FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3371)
Upgrade
Jaka musze miec wersje qwaka zeby pograc na sieci?
I skad mozna sciagnac patche.Thx za pomoc.
Re: Upgrade
quote:
Napisane oryginalnie przez Zeratul
quote:
ukojenie ma racje
ukojenie ma racje
lepiej se sciagnac patcha 1.31 lub 1.30 i do tego taki prog ktory zmienia wersje pomiedzy 1.17 - 1.31 ... tworzy 5 plikow i nimi sie uruchamia giere (np. q3v130.exe do wersji 1.30) �atfe niesety plik zajmuje 1.2 mb a tu sie chba nie da wiecej a nie znam takze linka skad sciaglem to bo to bylo dawno
najwyzej moge komus (wybrancom
) wyslac na maila
ale mi sie nie chce
aha jest cos podobnego na www.q3arena.gry.wp.pl ale pomiedzy 1.17 - 1.27
Re: Re: Upgrade
quote:
Napisane oryginalnie przez KAZMROOT
Najlepiej b�dzie je�li �ci�gniesz upgrade do wersi 1.17 na tej wersji jest p�ki co najwi�cej serwer�w. Upgrade'a mo�esz �ci�gn�� z ka�dego wi�kszego serwisu po�wi�conego Quake'owi
np. www.quake3.fpp.pl albo www.thebestofq3.prv.pl
Ja tam ciagle cos nowego sciagam bo co chce wejsc na jakis server bo mam ochote zagrac to akurat mam stara wersje grrrrr
Najgorsze jest to, ze tyle zajmuja te patche... 30mb to chyba przesada jak na patch do gierki... ludzie bez netu (lub poprostu zwykli "modemowcy") to maja zonka... krotko mowiac
ech macie przecie takie male pliczek : Chcek for Quake III Arena Updates ktory ci sciaga nowsza wersje (tylko wolniej
) ktora zajmuje 6mb sam sobie wyprubawa�
a ten zmieniacz wersji ruleZZ (tylko szkoda ze dosowy
)
quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK
ech macie przecie takie male pliczek : Chcek for Quake III Arena Updatesktory ci sciaga nowsza wersje (tylko wolniej
) ktora zajmuje 6mb sam sobie wyprubawa�
a ten zmieniacz wersji ruleZZ(tylko szkoda ze dosowy
)
quote:
Napisane oryginalnie przez d00min
W sumie tym: Chcek for Quake III Arena Updates, nigdy nie sciagam.. nie ufam takim programikom. Wysle jeszcze jakies info o moim kompie na serwa i bedzie zonk. Mam pirata i sie wole nie chwalic.. rozumiesz. Moze to glupie ale ja wole sie zabezpieczyc. Slyszalo sie o tym, ze kiedy microshit robil podobne przekrety...
THX za all pomoc.A zssam sobie wersje 1.31.
quote:
Mam pirata i sie wole nie chwalic.. rozumiesz. Moze to glupie ale ja wole sie zabezpieczyc. Slyszalo sie o tym, ze kiedy microshit robil podobne przekrety...
quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK
Wiesz ja tesz mam niby "oryginala" (ID moze tu wejsc i mnie zgarnac) ale nic sie nie stalo jak wziolem to tym progiem ufff! najwyzej
ale mam pi�� kopii q3 wiec jak sie z***** to nic
quote:
Niech mnie kto� poprawi, ale chyba mo�na od razu instalowa� 1.30 lub 1.31 i pomin�� pozosta�e bo taki 1.30 to full wersja w przeciwie�stwie do 1.27itp.
"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"
quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Ja tam ciagle cos nowego sciagam bo co chce wejsc na jakis server bo mam ochote zagrac to akurat mam stara wersje grrrrr![]()
Re: Re: Upgrade
quote:
Napisane oryginalnie przez chivas
Skad sciagnac to juz wiesz ale nie wiesz pewnie ze zeby grac na 1.31. musisz przejsc przez instalacje :
1. PR 1.17
2. PR 1.27 (najlepiej zdaje sie 'h')
3. PR 1.29
4. PR 1.30
......... i dopiro 1.31.
Tak wiec masz calkiem sporo sciagania....
A ten kto napisal ze najwiecej serwoow chodzi na 1.17 niech nie pieprzy goopot
quote:
A q3 jeszcze sie trzyma i bedzie sie trzymal!!! Mody wychodza co chwila jakies nowe z zupelnie nowymi pomyslami na rozgrywki. A gdyby q3 byl martwy to czy byloby tyle newsow na jego temat ?
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:17.