FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3126)

Posted by Eustachy on 29-12-2001 17:10:

Exclamation CS to choroba...

Wiecie teraz swieta i takie tam więc od tygodnia gram do oporu po 10-12 godzin dziennie...i CS padł mi na mózg. Kiedy przedwczoraj poraz pierwszy od tygodnia opuscilem swój cieply i wilgotny pokój coś bardzo głupiego mi sie zdazylo... Szedłem sobie po sklepie i kontem oka zobaczylem goscia ubranego w biale spodnie w czarne ćapki i czarny ortalionowy bezrękawnik-gość wygladał zupelnie jak terro (przynajmniek kontem oka) tylko brawowało mu wojskowych butów, kominiarki i mp5 w lapie...Odrazu tętno x2, odruchowo podskoczyłem, obruciłem się w jego stronę i iuz chcialem wycągac m4 kiedy sobie pomyslałem że mnie posrało... takich jak ja to zamykają na sobieskego na oddziale F3...to już nie jest uzależnienie od kompa to jest choroba... dla mnie już nie ma ratunku... uwazajcie z CS'em bo skończycie tak jak ja...

Posted by AlieneK on 29-12-2001 17:17:

heh... ja gram w CS'a od bardzo dawna i mam tylko nieiwelkie spaczenie umysła.... ale ja poprostu nie gram 12 godzin na dobe.... nawet teraz na święta.... gram około 4 do 6 godzin.....(w tym jeszce sprawdzam poczte i siedze na boardze) czasem moze dłuzej a czasem kroocej ... srednio to bedzie jakies 5 godzin.....

a ty sie człowieku opanooj.... oderwij sie od kompa.... idź na sanki albo książke poczytaj.....

Posted by TRAPPER on 29-12-2001 17:20:

To norma

Zawsze tak jest że pada na mózg mi już padł i zejść nie chce

Posted by AdaX on 29-12-2001 17:46:

Re: To norma

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
Zawsze tak jest że pada na mózg mi już padł i zejść nie chce

widac (joke)
no nie wiem mi tam nie pada narazie!
choc chetnie bym postrzelal se z DE albo z MP5

Posted by Coen Hunter on 29-12-2001 18:15:

Cool macho

Tak to prawda ,ze komputer uzaleznia ,a CS jakies 100x bardziej ! Dlatego ja staram sie ostatnio torche mniej grac , dalej siedze przed kompem , jak jestem w domu , bo nie mam nic innego do roboty , ale chodze na imprezy , do kumpli , czy na lyzwy ( ide jutro ) , na sylwka nie planuje tez zostawac w domu i grac lub siedziec przy TV , jak niektorzy ! Dlatego uwazam , ze to zalezy tylko od sily charakteru !

MSN [email protected]

Posted by ha3m on 29-12-2001 21:21:

Re: Re: To norma

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

widac (joke)
no nie wiem mi tam nie pada narazie!
choc chetnie bym postrzelal se z DE albo z MP5

ja tam jush strzelałem, nic specjalnego (z MP5 oczywiście)

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Posted by ha3m on 29-12-2001 21:22:

Re: macho

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
(...) ale chodze na imprezy (...)

taaaaaaa... imprezy..

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 29-12-2001 21:52:

załużcie sobie kącik "zagubionych w życiu maniaków CSa"

tylko nie wiem czy to coś pomoże

Posted by mAJKiEL on 29-12-2001 22:13:

Mnie juz cs wkur... chyba przez to ze chodze do beznadziejnej gralni i chyba gram juz zaczesto musze zrobic jakas przerwe moj kumpel niegral z miecha teraz wrocil i zaebiscie mu idzie (ma zajawke na gre) ja wpadlem w rutyne i znudzenie cs coraz bardziej mnie nudzi jestem juz za starym graczem wsumie tylko klanowki we mnie budza jakies emocje szczegulnie jak przegrywamy bo jak loimy dupy lamerom to najchetniej poszedl bym spac zroie sobie [rzerwe chya ze 2 tygodnie przed ferjami (przyokazji moze uratuje moje stopnie na polrocze) zeby zaczac wymiatac w Ferie (co wiaze sie z kupnem nowego athlonika ! )

Posted by AdaX on 29-12-2001 22:20:

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Mnie juz cs wkur... chyba przez to ze chodze do beznadziejnej gralni i chyba gram juz zaczesto musze zrobic jakas przerwe moj kumpel niegral z miecha teraz wrocil i zaebiscie mu idzie (ma zajawke na gre) ja wpadlem w rutyne i znudzenie cs coraz bardziej mnie nudzi jestem juz za starym graczem wsumie tylko klanowki we mnie budza jakies emocje szczegulnie jak przegrywamy bo jak loimy dupy lamerom to najchetniej poszedl bym spac zroie sobie [rzerwe chya ze 2 tygodnie przed ferjami (przyokazji moze uratuje moje stopnie na polrocze) zeby zaczac wymiatac w Ferie (co wiaze sie z kupnem nowego athlonika ! )

hyh...ja tez o tym myslalem, ale jak nie mialem co do roboty w domq to tez usiadlem przed qmpem i odpalilem CS, ehhh, ja tam zrobie przerwe w Ferie pojade na narty i zregeneruje swoja energie do CS a ja z feriami wiaze nadzieje kupna GF2 TITANIUm, a jesli nie uda sie to bede musial czekac az do wakacji, ale wtedy GF3 128 mb DDR (jak wyjdzie)
BTW. MAJKIEL po 1. co to za klan bC. ?? powiedz cos wiecej!
po 2. jak moj obrazek (ten co ma byc podpisem)

Posted by [SPECNAZ]Ger on 30-12-2001 03:56:

Re: Re: macho

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m

taaaaaaa... imprezy..

imprezy, alkohol, papierosy sux ble

[email protected]
gg: 1006057

Posted by [SPECNAZ]N3o on 30-12-2001 04:03:

eustachy mam to samo z martwa idziemy so dzies koles wyskakuje, *team fall back* .. albo babcia idzie: *ennemy spotted, need backup* sasasasasasasaasssa

Posted by alThRay on 30-12-2001 07:25:

Smile

Wiem cos o tym bo muj kumpel tez to ma jak nie gra od 2 dni w cs'a to koles przwie wogule sie nie odzywa nie sypia i mowi tylko o cs'ie. Ale chyba mu jeszcze brakuje do tego zeby widziec terro na ulice

Posted by AlieneK on 30-12-2001 10:47:

Re: Re: Re: To norma

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m

ja tam jush strzelałem, nic specjalnego (z MP5 oczywiście)

ale pewnie nie na ulicy do ludzi

a ja terro na ulicy nie widze.....
zastanawiam sie tylko co bym zrobił jak bym zauważył takiego terro prawdziwego i jakims zbiegiem okolicznosci miałbym w ręku 2 berety .....

Posted by Eustachy on 30-12-2001 22:19:

...gdybym wtedy mial pod reka to m4...eh...

Posted by skuter on 31-12-2001 16:51:

RZECZYWIŚCIE JESTEŚ ZAKRĘCONY

Posted by Eustachy on 31-12-2001 18:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez skuter
RZECZYWIŚCIE JESTEŚ ZAKRĘCONY

hehe no jestem zakrecony... jak stado pędzących wiertarek...

Posted by skuter on 31-12-2001 20:40:

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

hehe no jestem zakrecony... jak stado pędzących wiertarek...

ze wspomaganiem pneumatycznym chyba

Posted by CzAsZeK on 01-01-2002 12:20:

Ja takie opcje miałem rok temu jak zacząłem w diablo 2 na BN'ie grać. Jak s*******iłem cały rok w szkole to troche wyluzowałem, nie siedze już 12 godzin przed kompem (tak jak rok temu). Teraz ostatni rok w gimnazjum (lol ) to tym bardziej nie chcę spieprzyć egzaminów

Posted by skuter on 01-01-2002 13:16:

ja tam jeszcze si przestawiam na nowy rok

Posted by Kuerten on 05-01-2002 10:23:

Cool wspólczucie

Cs uzaleznia gdy gralem po kilka godzin z samego rana idac do szkoly na popludnie o niczym innym nie myslalem tylko jak najszybciej wrocic z tej *** budy i odaplic Countera , to jest w pewnym uzaleznienie ale w ostatnim czasie powoli mnie od niego glowa boli Pozdrawiam nosicieli choroby "CS"

Posted by [P12]Ciapa on 05-01-2002 10:46:

Re: CS to choroba...

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
Wiecie teraz swieta i takie tam więc od tygodnia gram do oporu po 10-12 godzin dziennie...i CS padł mi na mózg. Kiedy przedwczoraj poraz pierwszy od tygodnia opuscilem swój cieply i wilgotny pokój coś bardzo głupiego mi sie zdazylo... Szedłem sobie po sklepie i kontem oka zobaczylem goscia ubranego w biale spodnie w czarne ćapki i czarny ortalionowy bezrękawnik-gość wygladał zupelnie jak terro (przynajmniek kontem oka) tylko brawowało mu wojskowych butów, kominiarki i mp5 w lapie...Odrazu tętno x2, odruchowo podskoczyłem, obruciłem się w jego stronę i iuz chcialem wycągac m4 kiedy sobie pomyslałem że mnie posrało... takich jak ja to zamykają na sobieskego na oddziale F3...to już nie jest uzależnienie od kompa to jest choroba... dla mnie już nie ma ratunku... uwazajcie z CS'em bo skończycie tak jak ja...

Zdecydowanie musisz isc na Odwyk..... najlepiej do mnie ja ci za godziny grania bede slono liczyl to ci sie odechce

.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a:::w:u:n:a:s:t:k:a:::::.

Posted by Eustachy on 05-01-2002 13:49:

Re: Re: CS to choroba...

quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Ciapa

Zdecydowanie musisz isc na Odwyk..... najlepiej do mnie ja ci za godziny grania bede slono liczyl to ci sie odechce

hehe...moze lepiej nie...

Posted by AdaX on 05-01-2002 13:59:

Re: Re: CS to choroba...

quote:

nie odeche sie tyko bedzie podkradal rodzicow kase

Posted by [P12]Ciapa on 05-01-2002 14:03:

a widzisz juz sie zniechecasz..... musze cie pomeczyc.....

Posted by Eustachy on 05-01-2002 14:14:

quote:
a widzisz juz sie zniechecasz..... musze cie pomeczyc.....

nie... nie zniechecam sie ale jakbym mial przez CS'a oprócz zdrowia psycicznego tracic jeszcze kase to chybabym sobie dal spokoj...

Posted by !ZaiX! on 05-01-2002 16:16:

Unhappy

ehhh...
my nasze uzaleznienie leczymy brakiem kasy...
teraz tylko gramy treningi(bo mamy za darmo)
i klanofki bo za nie placimy 6 zl
tak poza tym to moze na wlasnym servie popykamy z godzinke

GG 1667903

Posted by AlieneK on 05-01-2002 16:42:

Mi przeszło jak kasy brakowało na granie...ale teraz mam neta w omu i dobego kompa to choroba powroociła...ale kasy nie trace przynajmiej...

Posted by eRbol on 05-01-2002 16:59:

Ja tylko czekam az mi stale zamontuja. U mnie to dopiero wtedy sie zacznie Ma byc juz w tym miesiacu ale mjemu kumplowi tez tak mowili a czeka juz pare miesiecy

Posted by [P12]Ciapa on 05-01-2002 17:01:

Byscie na vodke poszli jak normalna mlodziez.... a nie granie wam w glowie

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:10.