FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3327)

Posted by Beaker on 07-01-2002 15:57:

Arrow Gra na wsadzie czy na strzalkach?

Skoro byla mowa o myszka to moze powiemy o czyms zwiazanym z kalwiaturami ? jak gracie na wsadzie (wsad) czy na zwyklych strzalkach?

Ja osobiscie gram na strzalkach bo jakos sie tak juz przyzwyczailem...

cya

Posted by TRAPPER on 07-01-2002 16:00:

Hehehe

Ja gram na "WSAD"

Posted by AlieneK on 07-01-2002 16:00:

ja gram na wsadzie...kiedys gra�em na tgfh ale sie przerzuci�em....a strza�ki szybko mi przesz�y........ aha i jakby co nie gram na turnach tylko na strefach...

Posted by Beaker on 07-01-2002 16:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
ja gram na wsadzie...kiedys gra�em na tgfh ale sie przerzuci�em....a strza�ki szybko mi przesz�y........ aha i jakby co nie gram na turnach tylko na strefach...

he he no to sie rozumie samo przez sie

Posted by Rzeznik on 07-01-2002 16:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez Beaker

he he no to sie rozumie samo przez sie

Jak kto� nie zmienia konfiguracji wog�le to i mo�e. Ja gram na wsadzie, ale opr�cz tego mam mn�stwo innych rzeczy pozmienianych. Nie mam zamiaru tu tego opisywa� bo by wiele zaj�o. Skok na PPM rulez!

Rzeznik

Posted by Squall on 07-01-2002 16:31:

Taaa Rzeznik, to mamy wiele wsp�lnego. Te� siako� tak gram.

Posted by Rzeznik on 07-01-2002 16:33:

Jak przer�n��e� ode mnie p� cfg to nie dziwne!

Rzeznik

Posted by Beaker on 07-01-2002 16:33:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik

Jak kto� nie zmienia konfiguracji wog�le to i mo�e. Ja gram na wsadzie, ale opr�cz tego mam mn�stwo innych rzeczy pozmienianych. Nie mam zamiaru tu tego opisywa� bo by wiele zaj�o. Skok na PPM rulez!

PPM to ja cos z quake kojarze

Posted by Rzeznik on 07-01-2002 16:35:

Te� tak gram w K�ejki i mam praktycznie te same podstawowe klawisze (chodzenie, strza�, skok).

Rzeznik

Posted by Squall on 07-01-2002 16:36:

quote:
Jak przer�n��e� ode mnie p� cfg to nie dziwne!

I kto to m�wi...

Posted by Coen Hunter on 07-01-2002 16:37:

WSSSSSAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!! ofcourse

MSN [email protected]

Posted by Beaker on 07-01-2002 16:41:

quote:
Te� tak gram w K�ejki i mam praktycznie te same podstawowe klawisze (chodzenie, strza�, skok).

TZN ja kiedys gralem to znaczy moja przygode z FPP zaczynalem od quake, a moze duke nukem, kto by to spamietal he he

Posted by Truskafka on 07-01-2002 16:41:

Ja gram na ESDF i te� nie jest �le. Przyzwyczajenia z QW...

Posted by mAJKiEL on 07-01-2002 16:48:

Mialem taki problem ze gralem na strzalkach a to bardzo nie ergonomiczne i polowy bajerow nie mozna na tym robic wszedzie daleko do klawiszy i wogule strzaly sux ale jakis tydzien gry i sie przyzwyczailem do WSAD'a i bardzo go sobie chwale...

Posted by Eustachy on 07-01-2002 17:10:

no zgadza sie ze strzalki sa nieergonomiczne ale ja sie do wsad'u jakos nie moge przyzwyczaic...gram na strzalkach a wszystkie wazne zeczy mam poupychane wokolo nich i jest cool...gozej jak trza na jakas skrzynie wskoczyc...

Posted by Beaker on 07-01-2002 17:12:

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
no zgadza sie ze strzalki sa nieergonomiczne ale ja sie do wsad'u jakos nie moge przyzwyczaic...gram na strzalkach a wszystkie wazne zeczy mam poupychane wokolo nich i jest cool...gozej jak trza na jakas skrzynie wskoczyc...

a ja na skrzynie wskoczyc nie mam problemu bo juz sie wycwiczylem na strzalkach...

Posted by Eustachy on 07-01-2002 17:24:

..przydalby sie szusty palec to tez bym na skrzynie bez problemow wskakiwal.... no ale zawsze tez mozna zrobic uzytek z naszego 21 palca

Posted by on 07-01-2002 17:44:

WSAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mastha -------> <-------- DST
Ciekawe skad Ci ten wsad do glowy pzryszedl? Tak mnie to zastanawia i nie moze dac spokoju

Posted by AdaX on 07-01-2002 19:00:

na WSADZIE graja wszyscy i ja tez
a tak ogolnie to prawie mam tak samo jak deflaut, ale tak sie przyzwyczailem, natomiast strzalki...? troszku lamki graja na strzalkach

Posted by on 07-01-2002 19:38:

Nie zawsze lamki, ale wsadzik jest wygodny, a strzalki nie do konca, tsza po calej klawiatuzre szukac bindow

Posted by Beaker on 07-01-2002 19:58:

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
WSAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mastha -------> <-------- DST
Ciekawe skad Ci ten wsad do glowy pzryszedl? Tak mnie to zastanawia i nie moze dac spokoju

O boze ze jak cos to zawsze dzieki tobie... nie zawdziecvzaj sobie wszystkich zaslog

Posted by on 07-01-2002 19:59:

Czekalem kiedy mnie publicznie pochwalisz

Posted by Beaker on 07-01-2002 20:09:

moze keidys sie przezstawie na wsad ale narazie mam sentyment do <-- --> bo wszytkie bindy jakie potrzebuje mam w zasiegu reki

Posted by on 07-01-2002 20:21:

Dobry wsadzik nie jest zly

Posted by ha3m on 07-01-2002 20:48:

a ja mam lewo pod "f", prawo pod "j", ty� pod "b" a przod pod Right Mouse Button. Skacze �rodkowym, a secondary fire mam pod "y" SERIO! PRzyzwyczajenie z Q3 i sie ze mnie qmple smiej�, gdy widz� jak gram..

Od roku chodz� z fantastyczn� dziewczyn�. Miesi�c temu postanowili�my rozpocz�� wsp�ycie. Niestety, by�em tak podniecony, �e po chwili pieszczot, zanim dosz�o do zbli�enia, by�em ju� "po". Bardzo mnie to zdenerwowa�o. Co robi�?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Posted by AdaX on 07-01-2002 20:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
a ja mam lewo pod "f", prawo pod "j", ty� pod "b" a przod pod Right Mouse Button. Skacze �rodkowym, a secondary fire mam pod "y" SERIO! PRzyzwyczajenie z Q3 i sie ze mnie qmple smiej�, gdy widz� jak gram..

Right mouse Button? to prawy przycik myszki? tam mam reload ale to naprawde smieszne jak tam masz forward, a gdzie masz +attack? a +attack2 mam pod r, a skaczy mwheelup i down!

Posted by Beaker on 07-01-2002 20:55:

Talking ejj stary dziwisz sie :P

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m

Ja nawet nie moge tak palcy ulorzyc ( no z wielkim wysylkiem ) a co odpiero do gry w takiej konfiguracji he he KIEPSKO!!!

Posted by nights.kt on 07-01-2002 21:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez Truskafka
Ja gram na ESDF i te� nie jest �le. Przyzwyczajenia z QW...
ROX przeca na wsad masz malo klawiszy z lewej a do tych z prawej nie siegasz!!!!!
A na strzalkach to gra z 1/4 KT o sorx .kt

Posted by AdaX on 07-01-2002 21:49:

quote:
Napisane oryginalnie przez nights.kt
ROX przeca na wsad masz malo klawiszy z lewej a do tych z prawej nie siegasz!!!!!
A na strzalkach to gra z 1/4 KT o sorx .kt

tez tak sie chcialem przezucic tylko potem mam problem ze slotami, do jedynki zadaleko, chyba ze o jedno prezsune ej...to nie jest taki glupi pomysl

Posted by Wania on 07-01-2002 21:50:

cs-wsad, q2-asdx, doom-strzalki

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:26.