FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3242)
wszysctko sie zmienia ,to juz nie jest ten swiat .....
Tak sobie wlazlem dzis na boarda i dochodze do wniosku ze stal sie poprostu nudny. Pol roku temu byl tu zajebisty klimat i wogole az chcialo sie cos skrobnac ,a teraz to nie wiem ale jakos tak bezsensu..... Nie wiem moze to przez to ze wielu hardcorowcow ktorzy tworzyli szkielet tego board'a przestalo postowac (a przynajmniej tak jak dawniej). Hmm moze to przez board konkurencji.. ? ^^ Nie zartuje board elity nie ma nic wspolnego z tym :> Co o tym sadzicie - odpisuja osoby mogace oceniac :>
ja mysle ze emi ma racje...tez ostatnio az nie chcialo mi sie zagladac na boarda...z przyzwyczajenia tylko raz w tygodniu lukalem...a to przez to ze przybylo teraz bardzo duzo nowych uzytkownikow...ktorzy staraja sie stac sie "fajni" za wszelka cene....to co wypisuja nie jest ani smieszne ani madre imho oczywiscie...glownie klimacik znika poprzez to ze niektorzy za duzo glupot pisza i dyskutuja na tematy ktore sa poprostu glupie...a grami fpp maja tyle wspolnego co nic
Re: wszysctko sie zmienia ,to juz nie jest ten swiat .....
quote:
Napisane oryginalnie przez emi
Nie wiem moze to przez to ze wielu hardcorowcow ktorzy tworzyli szkielet tego board'a przestalo postowac (a przynajmniej tak jak dawniej).
Re: Re: wszysctko sie zmienia ,to juz nie jest ten swiat .....
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
ja zawsze jestem![]()
dobra trza mowic tak od razu i prosto z mostu wyduuupiac nowi i ci wszyscy ponizej postuf 500
dobra ja juz tu nieprzyjde
quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
dobra trza mowic tak od razu i prosto z mostu wyduuupiac nowii ci wszyscy ponizej postuf 500
dobra ja juz tu nieprzyjde![]()
hahah joke mi sie udal
btw. mi sie bardzo podobal topic o ostrym seksie
quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
hahah joke mi sie udal
btw. mi sie bardzo podobal topic o ostrym seksie![]()
tez mialem namysli newbies ale nie napisalem tego thx z emnie wyreczyles ^^
no coz... byly pomysly zeby zrobic boarda z autoryzacja czyli zeby bez zgody moderatora nie dalo sie rejestrowac ale bylo wiecej "-" niz "+"... jest jak jest ale moze bedzie lepiej...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
no coz... byly pomysly zeby zrobic boarda z autoryzacja czyli zeby bez zgody moderatora nie dalo sie rejestrowac ale bylo wiecej "-" niz "+"... jest jak jest ale moze bedzie lepiej...
quote:
jak newbies zaczana gadac sami ze soba i nikt ich nie bedzie naprowadzal na prawde to ciekawe rzeczy z ich debat powychodza
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
jak newbies zaczana gadac sami ze soba i nikt ich nie bedzie naprowadzal na prawde to ciekawe rzeczy z ich debat powychodza![]()
moze i tak... no coz moze ma ktos jakis pomysl zeby board znow byl wypasiony?
quote:
quote:
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
banowac kazdego glupiopiszacego![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez ukojenie
dzial 'xxx'![]()
LOL![]()
Czyli wg. Ciebie faceci sa tak nudni i nie potrafia stworzyc ciekawej rozmowy jesli tematem nie jest XXX? Interesujace![]()
Saari on moze miec racje pod warunkiem ze sie dowiem co podstawimy pod poszczegoolne literki x Jesli to bedzie car albo gry albo inne slowo 3 literowe ktoore bedzie przedstawialo ciekawy pomysl na temat do rozmowy to nie widze powodu dla ktoorego nie mialo by to byc interesujace
I to wcale nie znaczyloby ze faceci sa nudni
Ja jednak mysle, ze board z authorization to dobry pomysl. Moglaby to byc np czesc tego wlasnie boarda, daloby sie panowi powiedzym xen0mowi moderatora i taki pan xen0m znajacy ten board jak wlasne majtki wiedzialby kogo oplaca sie dodac a kogo nie... niekoniecznie ten board mialby byc zamykany...
ps. emi masz + za fenomena
mail - [email protected]
No yyy.... moge sie wypowiedziec wiem �e jeszcze szczeniak zemnie ale m�g�bym wyrazic swoje zdanie? bo patrze �e na tym topicu sami weterani pisz�.
No yyy.... moge sie wypowiedziec wiem �e jeszcze szczeniak zemnie ale m�g�bym wyrazic swoje zdanie? bo patrze �e na tym topicu sami weterani pisz�.
mail - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Ja jednak mysle, ze board z authorization to dobry pomysl. Moglaby to byc np czesc tego wlasnie boarda, daloby sie panowi powiedzym xen0mowi moderatora i taki pan xen0m znajacy ten board jak wlasne majtki wiedzialby kogo oplaca sie dodac a kogo nie... niekoniecznie ten board mialby byc zamykany...
ps. emi masz + za fenomena![]()
quote:
moze i tak ale wtedy board zrobi sie taki "elytowy"... cza pomyslec jeszcze
mail - [email protected]
jestem za
quote:
"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"
quote:
Napisane oryginalnie przez ereaser
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:10.