FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3072)

Posted by ha3m on 27-12-2001 12:14:

Unhappy Coś dziwnego..

Mam Durona 850@1133, płyte główną ECS K7S5A, 128MB RAM'u, Rive TNT2 M64 32MB. Normalnie gram na OpenGl 640x480. Mam po 40-50 klatek, i to wszystko mi całkowicie wystarcza. Jednak wczoraj zainstalowalem sobie Fusion Pack'a 5.0. Ustawiłem rozdzielczość na tą samą, ale gdy podłączam się do serwerów (np. null3) to mnie od razu disconnectuje. Tak jest za każdym razem. Jeśli wiecie, jak się tego pozbyć, to napiszcie plizzz..

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Posted by lOOkAs on 27-12-2001 12:23:

Re: Coś dziwnego..

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m

Mam Durona 850@1133, płyte główną ECS K7S5A, 128MB RAM'u, Rive TNT2 M64 32MB. Normalnie gram na OpenGl 640x480. Mam po 40-50 klatek, i to wszystko mi całkowicie wystarcza. Jednak wczoraj zainstalowalem sobie Fusion Pack'a 5.0. Ustawiłem rozdzielczość na tą samą, ale gdy podłączam się do serwerów (np. null3) to mnie od razu disconnectuje. Tak jest za każdym razem. Jeśli wiecie, jak się tego pozbyć, to napiszcie plizzz..

mnie tak czasem diskonektuje jak z paladinem wchodze, ale tylko czasem......a co do fpsuf to ja mam cos kolo tego (no tak 30-40)jak sobie moja M64 podkrece, w 800-600 ale ja mam celka 433 ....mialem jeshcze wczoraj 400 ale sie spalila suka jedna....

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Posted by Coen Hunter on 27-12-2001 13:04:

Co to fusion pack 5.0 ?

MSN [email protected]

Posted by mAJKiEL on 27-12-2001 13:06:

proste odinstaluj Fusion Packa jesli to od momentu jego instalacji niemozesz sie laczyc to znaczy ze to jest przyczyna

PS
niemozesz sie tylko na null3 laczyc czy na inne servy mozesz ?

Posted by Coen Hunter on 27-12-2001 13:10:

Question Co to FUSION PACK 5.0 ???

Powie mi ktos co to Fusion Pack 5.0 ?????

Ja mam jakies 60-90 fps i nie narzekam ! Moj sprzet to Athlon 1,2 Ghz , GeeForce MX 200 32 MB i 256 RAM !

MSN [email protected]

Posted by lOOkAs on 27-12-2001 13:31:

Re: Co to FUSION PACK 5.0 ???

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif

Ja mam jakies 60-90 fps i nie narzekam ! Moj sprzet to Athlon 1,2 Ghz , GeeForce MX 200 32 MB i 256 RAM !

fusion pack podmienia modele, dzwieki, i pelno innych dupereli

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Posted by ha3m on 27-12-2001 13:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
proste odinstaluj Fusion Packa jesli to od momentu jego instalacji niemozesz sie laczyc to znaczy ze to jest przyczyna

PS
niemozesz sie tylko na null3 laczyc czy na inne servy mozesz ?

Majkiel wiem. Juz to zrobilem. Wszystko dziala, ale po zainstalowaniu FP sie wali. A szkoda..

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Posted by ha3m on 27-12-2001 13:39:

Re: Co to FUSION PACK 5.0 ???

quote:

Fusion pack.. jakbyś czytał newsy na cs.fpp.pl to bys wiedzial. Sam o tym pisalem. O wersji 4.1 i o 5.0. W każdym razie jest to nakładka do CS'a, zmieniająca skiny dokładnie każdego elementu ekwipunku, broni, a także postaci, menu, konsoli itp. itd. jest tego sporo, ale jak widać czasem cos psuje i sie grac nie da..

Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Posted by Coen Hunter on 27-12-2001 13:41:

Re: Re: Co to FUSION PACK 5.0 ???

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m

Fusion pack.. jakbyś czytał newsy na cs.fpp.pl to bys wiedzial. Sam o tym pisalem. O wersji 4.1 i o 5.0. W każdym razie jest to nakładka do CS'a, zmieniająca skiny dokładnie każdego elementu ekwipunku, broni, a także postaci, menu, konsoli itp. itd. jest tego sporo, ale jak widać czasem cos psuje i sie grac nie da..

Ehh , ale to niezgodne z regulaminem CB , to po co mi to !

MSN [email protected]

Posted by ha3m on 27-12-2001 13:50:

najwyrazniej nie jest zbyt przydatne.. no i nawet psuje CSa..

Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Posted by AdaX on 27-12-2001 13:55:

Re: Re: Re: Co to FUSION PACK 5.0 ???

quote:

Ehh , ale to niezgodne z regulaminem CB , to po co mi to !

no wlasnie walkowera dostaniecie

Posted by ha3m on 28-12-2001 09:52:

Re: Re: Re: Re: Co to FUSION PACK 5.0 ???

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

no wlasnie walkowera dostaniecie

nie walkowera, bo nie cały klan dyskwalifikujom, tylko jednego ziomka

Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:58.