FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3208)
Najlepsi gracze w polsce
Jak kto uważa ja rozpisze około 35 miejsc
1. TaZ , GhostDog
2. ZiBi
3. Luq
4. Splash
5. Narg , AliasS
6. Net_runner
7. Fartman
8. Dragon
9. Spider
10. Kawior
11. Zamek
12. rr
13. BoneShade
14. Pawelix
15. Neo
16. zorro!
17. Lugo
18. Peper
19. Baz
20. SubZero
21. Riggs
22. Ciapa
23. Tien
24. Red 5
25. Sister of Mercy
26. Method
27. |White_Shadow|
28. Sadam Husain, TRAPPER ( i tak myśłe że powinienem być troszke wyżej z Sadamem zremisowałem 1 na 1 )
29. The!
30. Spawn
31. Oracz
32. Ludek
33. !ZaiX!
34. DeS014t0R
35. Kret
I tak powinna wyglądać polska reprezentacja do wszystkich turniejów
ta lista jest do (_*_)... taka jest prawda... nie mozna oceniac kolesia bo ma dobre staty czy cos, skad boneshade ? hyh... nie m0wiac o innych...
ja moge sie zgodzic co do TaZ'a, rr'a, zamka, zibiego, Lugo, Spider, Sub-Zero., Neo i Riggs'a.
Dobry gracz to taki, ktory umie sobie poradzic w kazdej sytuacji, nawet jak jest na 9 bardzo dobry gracz moze wygrac... liczy sie tez bardzo refleks, celnosc to podstwa, walenie head0w, poslogiwanie sie kazda bronia (pomijajac te "lolowe" typu m3, mac10)... umiejetnosc podejmowania szybkich decyzji, grania w teamie... itp...
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
Jak kto uważa ja rozpisze około 35 miejsc
1. TaZ , GhostDog
2. ZiBi
3. Luq
4. Splash
5. Narg , AliasS
6. Net_runner
7. Fartman
8. Dragon
9. Spider
10. Kawior
11. Zamek
12. rr
13. BoneShade
14. Pawelix
15. Neo
16. zorro!
17. Lugo
18. Peper
19. Baz
20. SubZero
21. Riggs
22. Ciapa
23. Tien
24. Red 5
25. Sister of Mercy
26. Method
27. |White_Shadow|
28. Sadam Husain, TRAPPER ( i tak myśłe że powinienem być troszke wyżej z Sadamem zremisowałem 1 na 1 )
29. The!
30. Spawn
31. Oracz
32. Ludek
33. !ZaiX!
34. DeS014t0R
35. Kret
I tak powinna wyglądać polska reprezentacja do wszystkich turniejów
Przejmujący się człowiek rzeczami jest słaby
Sztuką jest odróznienie prawdy od kłamstwa
Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!
Oracz?
Czy on mzoe gral w c4 kiedys?
Jesli to on to ja bym go nie dal nawet w pierwszej 300 polskiej sceny c-s. gralem z nim i lamil na maxa
ale to moje zdanie.
A wogole trapper po co zajmujesz sie najlepszymi klanami i graczami c-s?
i zawsze sloizg tam wciskasz jak by oni conajmniej sph byli, daj juz spokoj co?
sorry topic o klanach zalozyl the!
ja ci powiem jedno on chce pokazać jaki to ich klan jest dobry ale tego już nie będe komentował bo brak słów
quote:
Napisane oryginalnie przez Izzy
bleh
Dziwna ta lista
Zgadzam sę Subem,że co tu robi KreT i Ci inni ze $lizgu oni
mogą być dobrzy,ale nie najlepsi
Jeżeli jush wymieniał z tej listy to :
Kolejność przypadkowa
zibi,TaZ.GhostDog,Splash,Luq,zorro,Kawior,RaS,SubZero,Sister of Mercy,Neo,Pawelix,rr,Sadam,Narg,AliasS,Zamek,Spider,
Net_Runner
i tyle![]()
Re: To jak tacy mądży jesteście
quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
To niech jakiś z waszych klanów nas wyziwie i zobaczy że ciekawie nie będzie [email protected]
A ta koleność nie jet przypadkowa zapewniam![]()
mam propozycje walczcie z SpHeRe![]()
zobaczymy kto wygra...
quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
SUB prosze nie dobijaj mnie
cali nie chodzi o to ze on reklamuje nasz klan
nasz klan jest bardzo mlody i nie moze sie jeszcze mierzyc z mistrzamy polski albo sphere,ale z inna cala reszta mozemy zagrac i zapewniam dobra gra
ja moge sie zgodzic co do TaZ'a, rr'a, zamka, zibiego, Lugo, Spider, Sub-Zero., Neo i Riggs'a.
Dobry gracz to taki, ktory umie sobie poradzic w kazdej sytuacji, nawet jak jest na 9 bardzo dobry gracz moze wygrac... liczy sie tez bardzo refleks, celnosc to podstwa, walenie head0w, poslogiwanie sie kazda bronia (pomijajac te "lolowe" typu m3, mac10)... umiejetnosc podejmowania szybkich decyzji, grania w teamie... itp...
quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
rozumiem ale o tą sławe trzeba walczyć a nie mówiac takie rzeczy...
czy ja mówie że klan SUN jest najlepszy nie a wiesz czemu bo ja zdaje sobie sprawe że nasz klan wymieka z takimi gigantami ja BRO ,GryNet czy już o SpHeRe wsopmne.
ale ja nie ubolewam nad tym i staram się grać jak najlepije bo gra klanu zależy od graczy a nie od sawy...
nasz klan jest bardzo mlody i nie moze sie jeszcze mierzyc z mistrzamy polski albo sphere,ale z inna cala reszta mozemy zagrac i zapewniam dobra gra
Ale jak sobie jakis znajde to mozemy grac
(pewnie nigdy bo do klanu mi nie spieszno
No chyba ze SUN bo mam slabosc do Caliego
lol
lista trappera czy jak go tam zwa to jeden wielki lol
w polsce najlepsi gracze (moim skromnym zdaniem ofk0z) to:
Taz,ghostdog,neo,zamek,ras,rr --- moim zdaniem to najlepsza 6 polski
O boshe ta lista to totalna lameriada ;( po raz pierwszy na oczy widze 1/5 osub na tej liscie buahahhha
Sub dziecko idz do piaskownicy bo jak lame sie zachowujesz z textami typu TaZ 1 ??? buahahah niech zagra z BRO ....
moze i BRO BYLO dobre ale teraz sa inne czasy jest duzo nowych klanow gluwnie kafejkowych kture pojada BRO a z wiekszym zgraniem pojada nawet SpHeRe kazdy jest do pojechania trzeba znalesc sposub ....
Sub co ty z textami wyjezdzasz domnie RYNIO znow czitujesz ? ROTFL ! lame pojechalem cie i wyszles z servera moze chcesz 1v1 ? w sobote bede mogl z korzystac z dobrego kompa i lacza wiec czekam ze Sniperem juz jestem umowiony tylko musze mu sms`a puscic. nie zagladam tutaj czest wiec jak bys cos chcial to odezwij sie na icq 127640615 BRO to przezytek bez obrazy dla innych moze i sa mistrzem ty niestety nie jestes ale to bylo kiedys nadeszla nowa era ...
RYNIO chętnie popatrze tylko gdzie i kiedy
a co do tej lisy to UWAZAM ZE BESENS USTALANIE NAJLEPSZYCH Zawodnikow w POLSCE bo licza sie tylko gry rozegrane w klanie a ta lista to JEDNA Z WIELU BEZNADZIEJNIOSC TRAPPERA a wogule kto go prosil zeby mnie wpisywal na ta liste ja nie wiec to mnie wqurwilo przegladam boarda i patrze najlepszych graczy w polsce i widze tam siebie ???? LOL no wiem ze jestem dobry ale TEAMOWO bo 1\1 to nie jest gra tylko jakies glupoty, kto jest lepszy niech pokarze jak gra TEAMOWO i wtedy sie okaze kto jest lepszy a SLAWNY MISTRZ POLSKI KIM JEST TRAPPER JEST ZAJEBISTY NA KLANOWKACH GRA MISTRZOWSKO ZAPEWNIAM WAS JEST MISTRZEM jeszcze za dawnej dobrej slawy BOR to opowiadal jaki to on jest zajebisty i ze bedzie w BOR SNAJPEREM i wogule takie fajne baji (lepsze od ANDERSENA) hehehehhehehehehehehehehheheheheh
no jednym slowem jest beznadziejny na klanowkach I WOGULE JEST DO BANI !!!!!!!!
Jak to kto nas wyzwie oprucz [Sphere ( gold , silver) , BRO ]
To jak będzie meila macie wyżej
yyyyyy nie rozumiem
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:58.