FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3387)

Posted by deathcrush on 09-01-2002 21:51:

pomyslcie: dlaczego robicie sygnaturki?

jeszcze jeden topik zaloze, bo nurtuje mnie pewna sprawa.

chodzi mianowicie o sygnatury, co dokladnie chcecie przez nie przekazac? bo zwykle jest tam jakas szumna sentencja, jakies 'przemyslenia' albo text z, waszym zdaniem, zaj3bistego utworu. bywaja tez fajne graficzne sygnaturki (np. sliczna niebieska sygnaturka Saari ) ktore ubarwiaja borda, ale to inna para kaloszy...

to jedna strona medalu, a druga: zwykle najbardziej zadowolony z sygnaturki jest jej posiadacz - jedyna osoba ktora tak naprawde rozumie tych pare slow. inni ( w wiekszosci przypadkow ) przeczytaja to raz i nawet sie nie zastanowia. i tu rodzi sie moje pytanko:

po co te cholerne sygnatury? co chcecie w ten sposob ludziom przekazac?

ps: ale przynudzam :S

Posted by [FPP]Saari on 09-01-2002 22:10:

Moja sliczna niebieska sygnaturka zostala zrobiona z kilku powodow, ktore zaraz Ci przytocze:

1 ) Dzieki niej przewijajac szybko boarda widze gdzie byl mo ostatni post i wiem od razu od ktorego miejsca czytac

2 ) Uwielbiam tworzyc cos ladnego.. Zrobilam sobie strone domowa, to zrobilam tez sygnaturke bo mialam akurat pomysl na nia Lubie robic na komputerze wiele rzeczy - zawsze chce miec swoje - od niestandardowych kolorow, przez tapety ikony sygnatury avatary i inne takie... po prostu lubie to robic

3) Sygnaturka jest dobra reklama mojej stronki oraz news.fpp gdzie umieszczam swoje wypociny na temat najnowszych gier

4) Co do sentencji - jest to moje motto... Ludzie moga sie nad tym nie zastanawiac a moga to przemyslec - wszystko zalezy od inwencji osoby ktora oglada sygnaturke

Posted by [FPP]Shooler on 09-01-2002 22:13:

Ja tam mam w profilu uzytkownika wylaczone sygnaturki

Posted by weirdo on 09-01-2002 22:15:

Re: pomyslcie: dlaczego robicie sygnaturki?

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
po co te cholerne sygnatury? co chcecie w ten sposob ludziom przekazac? [/B]

swoj charakter i osobowosc... takie ulotne sprawy nieosiagalne dla cynika :>

quote:
Uwielbiam tworzyc cos ladnego

ano - sygna w swojej prostocie (brakuje mnogosci kolorow itp) jest oryginalna i wyszukana :> Szaari brafo

Posted by MaslaV on 10-01-2002 07:56:

moim zdaniem sygnaturki s� caukiem qul,
ja w mojej nic nie kcem przekaza�, chodzi o jak najefektowniejsze wyeksponowanie swojej ksywy....

Posted by [FPP]xen0m on 10-01-2002 09:40:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

dokladnie tak jak ja... sam nie uzywam sygny i mam wylaczone ich wyswietlanie... niepotrzebne kb

Posted by [FPP]Saari on 10-01-2002 09:45:

Ja mam stale lacze wiec na sygnaturkach oszczedzac nie bede To dobre dla modemowcow, ktorym rzeczywiscie zegarek tyka, wtedy wgrywanie sie sygnaturek to rzeczywiscie pasqdna sprawa ale jak ktos jest na stale podczepiony to nie robi to zadnego problemu imho

Posted by [FPP]Shooler on 10-01-2002 12:34:

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
ale jak ktos jest na stale podczepiony to nie robi to zadnego problemu imho

Jak to xen0m powiedzial - forum bez sygnatuek staje sie bardziej czytelne

Posted by yebisu on 10-01-2002 12:50:

quote:

dawno nie bylem na boardzie wiec mozliwe ze jestem nie na czasie...... ale czy Shooler to nie ma sygnaturki?
bo tak piszesz ze nie masz a to "nie ma takich trzech....." to nie jest wlasnie sygnaturka?
o co chodzi w takim razie bo ja sie pogubilem

saari - czym jest inspirowana postac w prawym rogu mozna wiedziec?

a ja daje sygnaturke ktora uwazam za smieszna ale jednoczesnie dlatego bo mi ja napisala moja bliska przyjaciolka
i niektorzy moga ja potepiac ale jak na to spojrzec z puntku widzenia "zartu" to mi ona wiele smiechu przysparza

ale mialem kiedys podpisik ktory tez dawal do myslenia bo lubie takie i jesli choc jedna osoba zastanowi sie nad sensem tego co zobaczy w takiej sygnaturce to bede sie cieszyl i bedzie to dla mnie wystarczajaca nagroda jesli mozna to tak nazwac

a swoja droga:
"do you love me or do you not you told me once but I forgot:

Posted by [FPP]Shooler on 10-01-2002 13:57:

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

... ale czy Shooler to nie ma sygnaturki?
bo tak piszesz ze nie masz a to "nie ma takich trzech....." to nie jest wlasnie sygnaturka?
o co chodzi w takim razie bo ja sie pogubilem

No jest ja nie mowie ze nie mam swojej sygnaturki tylko ze mam wylaczone "pokazywanie" wszystkich sygnatur Poprostu nie widze sygnaturek zadnego (i zadnej) z was

Posted by killertowa on 10-01-2002 14:28:

quote:

A szkoda bo takich trzech jak was dw�ch....

"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"

Posted by SweepeR on 10-01-2002 14:32:

No ja tez mam wylaczone - estetyczniej jest.

A co do pytania tramwaja to sygnaturki robimy w tym samym celu, dla ktorego nosimy koszulki swoich ulubionych zespolow, piszemy ich nazwy na plecakach, ubieramy sie tak a nie inaczej, etc. Po prostu chcemy, aby nasz zewnetrzny obraz pokazywal czesc obrazu wewnetrznego.

A co do mojej sygnaturki to jest ladna krotka i reklamuje moja strone

Posted by AlieneK on 10-01-2002 16:38:

A moj� sygnatoorke se w necie znalaz�em....ale uwa�am, �e jest bardzo trafna do mojej odobowo�ci......no i wogle hase�ko mi sie spodoba�o.....no i jest jeszce link do mojej stronki....to chyba logiczne ze go da�em...

Posted by [FPP]Saari on 10-01-2002 17:08:

quote:
Jak to xen0m powiedzial - forum bez sygnatuek staje sie bardziej czytelne

Oj w tej kwestji sie absolutnie nie zgodze

1 - moderatorzy maja takie same avatary tak samo jak i kilku fpp|rtcw - rozroznic ich idzie tylko po sygnach, chyba ze ktos wczytuje w nicki, co robie tylko wtedy gdy ani avatar ani sygna mi nic nie mowia

2 - reszta uzytkownikow czesciej zmienia avatary niz sygny... a dalej jak w przypadku pierwszym

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu
czym jest inspirowana postac w prawym rogu mozna wiedziec?

Ragnarok.. Taka gierka online - bardzo fajna i bardzo sliczniutka - jak widac wlasnie na zalaczonym obrazku

Posted by [FPP]xen0m on 10-01-2002 17:20:

ale nie trzeba przewijac i przewijac niepotrzebnie strony w celu omieniecia sygnatury...

Posted by [FPP]Shooler on 10-01-2002 17:33:

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
moderatorzy maja takie same avatary tak samo jak i kilku fpp|rtcw - rozroznic ich idzie tylko po sygnach, chyba ze ktos wczytuje w nicki, co robie tylko wtedy gdy ani avatar ani sygna mi nic nie mowia

Ja mam jedynego w swoim rodzaju Avatara

Posted by deathcrush on 10-01-2002 17:47:

quote:

Ja mam jedynego w swoim rodzaju Avatara

wlasnie! mam WIELKA prosbe:
jesli ktos ma mojego starego avatara (z Maxem Cavalera, dla niekumatych - ten koles na tle zachodzacego slonca) to bylbym bardzo wdzieczny za podeslanie mi jej

pogrzebcie w temporary internet files jesli sie wam chce, pliczek nazywal sie max(???).gif

Posted by [FPP]Shooler on 10-01-2002 18:20:

quote:
pogrzebcie w temporary internet files jesli sie wam chce, pliczek nazywal sie max(???).gif

Tramwaj - to bylo dawno ja juz system reinstalnalem od tego czasu ze dwa razy ale zachacz Ogo - moze on ma

Posted by [FPP]Saari on 10-01-2002 18:36:

tram - pomoglabym ale podobnie jak shooler reinstalek i formatow mialam juz kilka od czasu kiedy zniknales

Posted by on 10-01-2002 19:17:

a moja sygnaturka jest tylko p oto zeby jeszcze bardziej pokazac ze kocham muzyke elektroniczna!

Posted by Nexus6 on 10-01-2002 21:17:

a ja myslalem, ze to Twoja rodzina

Posted by gazi on 10-01-2002 21:40:

tramwaj - wydaje mi sie ze avatarki sa umieszczane na serverze , trzeba popytac adminoof

Posted by weirdo on 10-01-2002 21:41:

quote:
Napisane oryginalnie przez Nexus6
a ja myslalem, ze to Twoja rodzina

Posted by deathcrush on 10-01-2002 22:17:

quote:
Shooler: Tramwaj - to bylo dawno ja juz system reinstalnalem od tego czasu ze dwa razy ale zachacz Ogo - moze on ma

Saari:
tram - pomoglabym ale podobnie jak shooler reinstalek i formatow mialam juz kilka od czasu kiedy zniknales

***** CYNICAL SPACE **** (btw pisze sie cynic czy cynical?)

hm, uwielbiam kiedy na moje pytanie o pomoc nagle 2398653 osob odpowiada [i] ' a wiesz, co za pech, zupa mi sie spalila a kotek wylecial przez okno a tak wogole mialem(am) 29387 formatow c: dzisiaj i... no co za pech... nie moge ci pomoc...

***** END OF CYNICAL SPACE ****

thx gazi za cynk, popytam rapa albo kogos kto ma dostep do plikow

Posted by [FPP]Shooler on 10-01-2002 22:23:

quote:
hm, uwielbiam kiedy na moje pytanie o pomoc nagle 2398653 osob odpowiada [i] ' a wiesz, co za pech, zupa mi sie spalila a kotek wylecial przez okno a tak wogole mialem(am) 29387 formatow c: dzisiaj i... no co za pech... nie moge ci pomoc...

Ok juz nawet nie bede sie staral pomagac

Posted by [FPP]xen0m on 10-01-2002 22:48:

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
tramwaj - wydaje mi sie ze avatarki sa umieszczane na serverze , trzeba popytac adminoof

no sa na serwie umieszczane... powinno gdzies byc...

Posted by deathcrush on 10-01-2002 23:09:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

no sa na serwie umieszczane... powinno gdzies byc...

gdzie dokladnie? wiesz?

Posted by [FPP]Saari on 10-01-2002 23:16:

quote:

Wiesz no ... naprawde chcielismy ...dopsz...juz wiecej nic nie mowimy

Posted by [FPP]xen0m on 10-01-2002 23:24:

quote:

gdzie dokladnie? wiesz?

niestety nie... Rapa musisz spytac, on bedzie wiedzial

Posted by sud on 11-01-2002 00:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ale nie trzeba przewijac i przewijac niepotrzebnie strony w celu omieniecia sygnatury...

Hehe...Naprawde przewijanie strony sprawia ci taki bol? Przeciez Sygnaturki nie zajmuja tak duzo miejsca, a dzieki nim board nie wyglada jak czarno-biala gazeta. Poza tym te wszystkie *******ki, cytaciki i rysuneczki indywidualizuja (geez ale slowo) troche ludkow w tym anonimowym necie.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:53.