FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3143)

Posted by lud3k on 30-12-2001 12:17:

Thumbs up Zabezpieczenia na SERWERACH

Zabiezpieczenia na serwkach. Opiszcie tu swoje REFLEKSJE na temat serwerów i ich zabezpieczeni jekie UWARZACIE za najlepsze a jakie za najgorsze.

nara

gg: 1776108
mail: [email protected]

Posted by AdaX on 30-12-2001 13:07:

Re: Zabezpieczenia na SERWERACH

quote:
Napisane oryginalnie przez lud3k
Zabiezpieczenia na serwkach. Opiszcie tu swoje REFLEKSJE na temat serwerów i ich zabezpieczeni jekie UWARZACIE za najlepsze a jakie za najgorsze.

nara

Mnie najbardziej teraz doskwiera ten burdel na serwerach! nie wiadomo gdzie Paladin gdzie PB, jak tu okaze sie ze PB wyjdz wejdz od nowa i tak na odnowa....troche to wkurzajace!

Posted by The! on 30-12-2001 13:12:

Ten serwery są pojbane bo na jednym jest paladin a na drugim Pb

Najlepsze chyba ma zabezpieczenie ma Góral ale po wejściu paladina już sam nie wiem

Email: [email protected]

Posted by [FPP]RAPTOR on 30-12-2001 14:15:

Skutecznosc PB jest od pol roku zerowa! Radze szukac tylko serwerow z paladinem, bo to jedyne alternatywne rozwiazanie

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Posted by JaZZmAtAzz on 30-12-2001 14:25:

wlasnie rap ma racje PB i guwno daje

Posted by Coen Hunter on 30-12-2001 14:54:

Paladin - super , mega , extra , cool , przestal mi sie pojawiac komunikat "warning : Connetcion problem" i mnie nie wywala !!

PB - przeszkadza, odpala sie osbno no i oczewiscie mnie wywalal , do tego dochodzi , ze nie byl uaktualniany , przed niczym prawie nie chroni ( czyt. czity ) , takze jest do bani , pochowajmy go i spokoj !

MSN [email protected]

Posted by AdaX on 30-12-2001 15:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Paladin - super , mega , extra , cool , przestal mi sie pojawiac komunikat "warning : Connetcion problem" i mnie nie wywala !!

PB - przeszkadza, odpala sie osbno no i oczewiscie mnie wywalal , do tego dochodzi , ze nie byl uaktualniany , przed niczym prawie nie chroni ( czyt. czity ) , takze jest do bani , pochowajmy go i spokoj !

Paladin - moze byc, ale qwa zamalo severow jest z tym Paladinem! Musze planowac na jakim serwie grac i tam sie wbijac potem, bo na inny z PB nie wejde! AHA i przeciez ma byc wielki comeback PB. I chyba ma byc usunieta ta wada co razem z Paladinem wykrywa OPEN GL! aaaaaaaaaaa...i jedna wada to to ze mnie wolniej laczy do serverow!
BTW. Co mamy obecnie na $lizgu?

Posted by JaZZmAtAzz on 30-12-2001 15:18:

qrfwa niedlugo bedzie trzeba odpalic 1000000 porogramow zanim zaczenie sie grac

Posted by lud3k on 30-12-2001 15:21:

Slabo zabezpieczone so NULL'e bo nie maja PALADYNA

wchodze na nulla a koles ma statsy 37:6 a ekipa jest mocna
zabija samymi HS

gg: 1776108
mail: [email protected]

Posted by AdaX on 30-12-2001 15:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez lud3k
Slabo zabezpieczone so NULL'e bo nie maja PALADYNA

wchodze na nulla a koles ma statsy 37:6 a ekipa jest mocna
zabija samymi HS

i co z tego?
widac kolo byl dobry!

Posted by Coen Hunter on 30-12-2001 15:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez JaZZmAtAzz
qrfwa niedlugo bedzie trzeba odpalic 1000000 porogramow zanim zaczenie sie grac

Wlasnie wrecz przeciwnie ! Paladinasz odpalasz tylko 1 program , paladina powiazanego z csem ! PB i csa opalalo sie przedtem osobno !

MSN [email protected]

Posted by AdaX on 30-12-2001 15:49:

quote:

Wlasnie wrecz przeciwnie ! Paladinasz odpalasz tylko 1 program , paladina powiazanego z csem ! PB i csa opalalo sie przedtem osobno !

w sumie na Paladina narzekac nie moge, ale niech zliwkiduja PB z serwerow, to powinno sie odbywac sprawniej! Serwery CS decyduja sie na Paladina i w jeden dzien wszedzie powinien zagoscic Paladin!

Posted by ha3m on 30-12-2001 17:18:

quote:

raczej powiazanego z Half-Life'em..

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Posted by Squall on 31-12-2001 15:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
Skutecznosc PB jest od pol roku zerowa! Radze szukac tylko serwerow z paladinem, bo to jedyne alternatywne rozwiazanie

Niekoniecznie Raptor, Screener + PB (bez niego nie działa) mogą całkiem wiele zdziałać. Jeśli jeszcze do tego dorzuci się jakieś pluginy do AM i np. CSGUARD to wyjdzie całkiem nieźle zabezpieczony serwer bez Paladina.

Posted by on 01-01-2002 14:52:

statsy 37:6 to pzreciez nie mozliwe! To musialbyc cziter! Masz jego ip, albo wona?

Posted by AdaX on 01-01-2002 15:47:

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
statsy 37:6 to pzreciez nie mozliwe! To musialbyc cziter! Masz jego ip, albo wona?

tak, tak, tak.
a moze to byl jakis koles z dobrego klanu i gral pod fastnickiem?

Posted by on 01-01-2002 16:53:

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

tak, tak, tak.
a moze to byl jakis koles z dobrego klanu i gral pod fastnickiem?

eeee?
LOL?
a moze ROTFL?

Posted by Partyzant on 01-01-2002 17:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

w sumie na Paladina narzekac nie moge, ale niech zliwkiduja PB z serwerow, to powinno sie odbywac sprawniej! Serwery CS decyduja sie na Paladina i w jeden dzien wszedzie powinien zagoscic Paladin!

ta pb wywalic!!!! w ogole trzeba czekac na pb az sie wlaczy a paladin jest od razu pb sux

MoJa DoMoWa PaGiNa

Posted by Partyzant on 01-01-2002 17:43:

quote:

a jednak mozliwe np.
scorpion 49:0 (moze jest cziterem ale watpie...)

MoJa DoMoWa PaGiNa

Posted by on 01-01-2002 18:02:

CZY WY SERIO NI ****A NIE KAPUJECIE NIC?
LOL

Posted by nemesis.kt on 01-01-2002 18:04:

quote:
CZY WY SERIO NI ****A NIE KAPUJECIE NIC?
LOL

Destructor daj im troche czasu na pomyslenie ....

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by Coen Hunter on 01-01-2002 18:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS

Destructor daj im troche czasu na pomyslenie ....

Troche ? Zartujesz ! Przeciez to juz kolejny post oczewisty , ktory oni zrozumieli opacznie ! Destructorowi sie to zdaza i wielu innym osobom ( tzn. to ze ich nie rozumieja , a nie ze sami nie kapuja ) ! Po prsotu srednia wieku u graczy w csa jest 15-16 lat ? Nie mowie , ze to oznacza , ze sa glupsi , po prostu to jest troche inny tok rozumowania ! Niech sie nikt nie obraza , nie proboje tutaj nikomu wrzocac !

MSN [email protected]

Posted by on 01-01-2002 18:59:

quote:

Troche ? Zartujesz ! Przeciez to juz kolejny post oczewisty , ktory oni zrozumieli opacznie ! Destructorowi sie to zdaza i wielu innym osobom ( tzn. to ze ich nie rozumieja , a nie ze sami nie kapuja ) ! Po prsotu srednia wieku u graczy w csa jest 15-16 lat ? Nie mowie , ze to oznacza , ze sa glupsi , po prostu to jest troche inny tok rozumowania ! Niech sie nikt nie obraza , nie proboje tutaj nikomu wrzocac !

Och jaki ty madry jestes Masz u mnie duzego PLUSIKA

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:44.