FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3067)

Posted by SadamHusain on 27-12-2001 05:06:

Xsywki a Admin !

Moja xywa wziela sie z South Parku tak jak i Cartmana
ale gram na serwie TOPGUN jest napraede spox mila ekipa czasem wysoki skil gracze,do rzeczy gram i na serw wpada GooS
(Osobiscie lubie P12) Ale po jego czynie zmieniam zdanie na temat GooS'a ale nie p12 sa spox.
GooS'owi nie podobał się muj nik i zmienił go na Lama przzzzzy pomocy komend admina .
No.... niestety nie lubie takich rzeczy,moze nareszcie dorosnie do swego wygladu i nauczy się mysleć !
Miałem wpaść do niego do gralni ale teras niech sie w niej wysra)

Posted by [FPP]RAPTOR on 27-12-2001 06:43:

za sama ksywe zostales tak ztyrany?

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Posted by scorpion.kt on 27-12-2001 08:33:

Thumbs down

Moze mam 13 lat ale za to sie nie bawie tak tym adminem probuje sie uczyc z bledow itd. A goos ma tam iles lat i sie zachowuje jak 10-latek i szpanuje adminem !

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Posted by ha3m on 27-12-2001 10:31:

yo yo yo scorpion mówi jak 18-latek

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Posted by scorpion.kt on 27-12-2001 12:46:

Thumbs down TOPGUN .... DiE DiE DiE !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
yo yo yo scorpion mówi jak 18-latek

Jak mam racje GooS mnie wqurza bo ma admina to znaczy ze moze kickac , banowac zmieniac xsywy !!! Co to ma byc !?
Troche kultury ludzie ... dlatego ja tylko moge powiedziec NIE GRAJCIE NA TOPGUN !! This server SUX !

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Posted by Coen Hunter on 27-12-2001 13:08:

Re: TOPGUN .... DiE DiE DiE !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion

Jak mam racje GooS mnie wqurza bo ma admina to znaczy ze moze kickac , banowac zmieniac xsywy !!! Co to ma byc !?
Troche kultury ludzie ... dlatego ja tylko moge powiedziec NIE GRAJCIE NA TOPGUN !! This server SUX !

Raz za razem sa kolejne afery z Topgunem , to ban , to nie taki admin , to zmiana ksywy ....... Zeby to byl raz czy dwa , to luzik , ale poraz kolejny ??? GooS wyciagnij z tego wnioski , a nie masz w szystkich w d**** i podchoidz do tego w sposob : jak nie chcecie to tam nie grajcie ! Co to k**** ma byc ? To jest serwer dla graczy , czy nie ? Czy po prostu mam fajny serwer na ktorym moge grac --> tak mysli GooS <---- a reszcie ch**** w d**** . Sorry za bluzgi , ale to juz mnie poraz kolejny upewnilo w mojej opinii o serwerze Topgun !

A GooS dla twojej informacji , nie , nie chce tam grac i nigdy nie bede . Btw. widziales tam kogokolwiek ze Specnaz , po paru incydentach , ktore byly posrednio z twojej winy ?

MSN [email protected]

Posted by lOOkAs on 27-12-2001 13:38:

Talking hehe

najslynniejszy serv w polsce: TOPGUN
najslynniejszy admin w polsce: GooS

nie ma to jak darmowa reklama

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Posted by ha3m on 27-12-2001 13:42:

Re: TOPGUN .... DiE DiE DiE !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion

SCORPION! i tym razem masz racje. Na topgunie jest jeden wielki, ogolny BURDEL!!!

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Posted by ha3m on 27-12-2001 13:42:

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez lOOkAs
najslynniejsze admin w polsce: GooS

raczej anty-reklama

Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Posted by lOOkAs on 27-12-2001 13:52:

Re: Re: hehe

quote:

raczej anty-reklama

w sumie tak, ale ja gram w cs od niedawna i najwiecej slyszalem o TOPGUN i GooS'ie.....tylko pograc sobie tam nie moge bo mam bana.....nie wiem czy to ja go dostalem czy koles (bo cd-key'a mam od kolesia)

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Posted by AdaX on 27-12-2001 14:41:

Ehhhh....po prostu szkoda slow na to co dzieje...i to prawda co powiedzial KITAB...pewnie nie dlugo ujrzymy post GooSa, jak nie chcecie to nie grajcie...a ja serwer uwazam za fajny...fajnych ludzi mozna tam spotkac...a tutaj admin psuje cala zajawke...i ja juz teraz tez tam nie wejde, bo nie chce sie spotkac z kickami zmianami nickow i te sprawy...

Posted by blinq.kt on 27-12-2001 17:27:

Niechcialo mi sie wierzyc nigdy w te posty o tym jaki to Goos niedobry i ze topgun sux. Gralem tam i nic takiego mnie nei spotkalo. Ale coraz bardziej przekonuje sie do wlasnie takie sposobu myslenia. Przeciez to nei zbiorowy atak na goosa, cos w tym musi byc...

Posted by AdaX on 27-12-2001 18:41:

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- BlinQ
Niechcialo mi sie wierzyc nigdy w te posty o tym jaki to Goos niedobry i ze topgun sux. Gralem tam i nic takiego mnie nei spotkalo. Ale coraz bardziej przekonuje sie do wlasnie takie sposobu myslenia. Przeciez to nei zbiorowy atak na goosa, cos w tym musi byc...

noooooo, myslalem tak samo jak ty, zawsze TOPGUN byl dla mnie zajebistym serverem i tak mi sie fajnie gralo zawsze, bo atmosferka bylo ql, ale teraz to nie jest nie 1 i nie 2 post na temat TOPGUN!

Posted by szefow3® on 27-12-2001 19:24:

Jak wszedzie jest full a topgun wolny to i tak wole grac z botami, przysiegam, chociaz mam admina.. (moze juz nie mam, uwalam to i tak) to tam sie nie da.. Parodia.

A jak moglem zapomniec

POZDROWIENIA DLA ZIOMALA SADDAMA ))))))))))))))

Pozdrow caly grynet i walnij liscia na odmule elvisowi, ja zasuwam do zakopca, gl na sylwestra

Posted by on 27-12-2001 19:42:

GooS jest dziwny!(nawet bardzo) Ludzie nie grajcie na tym glupim serwerze! Tak jak powiedzial szefo, jak mam ta grac to wole podbota wlaczyc i powyzywac sie z AWP lub na noze siekac

Posted by TRAPPER on 27-12-2001 19:44:

Re: Xsywki a Admin !

Poprostu niektórzy nie umią sie bawić i takich trzeba tępić jak tylko można GooS to numer 1 na liście obok cziterw

Posted by on 27-12-2001 21:00:

Powinna byc lista cziterow i lamerow
Juz nawet mam kandydata na ta druga

Posted by AlieneK on 27-12-2001 21:21:

heh ...
ja czensto gram na TOPGUNIE i mi nic nie robiom ......
a co do adminoow (konkretnie goos) to zauwazyłem tylko to ze jak wchodzi do gry to zmienia mape i no i grozi kickiem (w sumie inni admini tesz) kamperom.......ale to mnie tesz czasem wkurza jak se terro z bombom kampi w ciemnym kącie......
ale w sumie duzych zastrzeżeń nie mam......

Posted by !ZaiX! on 27-12-2001 23:06:

Angry

Ehh...
ja tam nie gram
juz od dawna
po tym jak mnie 3 razy kickneli
poprostu omijam ten server
ja ostatnio malo gram na necie (glownie treningi klanowki i inne sprawy)
a jak juz gram to chce se milo ten czas spedzic a nie sie wq****C
i tyle

GG 1667903

Posted by ha3m on 27-12-2001 23:32:

ja tego nie pojmuje.. tyle skarg na tego goosa jest a tamci sie jeszcze nie przejęli.. ?

Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Posted by Coen Hunter on 28-12-2001 11:33:

quote:
ja tego nie pojmuje.. tyle skarg na tego goosa jest a tamci sie jeszcze nie przejęli.. ?

GooS jest chyba glownym adminem tam , wiec mu nic nie moga zrobic . A do yeho dochodzi to , ze najwyrazniej ich to nie obchodzi !

MSN [email protected]

Posted by JaZZmAtAzz on 28-12-2001 13:54:

qrcze zostawcie goosa i topgun ja gram na tym serwie czesto i nic do niego nie mam

TOPGUN rox

Posted by AdaX on 28-12-2001 15:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez JaZZmAtAzz
qrcze zostawcie goosa i topgun ja gram na tym serwie czesto i nic do niego nie mam

TOPGUN rox

no ja tez tak myslalem, ale jak dostalem kicka, bo sie raz skampilem...to juz nie jest ciekawe!

Posted by Mantis on 28-12-2001 18:16:

eee wy nie wiecie ze goos jest glowny adminem topgun i najprawdopodobnie tez fizycznym wlascicielem servera !!!

Posted by AdaX on 28-12-2001 18:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
eee wy nie wiecie ze goos jest glowny adminem topgun i najprawdopodobnie tez fizycznym wlascicielem servera !!!

no wlasnie o tym mowa...a tak BTW. To ty tez miales jakie ale do GooSa!

Posted by SadamHusain on 29-12-2001 13:00:

SZefo rules :)

Ello szefo !! thx za gl sylwka i na wzajem dziekowa pozdrowienia dla calego fear & KT !! )
A jesli chodzie o to czy goos jest fizycznym wlascicielem to prawda bo ten BURDEL stoi u niego w caffe !!
SZEFO WPADAJ DO WAWY NA FERIE Z FEAE'AMI !!!!
ZNOWU ZROBIMY DROBNY MELANRZYK )
KT TEZ WPADNIJCIE NO I TY TRAPERSON :pp
THX ZA POPARCIE )))))!!!

Posted by [STER]ziec on 29-12-2001 19:20:

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez lOOkAs
najslynniejszy admin w polsce: GooS

bullshit - chyba wstales lewa noga...

Posted by Mantis on 31-12-2001 03:43:

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

no wlasnie o tym mowa...a tak BTW. To ty tez miales jakie ale do GooSa!

Eee no co ty ... ja mialem ale do zachowania sie adminow na tym serverze a nie do osoby goosa bo nie znam go i nie bede oceniac przez internet osoby bo to nie w moim stylu i ...

Posted by [FPP]zorro on 31-12-2001 11:19:

kto to jest ten po srodku?

Posted by AdaX on 31-12-2001 12:19:

no tak Mantis ale chodzi mi o to ze nie miales cos do niego jako do osoby, tylko jako do admina TOPGUNA i do innych adminow tegoz serva!

czy tam posrodku to Dami???
to tylko strzal

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:54.