FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=6)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=343)
blade nie moze pisac postow!
nie wiem o co mu chodzilo - ale bLADE prosil mnie, zebym napisal, ze nie moze pisac postow... piszcie do niego... [email protected]
thx
stah`
mama zabrala mu klawiature
Moze juz chyba od wczoraj
Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!
Houston we have a problem ja mam troche inny problem jak wysylam message'a na boarda to wyskakuje biala stronka z informacja ze cos jest nie tak z baza danych i trzeba kliknac refresh'a post sie pojawia (przynajmniej u mnie) ale nie widac go chyba u innych nie widac zebym sie dopisywal,widac tylko osobe ktora napisala posta wczesniej
"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
Moze juz chyba od wczoraj![]()
hehehehehe, ze mam 270 postow to duzo? popatrz na takiego xenoma lub raptora, to jest odpiero duzo postow!
quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Houston we have a problemja mam troche inny problem jak wysylam message'a na boarda to wyskakuje biala stronka z informacja ze cos jest nie tak z baza danych i trzeba kliknac refresh'a post sie pojawia (przynajmniej u mnie) ale nie widac go chyba u innych nie widac zebym sie dopisywal,widac tylko osobe ktora napisala posta wczesniej
Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!
quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
hehehehehe, ze mam 270 postow to duzo? popatrz na takiego xenoma lub raptora, to jest odpiero duzo postow!
hmm... trza przyznac ze chlopcy sie sprezyli, ale nadal liczba 1799 posow jest imponujaca ;=)
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
popatrz do kiedy my jestesmy na boardzie i porownaj z Merlinem badz Infinite. sa kilka razy krocej na bardzie a postow maja sporo...
THX ;-)
Szybki jestem ;-)
quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
hmm... trza przyznac ze chlopcy sie sprezyli, ale nadal liczba 1799 posow jest imponujaca ;=)
ale wolalem dac na zapas ;-)
Lepiej mie� post'y, ni� ich nie mie�?
quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Lepiej mie� post'y, ni� ich nie mie�?![]()
Eeeee, oni wszystko wiedz�...
quote:
Eeeee, oni wszystko wiedz�...![]()
I w�a�nie dlatego wszystko wiedz�...
quote:
I w�a�nie dlatego wszystko wiedz�...![]()
nabijacie posty takimi textami....
bo takie gadki do niczego nie prowadza i sa strasznie glupie...
Dobra, sorry... BTW mog� powiedzie�, �e Ty takimi upomnieniami te� nabijasz post'y... Od tego jest Raptor. Nie od nabijania post'�w, tylko od upominania
Rap nie ma czasu czytac takich postow
Ostatnio coraz wiecej ludzi pisze o bezsensownym nabijanioo postow - wyszlo wsoomie ze na tematach nabijania postow kilka osoob sobie ich niezle nabilo. Ludzie przestancie sie kloocic o *******y!
Dzieki wszystki, ktorzy obrobili mi tu dupe i prosze modernatora o zamkniecie tego topiku :-P
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:37.