FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3253)

Posted by KAZMROOT on 04-01-2002 13:14:

Question Razer Boomslang 1K a Promode

Pytanie: Czy mysz RB1K (ta od Fatala) nadaje się do grania na CPM? Mam możliwość się w nią zaopatrzyć a nie wie mczy warto.

Posted by demarcos on 04-01-2002 13:22:

nie!
wzyciu, stary nie rob tego!!!!!!!
jak podlaczysz ta myche a ona poczuje ze to nie vq3 a cpm(a) to normalnie upiprzy ci conajmniej ze dwa paluchy

a tak powaznie to dlaczego by sie nie miala nadawac?
ehhe......moze sa rone mychy ale nie mow ze myszka dobra do vq3 jest zla do cpma lol

Posted by KAZMROOT on 04-01-2002 13:33:

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
nie!
wzyciu, stary nie rob tego!!!!!!!
jak podlaczysz ta myche a ona poczuje ze to nie vq3 a cpm(a) to normalnie upiprzy ci conajmniej ze dwa paluchy

a tak powaznie to dlaczego by sie nie miala nadawac?
ehhe......moze sa rone mychy ale nie mow ze myszka dobra do vq3 jest zla do cpma lol

Fajnie stary ale o ile byś nie zauważył to w vQ3 gra się troche inaczej niz w CPM(A). Więc ta mysz mogłaby by sie tak nie nadawać a lol to se wsadź....

Posted by demarcos on 04-01-2002 13:47:

quote:
Napisane oryginalnie przez KAZMROOT

Fajnie stary ale o ile byś nie zauważył to w vQ3 gra się troche inaczej niz w CPM(A). Więc ta mysz mogłaby by sie tak nie nadawać

serio inaczej?
btw. jakie widzisz przeciwskazania z powodu ktorych nie poleca pan uzywania tejze mychy do w/w modyfikacji quake3 arena....?
oczekuje z niecierpliwoscia..

a lol to se wsadź....
gleboko czy plytko ?

Posted by [FPP]Krypton on 04-01-2002 14:16:

boomslang rox. Mam model 2000 i jest super! Czulosc ma zajebista, w reku swietnie lezy
imo najlepsza myszka

Posted by KAZMROOT on 04-01-2002 14:51:

Smile

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
boomslang rox. Mam model 2000 i jest super! Czulosc ma zajebista, w reku swietnie lezy
imo najlepsza myszka

Ja słyszałem, że ponoć 2K jest gorsza od 1K.

Posted by [FPP]xen0m on 04-01-2002 15:13:

o jej... a czym sie rozni gra na cpm od vq3 zeby myszka byla specjalnie do vq3 czy cpm?

a 2k jest lepszy dla osob ktore maja dusy sens a 1k dla tych ktorzy maja maly sens

Posted by killertowa on 04-01-2002 15:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez KAZMROOT

Fajnie stary ale o ile byś nie zauważył to w vQ3 gra się troche inaczej niz w CPM(A). Więc ta mysz mogłaby by sie tak nie nadawać a lol to se wsadź....

Fajnie stary ale o ile byś nie zauważył to jeszcze nie tak dawno był topic o myszkach i odpowiedź na to pytanie dawno już była napisana.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Posted by emi on 04-01-2002 15:25:

A brzmiala ona "Kup se pan wingmana" k? thx

Posted by killertowa on 04-01-2002 15:45:

Ja raczej odczytałem to tak, że nie ma idealnej myszy i każdy musi sam spróbować na której mu się gra najlepiej
Zwolenników mają i Logitechy i Boomsy i nawet A4techy i pomijając ich argumenty to wybieranie konkrektnej myszki do określonego modu gry to dla mnie zajebisty pomysł na własny biznes. Otworzę sklep i będę sprzedawał mychy do różnych programów i gier Kto wie, może z czasem sam będę produkował zoptymalizowane mychy?

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Posted by demarcos on 04-01-2002 16:16:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
o jej... a czym sie rozni gra na cpm od vq3 zeby myszka byla specjalnie do vq3 czy cpm?

tez sie tego chcialem dowiedziec ......ale odprawiono mnie z.......lol to se wadz

Posted by oxygen on 04-01-2002 16:31:

ja gram na boomslangu 1k na cpm i jakos nie wiem dlaczego w cpm maja byc inne myszki niz do vq3?

imho the best mouse na swiecie

wingman sux

Posted by demarcos on 04-01-2002 16:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

wingman sux

a wez ty juz cicho byc

Posted by oxygen on 04-01-2002 16:39:

no nie....nawet jak sie prawde mowi to uciszaja

Posted by demarcos on 04-01-2002 16:53:

quote:

a swistak dalej siedzi i zawija w te sreberka

Posted by LaxiGen on 04-01-2002 17:58:

Wedlog mnie obie myszki (tzn. wing i boom) sa zajebiste do wszelkiej masci fppkooff...
Wiec jesli masz okazje kupic jedna z nich to kup napewno nie pozalujesz
Osobiscie gram na wingmanie...
Jej jedyny minus to przyzwyczajenie sie do niej po przesiadce
z mychy "zwyklej"
Ale polecam
Na boomie nie mialem niestety okazji pograc ale mysle ze teraz byloby mi sie ciezko przestawic

Posted by [FPP]Krypton on 04-01-2002 19:49:

quote:
ja gram na boomslangu 1k na cpm i jakos nie wiem dlaczego w cpm maja byc inne myszki niz do vq3?

imho the best mouse na swiecie

wingman sux

oxygen - zgadzam sie!!!

Posted by emi on 04-01-2002 20:15:

Hmm niewiedzialem jeszcze topicu gdzie oxy by nie napisal tego ^^ Pamietam jak ci kiedys yunior powiedzial (ten lolek z krakowskich elimek) - oprocz kosmicznej myszy nic nie pokazales ,ale mi sie smiac chcialo

Posted by schizophrenic on 04-01-2002 20:42:

Wink

to w kwaka mozna grac na myszy!!!
kiedys qmpel mi to mowil, ale wtedy mu nie wierzylem. teraz widze ze to jednak prawda
przezylem szok

Posted by [FPP]xen0m on 04-01-2002 20:58:

quote:

jak w prlu

wing rul

Posted by [FPP]Krypton on 05-01-2002 12:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

jak w prlu

wing rul

nie mowie ze wing zly, ale boomslang lepszy

Posted by [FPP]xen0m on 05-01-2002 21:45:

jak dla kogo... mialem booma co prawda bardzo krotko (jakies 5min ) ale wiekszych roznic w jakosci nie widzialem

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:21.