FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=33)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3295)

Posted by astral on 06-01-2002 10:58:

Question Pytanie o avatara

Ostatnio na doom3.fpp.pl pojawil sie zajebisty art z cacodemonem. Chciałbym użyć część tego arta (dokladnie samą głowę tego cacodemona) i z zwiazku z tym mam pytanko:

1. Czy mogę zmodyfikować od tak sobie nie swoją grafe i wstawic jako avatara?

Pytam, bo chce byc legit i żeby mnie potem nie posądzano o kradzież/plagiat itp.

Wyglądało by to jak w załączniku:

Posted by [FPP]Saari on 07-01-2002 00:13:

Sadze ze nie powinni robic Ci problemow - w koncu nie kradniesz im rysunku mowiac ze twoj tylko pozyczasz jego kawalek

Posted by astral on 08-01-2002 08:43:

Post Thx

Dzięki za odpowiedz, przynajnmiej ktoś się zainteresował. A jak ktoś na mnie naskoczy, że "pożyczyłem" odpowiem, że Saari mi kazała

Posted by astral on 14-01-2002 14:46:

Zresztą juz mi sie ten cacodemon znudzil.

Posted by astral on 16-01-2002 16:53:

Konkurs

Skoro już tu jestem, i jest to forum kosz, czyli jak mniemam można pisać kompletne pierdoły nie bedąc posądzonym o nabijanie postów postanowiłem ogłosić konkurs. Otóż jedno pytanko:
1. Skąd pochodzi mój obecny avatar ?

Ciekawe czy ktoś zgadnie i jak szybko odpowiecie, przecież nie każdy zagląda do Kosza

Oczywiście nagród w konkursie nie będzie, starczy wam chyba sama rodocha z rozszyfrowania zagadki, co nie?

GL

Posted by weirdo on 16-01-2002 18:17:

nei mam pojecia

nagrody to filipowi slij :S

Posted by Lesio on 16-01-2002 19:27:

hmmm. z jakiejs gry

Wygralem?

Posted by astral on 16-01-2002 19:54:

Sprecyzuj... Za ogólnie powiedziane. A może nie z gry, próbujcie dalej

Posted by Lesio on 16-01-2002 20:01:

hmmm, wyglada jak jakis ninja (chyba tak sie pisze ) ale moze to terrorysta z CS-a tylko w jakims taki dziwnym swietle?

Posted by astral on 16-01-2002 20:04:

Jesteś blisko, a jednocześnie daleko
Musisz sprecyzować tytuł gry, filmu, książki etc. Inaczej nici z radochy, że wygrałeś, jeśli wygrałeś.

Posted by astral on 20-01-2002 16:26:

Rozwiązanie konkursu he he

Otóż mój obecny avatar pochodzi z gry pt. The Last Ninja 2 i nie dziwie się, że ci co próbowali nie zgadli, bo gra pochodzi z 1989 roku i była wydana na C64. IMHO dowodzi to 2 rzeczy:
1. Na boardzie siedzi mało starych grzybów pamiętających czasy c64 czy innych 8 bitowców.
2. Nikt nie zagląda do kosza, a szkoda. <joke>W sumie jak nie można post countera zwiększyć to po co tu pisać </joke>

Posted by sud on 04-02-2002 18:13:

Re: Rozwiązanie konkursu he he

quote:
Napisane oryginalnie przez astral
Otóż mój obecny avatar pochodzi z gry pt. The Last Ninja 2 i nie dziwie się, że ci co próbowali nie zgadli, bo gra pochodzi z 1989 roku i była wydana na C64. IMHO dowodzi to 2 rzeczy:
1. Na boardzie siedzi mało starych grzybów pamiętających czasy c64 czy innych 8 bitowców.
2. Nikt nie zagląda do kosza, a szkoda. <joke>W sumie jak nie można post countera zwiększyć to po co tu pisać </joke>

Ja pamietam ta giere i gralem w nia ale akurat bym chyba nie skojarzyl takiego kawalka obrazka . Ale i tak bym strzelam ze to last ninja... chyba ze jak o to pytales nie miales jeszcze podpisu pod nickiem 'The Last NInja'. A w ogole jestem tu pierwszy raz

Posted by astral on 05-02-2002 09:56:

Nie miałem, zmieniłem dopiero po tym jak samemu rozwiązałem ten konkurs. Ale luz, że przynajmniej ktoś pamięta.

Posted by sud on 09-02-2002 21:13:

Wlasnie! Czy teraz avatary moga miec dowolna wielkosc? Bo widzialem przed chwila avatarka DarkXeno i ma chyba metr na metr.

Posted by Lesio on 09-02-2002 22:20:

Gdzie??? Chcialbym zobaczyc.

Posted by sud on 10-02-2002 19:34:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
Gdzie??? Chcialbym zobaczyc.

Niestety juz go usunal. Ale przysiegam ze tak bylo!

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:16.