FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3380)
Sex Pistols - nowy klan QW!
Ha, mam zaszczyt zaprosci Was na oficjalna strone nowego klanu QW o nazwie SEX PISTOLS, ktorego sam jestem zalozycielem.
Zainteresowanych zapraszam tu:
http://www.quakew.prv.pl/
Prosze o wyrozumialosc
Pozdrawiam
GL
quote:
Napisane oryginalnie przez tec.monti
o jeden klanik wiecej looz
GL
quote:
Napisane oryginalnie przez Nexus6
Cieszy mnie takie podejcieTo moj pierwszy raz kiedy spotykam kogos normalnego z elity
![]()
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Nexus prosze **** - nie wymieniaj w kazdym topicu slowa "elita" ok? jest od tego jeden topic, byl bym wdzieczny, gdybys reszte topicow oszczedzil (poprostu pisz na temat)!
cool :O
Tylko nas nie bluzgajcie jak wygramy
Czesc all
Do Klarkash-ton'a.
Pospieszyles sie z zalozeniem tego klanu. Gram "czasami" w quake'a od 2 lat. Mowie czasami bo przerwy miedzy jedna gra a druga niekiedy to pol roku. Ale nie o tym mialem ... w tym czasie widzialem chyba z 3 klany, ktore powstaly przez takich graczy jak ty (bez obrazania sie prosze). Z nazw klanow pamietam jedna FD ... o ile sie nie pomylilem. Bylem spectem na serwie gdzie ten klan gral 2on1 z jakims gosciem i ... przegrali. Heh, pozniej coraz rzadziej widzialem graczy z FD przed nickiem ... Sam tez czasami gram teamy i wiem jak to wyglada. Jak sie gra z dobrymi goscmi po swojej stronie to mozna milo spedziec te 15 minut na dm3, ale taki newbie klan vs powiedzmy tec albo dowolny inny to po prostu pomylka. Wlasnie w ten sposob znienawidzilem t mape jak i dm4 po zagraniu kilkunastu meczykow z ludzmi takimi jak avenger miedzy innymi. Moim zdaniem Klarkash-ton powinenes pograc tak z rok i wtedy moze jakis klan by cie przyjal. Widzialem na opql liste klanow i ktorys mial dwie reprezentacje : o ile to byl podzial na lepszych i mniej uzdolnionych (nie chce mowic gorszych) to moim zdaniem to zajebisty pomysl. Gdyby kazdy klan mial taka grupe to mozna by bylo pograc opql-jr dla przykladu i miec jakiekolwiek szanse na zwyciestwo chociaz jednego meczyku.
Chimera nie pomyslales, ze ja gram dla przyjemnosci? Dla mnie wygrana nie jest najwazniejsza, ale wiadomo jak bede gral to bede chcial wygrac.
Wedlug Twoich slow zanim porzadnie zaczne grac w qw to bede juz dziadkiem. 10 lat mam czekac abym mogl klan zalozyc? Najlepiej jak wogole przestane grac w qw bo i tak nigdy nie dociagne do czolowki? Tobie sprawia przyjemnosc jeszcze qw? bo Twoja wypowiedz jest dla mnie troche dziwaczna.
Nie pomyslales, ze chce zgromadzic "newbie" aby razem pograc, pocwiczyc skilla? Chce stworzyc cos od poczatku, razem wspolnie osiagnac coraz lepszy poziom. A tak wogole to skad wiesz jaki ja i gracze z mojego klanu maja/beda miec poziom?
Pospieszylem sie z zalozeniem klanu? A co mialem sie kogos o pozwolenie pytac?
2 liga qw? co to za jakis rasism? nadquakowcy i podquakowcy?
Powiem jedno, jeszcze sie zdziwicie. Zobaczymy nastepne ligi.
Bez obrazy Chimera, przepraszam jezli Cie urazilem, ale nie rozumiem czemu prubujesz mnie zniechecic?
Ja tez nie kapuje.
Moim zdaniem powstanie klanu newbie to nic zlego zwlaszcza, ze nikomu nie wchodzi w droge (no chyba, ze ja MisYowi ). Poza tym mozna pograc z rownymi i miec przyjemnosc z grania.
Chyba, ze Twoja wypowiedz jest oznaka strachu przed nami Zartowalem.
Wyluzuj stary!!!
Zobaczysz po pierszej stowce przegranych meczow na dm3 o co mi chodzi ... jezeli nadal nie bedziesz rozumial to znaczy ze wyniki 300 do 5 cie satysfakcjonuja i ten message nie byl skierowany do ciebie.
nie rozumiesz, ze klan to nie tylko gry 4na4?
nie rozumiesz ze na poczatku bedziemy cwiczyc miedzy soba?
nie rozumiesz, ze przeciez nie wyskoczymy od razu do tec, evil, hgc, 187 czy jeszcze inego klanu, tylko pogramy z gorszymi?
nie rozumiesz wreszcie, ze przynajmniej na pocatku bedziemy grac dla zabawy?
a tak wogole dlaczego probujesz nas do tej idei zniechecic?
quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
ten message nie byl skierowany do ciebie.
Nexus wyloozuj, ok?
quote:
No i znowu to powiedzialem![]()
Nexus bo Ci cenzure zrobie![]()
quote:
Sholler
>nie rozumiesz, ze klan to nie tylko gry 4na4?
rozmumiem 2on2 tez mi sie podoba, nawet bardziej poniewaz gra sie dmm3
>nie rozumiesz ze na poczatku bedziemy cwiczyc miedzy soba?
rozumiem, fajna sprawa
>nie rozumiesz, ze przeciez nie wyskoczymy od razu do tec, evil, hgc, 187 czy jeszcze inego klanu, tylko pogramy z gorszymi?
nie rozumiem poniewaz nie ma gorszych klanow ... wszystkie prezentuja b.wysoki skill
>nie rozumiesz wreszcie, ze przynajmniej na poczatku bedziemy grac dla zabawy?
rozumiem, mi tez pozostalo granie tylko dla zabawy ... zero skill
I na koniec : nie zniechecam cie ale mowie jak bylo z takimi klanami; co poradze - po prostu napisalem jak bylo. Jak wam sie uda przetrwac rok grajac w lidze to pogratuluje ci osobiscie i postawie piwo
quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
I na koniec : nie zniechecam cie ale mowie jak bylo z takimi klanami; co poradze - po prostu napisalem jak bylo. Jak wam sie uda przetrwac rok grajac w lidze to pogratuluje ci osobiscie i postawie piwo![]()
Eeee przy ludziach ?
Zajebiscie sie gralo Chimera
Nasz pierwszy mecz klanowy
Lepiej sie nie chwal wynikiem
eee tam nie bylo tak zle zwaszywszy na moj ping modemowy
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:55.