FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3132)
Warning: Connection problem
Taaaaaa.. problem! Denerwuje mnie to.. Gram sobie na moim ślicznym, czarnym SDI, a tu nagle LAAAAAAAAAAAG! Czekam, czekam no i connection problem, a zaraz po chwili connection to server timed out. Wiecie, w jaki sposób temu zapobiec????
WARNING CONNECTION PROBLEM SUX0RZ!!!
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
Re: Warning: Connection problem
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
Taaaaaa.. problem!Denerwuje mnie to.. Gram sobie na moim ślicznym, czarnym SDI, a tu nagle LAAAAAAAAAAAG! Czekam, czekam no i connection problem, a zaraz po chwili connection to server timed out. Wiecie, w jaki sposób temu zapobiec????
WARNING CONNECTION PROBLEM SUX0RZ!!!
Ostatnio mam podobny problem. Mysle ze to kolejna sztuczka TPSA. Prawdopodobnie lacza sa tak obciazone, ze tracimy polaczenie z serwerem. Ten problem pojawia sie w ciagu dnia (w godzinach 12-19), a w nocy wszystko wraca w miare do normy
Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!
tak, choc nie zawsze w dniach powszednich (poniedzialek, wtorek itp.) ale prawie zawsze w soboty, niedziele i PIATKI WIECZOREM!!!!!
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
a podoba sie moj nowy obrazek w sygnie?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
quote:
tak, choc nie zawsze w dniach powszednich (poniedzialek, wtorek itp.) ale prawie zawsze w soboty, niedziele i PIATKI WIECZOREM!!!!!![]()
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
Ja tez tak mam caly czas , ale to siurpryza tylko jak mam wlaczonego PB , jak chodzi paladine to nie !
MSN [email protected]
quote:
a ja tak mam cały czas![]()
Wogule to wam poweim ze sytuacja polskich serverow jest tragiczna na wiekszosci choke kolo 5-20 i loss takie same a pingi chodza od 100-4200 wiekszosc polskich servow chocbyniewiem jaki masz lacze i kompa ma pingi kolo 200-300
quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Wogule to wam poweim ze sytuacja polskich serverow jest tragiczna na wiekszosci choke kolo 5-20 i loss takie same a pingi chodza od 100-4200wiekszosc polskich servow chocbyniewiem jaki masz lacze i kompa ma pingi kolo 200-300
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:52.