FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3343)

Posted by Chrumkules on 08-01-2002 12:46:

Najemnicy!

Czy istniej cos takiego albo istanialo np w q3?? Ja osobiscie nie naleze do zadnego klanu, ale czesto gram i nawet ostatnio udaje mi si kogos zabic - wiec oglaszam wszem i wobec ze jakby komus brakowalo kogos do jakis sparingow albo cos to ja z checie na czas meczyka sie dolacze jak tylko bede mial wolny czas! - i mam nadzieje ze nie bedzie zabronione np w Lidze w przypadku gdy w jakims klanie bedzie brakowalo kogos do kompletu wynajecie jakiegos zolnierza bez klanu! Bedzie....? Dark prosze o wypowiedz bo w koncu ty chyba jestes nawiekszym autorytetem na polskiej scenie RTCW - pisze chyba bo nie jestem pewien i nie chce nikogo obrazic!

Aha jak pomysl jest do to prosze o skasowanie tematu a nie zjebke od razu!

Posted by Zoltan on 08-01-2002 17:09:

Re: Najemnicy!

quote:
Napisane oryginalnie przez [BSM]Chrumkules
Czy istniej cos takiego albo istanialo np w q3?? Ja osobiscie nie naleze do zadnego klanu, ale czesto gram i nawet ostatnio udaje mi si kogos zabic - wiec oglaszam wszem i wobec ze jakby komus brakowalo kogos do jakis sparingow albo cos to ja z checie na czas meczyka sie dolacze jak tylko bede mial wolny czas! - i mam nadzieje ze nie bedzie zabronione np w Lidze w przypadku gdy w jakims klanie bedzie brakowalo kogos do kompletu wynajecie jakiegos zolnierza bez klanu! Bedzie....? Dark prosze o wypowiedz bo w koncu ty chyba jestes nawiekszym autorytetem na polskiej scenie RTCW - pisze chyba bo nie jestem pewien i nie chce nikogo obrazic!

Hehe dobre ... a nie zastanawiales sie zeby gdzies sie joinac ?? Najemnik hehe ... watpie aby takie cos istnialo w q3 ... Klan [X] + 2 najemnikow przeciwko klanowi [Y] w pelnym skladzie - farsa

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Posted by [FPP]Saari on 08-01-2002 17:25:

Ja osobiscie uwazam, ze raczej cos takiego jak wojownicy najemni nie jest mozliwe... chyba zeby bralo sie takiego najemnika na dwa trzy dni przed walka. Przeciez gracz ktory nie zna technik/ strategii klanu jest bezuzyteczny nawet jesli jest calkiem niezly.. a nie da sie mu wszystkiego bindami przekazac - niektore rzeczy druzyna ma z gory ustalone...

Posted by kag on 08-01-2002 17:35:

Chrumkules skoro nie grasz w zadnym klanie to zdejmij tag VSM to moze sie oferty posypia a co do najemnikow to jak ty to widzisz - grasz z klanem X cwiczysz z nimi ... next time grasz z Y przeciw X i znasz wszystkie taktyki X ... jako mi sie to nie widzi

PS przepraszam ze nie jestem najwiekszym autorytetem na polskiej scenie RTCW a mimo tego odwazylem sie odezwac

Posted by Chrumkules on 08-01-2002 17:43:

no zdjalem juz tag a tu nicka to chyba tylko moder moze mi zmienic albo admin - jezeli takowy to czyta to prosze o zmiane! Aha no ja to widzie tak ze ja sie szybko ucze normalnie nie.. wiec w mig pojme wszystkie taktyki - aha ale to tez nie chodzi o to ze ja mialbym byc niby takim najemnikiem tylko czy wogole takie cos byloby dopuszczalne!

Posted by C4|Shiro on 08-01-2002 17:49:

na scenie fallout: tactics byl klan MERCenaries do ktorego zreszta nalezalem...i najmy do innych klanow byly praktykowane...a pozatym klan byl tez caloscia i walczyl sam z innymi klanami...Chrumkles moze zaloz taki klan...jak to zrobisz powiem Ci jak wygladal najem..teraz mi sie nie chce pisac

Posted by [FPP]Saari on 08-01-2002 18:42:

Chrum raczej nie bedzie bo jak powiedzial juz kag - znalbys taktyki klanu przeciwnikow i byloby nie fair

Lepiej dostac sie do jakiegos klanu ... przynajmniej jest rodzinnie

Posted by Chrumkules on 08-01-2002 18:55:

ale ja nie bardzo lubie miec kogos nad soba - taki juz jestem kurde... samotny wilk!

Ale moze sie zmienie bo chcialbym uczestniczyc w lidze!

Posted by ZimZum on 08-01-2002 19:46:

quote:
w Lidze w przypadku gdy w jakims klanie bedzie brakowalo kogos do kompletu wynajecie jakiegos zolnierza bez klanu! Bedzie....?

Nie ma mowy o czyms takim nawet.
Znamy nature ludzka, bedzie w takim razie 300000 fake nickow, kolesie beda grali w 3, czy 4 klanach na raz pod roznymi xywami.
Zalosc sie zrobi.
SKlad powinien byc staly przez cala lige...

Posted by Chrumkules on 08-01-2002 19:58:

szkoda kurde bo jak sie nie dostane do zadnego klanu to bym sie przynajmniej nie nudzil podczas rozgrywek ligowych!

P.s.
To taki joke!

Posted by ZimZum on 08-01-2002 20:11:

zaloz swoj

Posted by Chrumkules on 08-01-2002 20:21:

nie nadaje sie na Lidera - mam za duzo obowiazkow i jeszcze jedno forum na glowie nie mam czasu na zabawe w zarzadzanie klanem - moge jednynie byc soldierem!

Posted by Chrumkules on 08-01-2002 20:30:

quote:
Dark prosze o wypowiedz bo w koncu ty chyba jestes nawiekszym autorytetem na polskiej scenie RTCW - pisze chyba bo nie jestem pewien i nie chce nikogo obrazic!

Kurde byl i nawet nie raczyl odpisac co mysli - szkoda ale coz, nie bede specjalnie rozpaczal z tego powodu - a tak szczerze to nawet mam to w

Posted by DarkXenocide on 08-01-2002 20:55:

Hehhe Chrunk ja nie czytam boarda co 1h

Tylko losowo np jak cos sciagam lub wrzucam i nie mam co robic

Najemnicy? Niby pomysl fajny ale... lepiej sie przylaczyc na stale do jakiegos klanu. No i w lidze sklady beda podane i z nich sie wybiera zawodnikow (mozna uzupelniac sklady), ale co 1h w innym klanie to chyba ne.... no i poznawanie taktyk klanu w ktorym grasz nie unikniesz stosowania swojej wiedzy pozniej anty nim. Nie wiem pomysl sam w sobie ciekawy i barwny, ale w praktyce nie mam zdania w tej chwili, raczej na nie, za duzy chaos by byl w lidze.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by FF_ZOh1w2 on 08-01-2002 23:35:

Ech!!! To nie jest z�y pomys�, raz by mo�an by�o sobie pykn�c z jednym kalnem raz z drugim .... dobra prosze nic nie m�wi� ( tzn. pisa� ) tak sobie pomy�la�em tylko. W sumie to wiem ,�e pomys� jest nierealny do zrealizowania.

Posted by [BK]FritzKrieg on 09-01-2002 13:59:

Arrow

Najem nie ma racji bytu w wolfie. Sam najemnik jezeli ma byc najety musi spelniac dwa warunki: musi byc bezklanowcem i musi byc mocno skuteczny. A te dwie cechy sie wykluczaja na naszej scenie wolfa. Jezeli ktos jest dobry i zostaje zauwazony to praktycznie natychmiast dostaje propozycje od jakiegos klanu. Im jest koles lepszy - tym lepszy klan bedzie go staral sie zwerbowac i tym wieksza chec do uczestnictwa w dobrym klanie samego werbowanego.
Rzadko sie zdazaja freelancerzy ktorzy reprezentuja zacny poziom (pozdry ins@ne ). Ale ci albo nie maja czasu sie angazowac w klanowe (w miare przynajmniej systematyczne) granie albo sie wachaja miedzy jednym klanem a drugim.

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Posted by ins@ne on 09-01-2002 17:03:

Talking hie hie

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg

Rzadko sie zdazaja freelancerzy ktorzy reprezentuja zacny poziom (pozdry ins@ne ). Ale ci albo nie maja czasu sie angazowac w klanowe (w miare przynajmniej systematyczne) granie albo sie wachaja miedzy jednym klanem a drugim.

To jush mocno nieaktualne FritzKrieg (w moim przypadq)

Posted by [BK]FritzKrieg on 09-01-2002 19:32:

Talking Re: hie hie

quote:
Napisane oryginalnie przez ins@ne

To jush mocno nieaktualne FritzKrieg (w moim przypadq)

Zawsze dowiaduje sie ostatni ;/
Witaj w szeregach BK ins@ane i oby ci MP40 lekkim byl

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Posted by [BK]Pioter on 09-01-2002 22:40:

Wink

Now we R Invincible ;D

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:39.