyscy jej wady typu spowolnienie gracza, mala czestotliwosc oddawania strzalow ale to za malo aby ta bron byla wywazona z innymi.
Czesto jestem swiadkiem sceny kiedy to na assult aliant skacze z wiezy na miejsce respawnowania sie niemcow (przy fladze) tylko po to aby oddac jeden strzal i zginac. Gdyby pf odpalal sie dluzej nie bylo by takich scen.
Nie zgadzam sie calkowicie z definicja ze bron lamerska to taka ktora robi najwiecej szkod wsrod swoich. Moim zdaniem to wlasnie fakt ze jest tak niebezpieczna dla uzywajacego i jego team'u czyni ja jak najmniej lamerska.
A fakt ze jakas bron niewlasciwie uzywa lama nie czyni z broni lamerskiej.
Moim zdaniem lamerska bronia jest PanzerFaust. Moze lamerska to za mocno powiedziane ale ta bron jest zdecydowanie za mocna. Chodzi mi o to ze powinna sie z 2x duzej odpalac, to da szanse na jakikolwiek ruch przeciwnikowi. Oczywiscie znamy wszyscy jej wady typu spowolnienie gracza, mala czestotliwosc oddawania strzalow ale to za malo aby ta bron byla wywazona z innymi.
Czesto jestem swiadkiem sceny kiedy to na assult aliant skacze z wiezy na miejsce respawnowania sie niemcow (przy fladze) tylko po to aby oddac jeden strzal i zginac. Gdyby pf odpalal sie dluzej nie bylo by takich scen.
Nie zgadzam sie calkowicie z definicja ze bron lamerska to taka ktora robi najwiecej szkod wsrod swoich. Moim zdaniem to wlasnie fakt ze jest tak niebezpieczna dla uzywajacego i jego team'u czyni ja jak najmniej lamerska.
A fakt ze jakas bron niewlasciwie uzywa lama nie czyni z broni lamerskiej.
Napisane oryginalnie przez [BSM]Chrumkules
2)Czy zajecie jakies pozycji obronnej z panzerem to tez zle - np czekanie w upper base na alienow z dokumentami?
Pytam tak dlatego ze ja nie gralem po necie w Q3,CS,TF i nie bardzo wiem jakie zagrywki sa zabronione o ile sa takowe?
Moze ci healtha zabraknac i czaisz sie po katach, zeby moedyk przylazl, a przy okazji starasz sie rozwalic wroga...
Kampowanie w CS'ie i RTCW to rzecz normalna...
JEdna z taktyk gry.
Moze nie do konca fair, ale na zadnym turnieju nie zdyskwalifikuja druzyny za kampowanie
Czy to rzecz powszechna? Tak? Normalna? Ja tak nie uwazam. Zawsze to bede potepial i bede wolal zginac/wygrac w sposob mniej tchorzowski. Nie jestem kolesiem typu "osiagne cel nie wazne jak (najlepiej jak najlatwiej - rzecz jasna)". Ciezko opisac wyzszosc uczciwej walki nad kamperstwem ale ja widze to tak ze jednak lepiej sie czuje jak jestem z kolesiem w zwarciu i jest uczciwa wymiana ognia a nie - musze mu strzelic w plecy bo on mnie nie widzi. Co to za gra gdzie przeciwnik sie czai po katach a ty go nie widzisz i giniesz bo ty jestes aktywny a on pasywny??? Moze za malo gralem w kamper strajka a za duzo w queja i teraz mam jakies niepotrzebne (wg. niektorych pewnie) nalecialosci ale tak wlasnie to widze.
pamietaj ze to tylko gra.
Kampowanie to tesh sposob na zycie.
Kazdy gra jak mu pasuje, of coz w grnicach rozsadku
jesli jestes na tyle dobry, to campra rozwalisz i tyla....
Na kazdego jest sposob.
Aha i kampowanie to tesh sztuka
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:45.