FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3102)
eee ?
Hmmm... nie rozumiem... 26 grudnia zaproslismy sasiadow do wspolnego biesadowania Poznalem kolege w wieq 17 lat, ktor tez gral w CS'a od 4 miesiecy... fajnie bylo pogralismy razem i ten zaporponowal wspolne zaloznie klanu... ja mu powiedzialem, ze jestem w BRO i nie moge... w koncu namowil mnie na to zeby mu pomog w zalozeniu klanu... powiedzialem mu, ze jak klan bedzie fajny to dojde (tak na prawde nie mialem zamiaru ). Pozniej kazal mi zglosic klan do ladder'a. To zrobilem... powidzialem mu co i jak i bylo spox, potem poporsil mnie zeby zagral pod jego nickiem i lapal ludzi z wawy do klanu i gadal na jego ICQ !!! Ja sie zgodzilem, chialem mu pomoc... w koncu doszlo do tego ze chial bym poprosil DAmiego zeby doszedl do jego klanu (interpol). Ja na to NIE ma mowy !!! Ten bezczelnie poszedl do kawiarenki i gadal na moim iCQ... znal m0j numer i haslo, bo raz go prosilem zeby wlaczyl icq... gadal z r0znymi kolesiami na mojej xywie i m0wil bezczelnie ze on to ja itp. nie wiem z kim rozmawial i co gadal !!! juz mu dalem w (_*_) za kare chlopak jest lekko stukniety, no c0z...
PS. Mam juz dosyc tego podszywania sie pod moj nick.... mam przez to juz wiele problem0w...
Pozdrwiam,
[BRO]subz3ro.
tak BTW. to byl ten neok?
Przejmuj�cy si� cz�owiek rzeczami jest s�aby
Sztuk� jest odr�znienie prawdy od k�amstwa
Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!
Re: Re: eee ?
quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
w sumie to moze masz racje,
tak BTW. to byl ten neok?
Od roku chodz� z fantastyczn� dziewczyn�. Miesi�c temu postanowili�my rozpocz�� wsp�ycie. Niestety, by�em tak podniecony, �e po chwili pieszczot, zanim dosz�o do zbli�enia, by�em ju� "po". Bardzo mnie to zdenerwowa�o. Co robi�?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
oj sub.. jestes juz tak znany, ze chyba powinienes nicka zmieni�.. zreszta, nie powinienes lapac ludzi do klanu na jego koszt.. mozna powiedzie�, ze Ci si� "odwdzi�czy�.."
Ja nie rozumiem po jaka cholere zgarniales mu ludzi do klanu ! Przeciez to bylo nieuczciwe wobec nich , klan oparty na takim przegieciu ( tzn ze grales pod jego nickiem i wogole ) nie mialby szans sie trzymac !
MSN [email protected]
Re: eee ?
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.
Hmmm... nie rozumiem... 26 grudnia zaproslismy sasiadow do wspolnego biesadowania Poznalem kolege w wieq 17 lat, ktor tez gral w CS'a od 4 miesiecy... fajnie bylo pogralismy razem i ten zaporponowal wspolne zaloznie klanu... ja mu powiedzialem, ze jestem w BRO i nie moge... w koncu namowil mnie na to zeby mu pomog w zalozeniu klanu... powiedzialem mu, ze jak klan bedzie fajny to dojde (tak na prawde nie mialem zamiaru ). Pozniej kazal mi zglosic klan do ladder'a. To zrobilem... powidzialem mu co i jak i bylo spox, potem poporsil mnie zeby zagral pod jego nickiem i lapal ludzi z wawy do klanu i gadal na jego ICQ !!! Ja sie zgodzilem, chialem mu pomoc... w koncu doszlo do tego ze chial bym poprosil DAmiego zeby doszedl do jego klanu (interpol). Ja na to NIE ma mowy !!! Ten bezczelnie poszedl do kawiarenki i gadal na moim iCQ... znal m0j numer i haslo, bo raz go prosilem zeby wlaczyl icq... gadal z r0znymi kolesiami na mojej xywie i m0wil bezczelnie ze on to ja itp. nie wiem z kim rozmawial i co gadal !!! juz mu dalem w (_*_) za kare chlopak jest lekko stukniety, no c0z...
PS. Mam juz dosyc tego podszywania sie pod moj nick.... mam przez to juz wiele problem0w...
Pozdrwiam,
[BRO]subz3ro.
dostalem nauczke....
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:58.