FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3126)
CS to choroba...
Wiecie teraz swieta i takie tam więc od tygodnia gram do oporu po 10-12 godzin dziennie...i CS padł mi na mózg. Kiedy przedwczoraj poraz pierwszy od tygodnia opuscilem swój cieply i wilgotny pokój coś bardzo głupiego mi sie zdazylo... Szedłem sobie po sklepie i kontem oka zobaczylem goscia ubranego w biale spodnie w czarne ćapki i czarny ortalionowy bezrękawnik-gość wygladał zupelnie jak terro (przynajmniek kontem oka) tylko brawowało mu wojskowych butów, kominiarki i mp5 w lapie...Odrazu tętno x2, odruchowo podskoczyłem, obruciłem się w jego stronę i iuz chcialem wycągac m4 kiedy sobie pomyslałem że mnie posrało... takich jak ja to zamykają na sobieskego na oddziale F3...to już nie jest uzależnienie od kompa to jest choroba... dla mnie już nie ma ratunku... uwazajcie z CS'em bo skończycie tak jak ja...
heh... ja gram w CS'a od bardzo dawna i mam tylko nieiwelkie spaczenie umysła.... ale ja poprostu nie gram 12 godzin na dobe.... nawet teraz na święta.... gram około 4 do 6 godzin.....(w tym jeszce sprawdzam poczte i siedze na boardze) czasem moze dłuzej a czasem kroocej ... srednio to bedzie jakies 5 godzin.....
a ty sie człowieku opanooj.... oderwij sie od kompa.... idź na sanki albo książke poczytaj.....
Re: To norma
quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
Zawsze tak jest że pada na mózg mi już padł i zejść nie chce![]()
Tak to prawda ,ze komputer uzaleznia ,a CS jakies 100x bardziej ! Dlatego ja staram sie ostatnio torche mniej grac , dalej siedze przed kompem , jak jestem w domu , bo nie mam nic innego do roboty , ale chodze na imprezy , do kumpli , czy na lyzwy ( ide jutro ) , na sylwka nie planuje tez zostawac w domu i grac lub siedziec przy TV , jak niektorzy ! Dlatego uwazam , ze to zalezy tylko od sily charakteru !
MSN [email protected]
Re: Re: To norma
quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
widac(joke)
no nie wiem mi tam nie pada narazie!
choc chetnie bym postrzelal se z DE albo z MP5
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
Re: macho
quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
(...) ale chodze na imprezy (...)
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
załużcie sobie kącik "zagubionych w życiu maniaków CSa"
tylko nie wiem czy to coś pomoże
Mnie juz cs wkur... chyba przez to ze chodze do beznadziejnej gralni i chyba gram juz zaczesto musze zrobic jakas przerwe moj kumpel niegral z miecha teraz wrocil i zaebiscie mu idzie (ma zajawke na gre) ja wpadlem w rutyne i znudzenie cs coraz bardziej mnie nudzi jestem juz za starym graczem wsumie tylko klanowki we mnie budza jakies emocje szczegulnie jak przegrywamy bo jak loimy dupy lamerom to najchetniej poszedl bym spac
zroie sobie [rzerwe chya ze 2 tygodnie przed ferjami (przyokazji moze uratuje moje stopnie na polrocze) zeby zaczac wymiatac w Ferie (co wiaze sie z kupnem nowego athlonika !
)
quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Mnie juz cs wkur... chyba przez to ze chodze do beznadziejnej gralni i chyba gram juz zaczesto musze zrobic jakas przerwe moj kumpel niegral z miecha teraz wrocil i zaebiscie mu idzie (ma zajawke na gre) ja wpadlem w rutyne i znudzenie cs coraz bardziej mnie nudzi jestem juz za starym graczemwsumie tylko klanowki we mnie budza jakies emocje szczegulnie jak przegrywamy bo jak loimy dupy lamerom to najchetniej poszedl bym spac
zroie sobie [rzerwe chya ze 2 tygodnie przed ferjami (przyokazji moze uratuje moje stopnie na polrocze) zeby zaczac wymiatac w Ferie (co wiaze sie z kupnem nowego athlonika !
)
taaaaaaa... imprezy..![]()
![]()
![]()
Wiem cos o tym bo muj kumpel tez to ma jak nie gra od 2 dni w cs'a to koles przwie wogule sie nie odzywa nie sypia i mowi tylko o cs'ie. Ale chyba mu jeszcze brakuje do tego zeby widziec terro na ulice
Re: Re: Re: To norma
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
ja tam jush strzelałem, nic specjalnego (z MP5 oczywiście)
back from the death
RZECZYWIŚCIE JESTEŚ ZAKRĘCONY
Napisane oryginalnie przez skuter
RZECZYWIŚCIE JESTEŚ ZAKRĘCONY![]()
hehe no jestem zakrecony... jak stado pędzących wiertarek...![]()
![]()
![]()
Ja takie opcje miałem rok temu jak zacząłem w diablo 2 na BN'ie grać. Jak s*******iłem cały rok w szkole to troche wyluzowałem, nie siedze już 12 godzin przed kompem (tak jak rok temu). Teraz ostatni rok w gimnazjum (lol ) to tym bardziej nie chcę spieprzyć egzaminów
KTÓRĄ DROGĘ WYBIERASZ?
GG : 1800804
wspólczucie
Cs uzaleznia gdy gralem po kilka godzin z samego rana idac do szkoly na popludnie o niczym innym nie myslalem tylko jak najszybciej wrocic z tej *** budy i odaplic Countera , to jest w pewnym uzaleznienie ale w ostatnim czasie powoli mnie od niego glowa boli
Pozdrawiam nosicieli choroby "CS"
Napisane oryginalnie przez Eustachy
Wiecie teraz swieta i takie tam więc od tygodnia gram do oporu po 10-12 godzin dziennie...i CS padł mi na mózg. Kiedy przedwczoraj poraz pierwszy od tygodnia opuscilem swój cieply i wilgotny pokój coś bardzo głupiego mi sie zdazylo... Szedłem sobie po sklepie i kontem oka zobaczylem goscia ubranego w biale spodnie w czarne ćapki i czarny ortalionowy bezrękawnik-gość wygladał zupelnie jak terro (przynajmniek kontem oka) tylko brawowało mu wojskowych butów, kominiarki i mp5 w lapie...Odrazu tętno x2, odruchowo podskoczyłem, obruciłem się w jego stronę i iuz chcialem wycągac m4 kiedy sobie pomyslałem że mnie posrało... takich jak ja to zamykają na sobieskego na oddziale F3...to już nie jest uzależnienie od kompa to jest choroba... dla mnie już nie ma ratunku... uwazajcie z CS'em bo skończycie tak jak ja...![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Ciapa
Zdecydowanie musisz isc na Odwyk..... najlepiej do mnie ja ci za godziny grania bede slono liczyl to ci sie odechce![]()
Zdecydowanie musisz isc na Odwyk..... najlepiej do mnie ja ci za godziny grania bede slono liczyl to ci sie odechce![]()
:w:u:n:a:s:t:k:a:::::.
quote:
a widzisz juz sie zniechecasz..... musze cie pomeczyc.....![]()
teraz tylko gramy treningi(bo mamy za darmo)
i klanofki bo za nie placimy 6 zl
tak poza tym to moze na wlasnym servie popykamy z godzinke
Mi przeszło jak kasy brakowało na granie...ale teraz mam neta w omu i dobego kompa to choroba powroociła...ale kasy nie trace przynajmiej...
"Zaprawdę, każdy z nas w głębi duszy pragnie być jak ten obcy... przerażająco silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, które pozwala przeć na przód i niszczyć"
Byscie na vodke poszli jak normalna mlodziez.... a nie granie wam w glowie
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:10.