FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3253)
Razer Boomslang 1K a Promode
Pytanie: Czy mysz RB1K (ta od Fatala) nadaje się do grania na CPM? Mam możliwość się w nią zaopatrzyć a nie wie mczy warto.
jak podlaczysz ta myche a ona poczuje ze to nie vq3 a cpm(a) to normalnie upiprzy ci conajmniej ze dwa paluchy
a tak powaznie to dlaczego by sie nie miala nadawac?
ehhe......moze sa rone mychy ale nie mow ze myszka dobra do vq3 jest zla do cpma lol
quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
nie!
wzyciu, stary nie rob tego!!!!!!!
jak podlaczysz ta myche a ona poczuje ze to nie vq3 a cpm(a) to normalnie upiprzy ci conajmniej ze dwa paluchy
a tak powaznie to dlaczego by sie nie miala nadawac?
ehhe......moze sa rone mychy ale nie mow ze myszka dobra do vq3 jest zla do cpma lol![]()
Fajnie stary ale o ile byś nie zauważył to w vQ3 gra się troche inaczej niz w CPM(A). Więc ta mysz mogłaby by sie tak nie nadawać
boomslang rox. Mam model 2000 i jest super! Czulosc ma zajebista, w reku swietnie lezy
imo najlepsza myszka
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
boomslang rox. Mam model 2000 i jest super! Czulosc ma zajebista, w reku swietnie lezy
imo najlepsza myszka
quote:
Napisane oryginalnie przez KAZMROOT
Fajnie stary ale o ile byś nie zauważył to w vQ3 gra się troche inaczej niz w CPM(A). Więc ta mysz mogłaby by sie tak nie nadawać a lol to se wsadź....
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
A brzmiala ona "Kup se pan wingmana" k? thx
Zwolenników mają i Logitechy i Boomsy i nawet A4techy i pomijając ich argumenty to wybieranie konkrektnej myszki do określonego modu gry to dla mnie zajebisty pomysł na własny biznes. Otworzę sklep i będę sprzedawał mychy do różnych programów i gier Kto wie, może z czasem sam będę produkował zoptymalizowane mychy?
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
o jej... a czym sie rozni gra na cpm od vq3 zeby myszka byla specjalnie do vq3 czy cpm?
ja gram na boomslangu 1k na cpm i jakos nie wiem dlaczego w cpm maja byc inne myszki niz do vq3?
imho the best mouse na swiecie
wingman sux
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
wingman sux![]()
no nie....nawet jak sie prawde mowi to uciszaja
quote:
no nie....nawet jak sie prawde mowi to uciszaja![]()
Wedlog mnie obie myszki (tzn. wing i boom) sa zajebiste do wszelkiej masci fppkooff...
Wiec jesli masz okazje kupic jedna z nich to kup napewno nie pozalujesz
Osobiscie gram na wingmanie...
Jej jedyny minus to przyzwyczajenie sie do niej po przesiadce
z mychy "zwyklej"
Ale polecam
Na boomie nie mialem niestety okazji pograc ale mysle ze teraz byloby mi sie ciezko przestawic
quote:
ja gram na boomslangu 1k na cpm i jakos nie wiem dlaczego w cpm maja byc inne myszki niz do vq3?
imho the best mouse na swiecie
wingman sux![]()
Hmm niewiedzialem jeszcze topicu gdzie oxy by nie napisal tego ^^ Pamietam jak ci kiedys yunior powiedzial (ten lolek z krakowskich elimek) - oprocz kosmicznej myszy nic nie pokazales ,ale mi sie smiac chcialo
kiedys qmpel mi to mowil, ale wtedy mu nie wierzylem. teraz widze ze to jednak prawda
przezylem szok
no nie....nawet jak sie prawde mowi to uciszaja![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
jak w prlu
wing rul![]()
jak dla kogo... mialem booma co prawda bardzo krotko (jakies 5min ) ale wiekszych roznic w jakosci nie widzialem
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:21.