FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3291)
Ja TRAPPER i moje zachowanie i przeprosiny dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobra ja wam teraz wszystko wyjaśnie w tym poscie.
Będzie dlugi i wyczerpujący odpowie on na wasze wszystkie pytania.
Wiem że uważacie mnie za lame i itp.
Wiem że czasem gadałem głyupoty i chciałem w szczególności przeprosić [ Klany: CS , ETC , SLIZG i Wszystkich których w jakiś sposób wqrwiłem].
Zachowanie z tym cziterstwem i z tyą klanówką było niepoważen mam nadzieje że możemy gadać na board i wszędzie jak by te żeczy nie miały miejsca dajmy spokuj kłutniom a zajmijmy się grą. Ja teraz obiecuje takich bzdur nei pisać i zająć sie sumienie [Grą , Taktykami (dla mojego klanu, o ile w nim zostane a nie wyżucą mnie) , Ligą ogólno Polską SGL w której mi pomagaja Svistak , Ciapa , The , Deso.
A co dlaczego tak pisałem to macie powody:
-Naciski z kalnu tu muwią [a ci czitowali a sami boją się coś powiedzieć publicznie a ja niebałem się nei bałem wspomnieć o tym] (ma to być w celu wyjaśnienie a nei gadania o klanie złych żeczy są to ludzie w większości wporządku)
-Problem z Poproszeniam Panny o chodzenie [od nas z klanu NATALI] ( powprostu brak odwagi w stosunku do niej) -Może jest to głupi Powud i banalny ale nie dla mnie-
-Kłutnie ze starym o wszystko
-I niezdanie zeszłej klasy 1 Lo
Na końcu tego posta Prosze was upszejmię o Wybaczenia mojego zachowania i [ Klan CS o nie Kickowanei naszych z waszego Servera]
Teraz czekam czy przyjmiecie moje przeprosiny może i są banalne i nie takie na jakie czekacie ale tyle tylko muj orzeszek w głowie wymyślił
ile razy jeszcze zalozysz temat z przeprosinami? I wiecej wykrzyknikow nie mogles dac (w temacie, ktorego juz zedytowalem)?
Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
ile razy jeszcze zalozysz temat z przeprosinami? I wiecej wykrzyknikow nie mogles dac (w temacie, ktorego juz zedytowalem)?
Nie sadze, ale kazdy moze zmienic sie na lepsze No dobra zartowalem, ty nie mozesz
Zgodnie z Przypowiescia "O synu marnotrawnym" nalezy kazdemu dac druga szanse i nawet najgorszemu nieudacznikowi nie mozna jej odmowic ! Takze Trapper ja na ciebie takze naskakiwalem , ale wybaczam ci i mam nadzieje , ze ty tez mi wybaczysz
! Badzmy wszyscy bracmi i zabijajmy sie tylko w csie ! Allelujah
!
MSN [email protected]
Ja by CI wybaczyl, tylko nie mam czego. Jak na mnie nabluzgasz to wtydy pomysle
quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
ludzka rzecz, bladzic
MSN [email protected]
mnie irytowala postawa tegoż wieprza
ale nie wybacze, poki nie zobacze, czy coś sie zmieni .. a jak na razie, to NAPIJ SIE TRAPPER
No i nie zakładaj trzeciego tematu o tym samym..
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
Skasujcie mu konto to mu wybacze
Thx
Dzięki za wybaczenie wszystkim
Re: Thx
quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
Dzięki za wybaczenie wszystkim![]()
MSN [email protected]
TRAPPER a gdzie ty z ta panna chciales chodzic?
Po bulki rano do sklepu ?
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
Dzięki za wybaczenie wszystkim![]()
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
nooo jak tez ci trampku wybacze jak zobacze jakies zmiany
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
TRAPPER r0x
niezapominajmy gdyby nie jego bajki i posty wyssane z palca na boardzie byloby o wiele nudniej
Hehe wiem wiem
Trampek myslales o zmianie nicku na kapec? To do ciebie jakos mi bardziej pasuje
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Trampek myslales o zmianie nicku na kapec? To do ciebie jakos mi bardziej pasuje![]()
![]()
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
quote:ale on nigdy nie trzymal w reku piora ani dlugopisu ...
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
taaaa - niesamowity barszcz - to by było dobre.. TRAMPEK, KAPEĆ, BARSZCZ - METAMORFOZA - czyli tytuł największego bestselleru wszechczasów.. des - bierz sie do pisania!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trampek dostaniesz do kogos i zoboczysz ze nie dawno
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:11.