FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3467)

Posted by DarkXenocide on 14-01-2002 03:54:

Bron - ankieta again

W sumie nie bylo takiej ankiety, a ja lubie ankiety to zrobie next. bo jestem ciekaw . Tym razme jasne pytanie :

Jaka jest twoja ulubiona bron, jesli masz dowolny wybor (nie ograniczony np koniecznoscia grania jakas klasa)

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by Chrumkules on 14-01-2002 09:18:

MP40 i Flamer ale wybrac mozna jedno wiec MP40 Rulezz!

Posted by =PEF=Dr_Obot on 14-01-2002 10:29:

Granat RoXX. I love rzuty kap00cha w dal w ogole to ze mnie piromAN

Posted by [FPP]Saari on 14-01-2002 12:03:

Graj flamem w takim razie

Mi tam sie najlepiej biega z Thompsonem!

Posted by MLS on 14-01-2002 13:20:

Zabraklo jeszcze "Support Fire" - to tez jest tak jakby bron
A to lubie najbardziej, poza MP40 oczywiscie

Posted by Kalaf10r on 14-01-2002 15:11:

Thompson no i granaty ale to drogie jest jakies takie inne i w kazdej gierce w jaka gra�em I BY�Y TAM granaty to zxawsze sie nimi wymiata�o/miota�o w dal

Posted by DarkXenocide on 14-01-2002 15:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez MLS
Zabraklo jeszcze "Support Fire" - to tez jest tak jakby bron
A to lubie najbardziej, poza MP40 oczywiscie

chodzilo mi o bezposrednie narzedzia a nie wyslugiwanie sie biednymi artylerzystami i lotnikami pozdro dla nich hehe

Posted by FF_ZOh1w2 on 14-01-2002 17:38:

Granat daje zawsze najwi�cej sadsmysfakcji

Posted by MLS on 14-01-2002 17:50:

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2

Szczegolnie jak sie go troche za dlugo przytrzyma

Posted by DarkXenocide on 14-01-2002 19:12:

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2

To fakt hehe, nic tak mnie nie cieszy jak celna 4sekundowa

Posted by sud on 15-01-2002 00:34:

Ulubiona bron to ta, ktora najczesciej gram... czyli MP40 bo mistrzuje! No granaty tez spoko sa, ale raczej nie na bezposrednia walke.

Posted by Zaitsev on 15-01-2002 01:14:

Mp40!!!
(Xeno a tak mi sie dobrze z Thopma strzelalo...all popsules)

Posted by C4|Shiro on 15-01-2002 01:23:

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
Mp40!!!
(Xeno a tak mi sie dobrze z Thopma strzelalo...all popsules)

eee to pisalem ja tylko zaitsev u mnie ciatka zostawil

dostal posta odemnie ehehe

Posted by DarkXenocide on 15-01-2002 07:43:

Heh a pamietacie stara ankiete o MP40vs Thomp ktora zrobilem i co tam bylo? Duzo wody uplynelo zanim w koncu proporcje sie odwrocily No ale nie wiem czy to madre wspomagac frontowych wrogow hehe No ale zarazem i kolegow ogolnie ze sceny i FFA . Przypomne przy okazji ze serw cs12- zreszta gralismy na nim juz i jest dosc chyba z pingami, moze byc wykorzystywany do FFA i czego tam chcecie jak jests pusty Czasem tam trening robimy to logiczne ze nie cieszymy sie na widok specow z innego klanu

Posted by Pharzo on 15-01-2002 09:06:

First Person Perspective

mauser rulz!

Posted by =PEF=Dr_Obot on 15-01-2002 14:40:

Talking

EEEE.....tam wy sie nie znacie granaty roXX i nic ich nie pobije...nia ma to jak inzy biega se swoimi 8 cacuszkami i nawet na bliskie odleglosci roznosi wszystkich rzadki widok ale spotykany...

Posted by Pacek on 15-01-2002 19:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez =PEF=Dr_Obot
EEEE.....tam wy sie nie znacie granaty roXX i nic ich nie pobije...nia ma to jak inzy biega se swoimi 8 cacuszkami i nawet na bliskie odleglosci roznosi wszystkich rzadki widok ale spotykany...

po prostu nic dodac nic ujac
Czesto np na beach'u po wysadzeniu muru i tak dalej wybieram inzyniera (ktory juz w zasadzie nie jest potrzebny) tylko dlatego, ze ma tyle granatow.
Sympatyczna bronia jest rowniez panzerfaust ale trzeba umiec DOBRZE nia strzelac (a nie jest to latwe). Naprawde ogromna satysfakcje daje zdjecie duzej grupy wrogow na odkrytym terenie (np. plaza na beach lub lotnisko na assault).
Ale i tak granat RULES!!!

Posted by MLS on 15-01-2002 23:01:

Eee tam... Ja granatow uzywam w ostatecznosci badz jako bron do niedostepnych miejsc. Swietnie wysadza sie granatem inzyniera podkladajacego ladunek na Beach
A tak poza tym to jak dla mnie MP40 + Support Fire r0x

Posted by C4|Shiro on 15-01-2002 23:56:

hmmm.... w wyniku moich dzisiejszych obserwacji [lub obserwacji do dnia dzisiejszego wlacznie] stwierdzam MP40 rzadzi dopuki nie spotkam dobrego gracza z thompsonem blisko siebie...wtedy modle sie o zmiene broni...ale MP40 ma wiecej zastosowan wynikajacych z wiekszego skutecznego zasiegu [celownosc]

Posted by DarkXenocide on 16-01-2002 00:51:

To zal od stylu gry wlasnie jaka bron lepsza. Ja uzywam MP40 jak moge z bardzoo bliska i z daleka, srednie dystanse tez mozna opanowac Choc dzis w moim ulubionym miejscu na MP40 pare razy gladko mnie zdjal 1 gosc hehe choc na szczescie z mojego klanu Wychowalem sobie gada

Za to mam wrazenie ze .45tka jest o wiele skuteczniejsza od luga... jak wy sadzicie? Moze to tylko sugestia przez ten rasowy dzwiek

Posted by Sphere on 16-01-2002 08:01:

granaty i tak s� nie do pobicia ... do tego mp40 i sie rz�dzi

Posted by oferma on 16-01-2002 17:23:

no dobra .. /me sie bedzie wymondrzal
ludziska moje koffane ... co wy mowicie
mp40 owszem dobre jest i wogole - ale jak sie gra w DOBRZE zorganizowanej grupie zawsze tam mozna znalezc miejsce na "bron wsparcia"
czyli panzerfausta, venoma ... a najlepiej Stena
jest jeszcze celniejszy niz mp40, jest w stanie gora 3 pociskami zdjac snajpera przez caly assault, ale niestety nai nadaje sie na "pierwsza linie ognia" :/
dobry gracz to zwinny gracz, a nie wiem ile osob jest w stanie trafic 3x pod rzad w glowe w BARDZO ruchomy cel :/

ale i tak uwarzam ze kiedys bede w stanie grac jako support (LT ze Stenem)

beware ... Oferma ze Stenem nadchodzi

Posted by Xceed on 17-01-2002 00:23:

Question Z innej beczki

? A czy kto� w og�le walczy Stenem ?

Osobi�cie nie dzier�y�em go w �apkach od tamtego roku ( tzn od grudnia 2001

A poza tym wiadomo czym si� walczy - szybkostrzelne i niecelne guny typu mp40 i thompek , no i granaciki , od biedy nawet zwyk�a klamka czasem uratuje sk�r� ( polecam je�li widzicie szale�ca id�cego na �ywio� - jak tylko sko�czy mu si� si�a ognia natychmiast wyj�� klamk� i pach-pach w g��wk� - i jeden mniej )
BTW : do tego najlepszy jest w�a�nie Sten ...

Posted by DarkXenocide on 17-01-2002 03:16:

Re: Z innej beczki

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
? A czy kto� w og�le walczy Stenem ?

Osobi�cie nie dzier�y�em go w �apkach od tamtego roku ( tzn od grudnia 2001

A poza tym wiadomo czym si� walczy - szybkostrzelne i niecelne guny typu mp40 i thompek , no i granaciki , od biedy nawet zwyk�a klamka czasem uratuje sk�r� ( polecam je�li widzicie szale�ca id�cego na �ywio� - jak tylko sko�czy mu si� si�a ognia natychmiast wyj�� klamk� i pach-pach w g��wk� - i jeden mniej )
BTW : do tego najlepszy jest w�a�nie Sten ...

Walczy sie wszystkim Niecelne MP40 i Thompy? gdzies ty je widzial? ja widuje duzo swietnych graczy z MP40 i Thompami bo TH tez mozna celnie sciagac. Ze stenem gra pare osob na stale juz widze. Niestety bron nie nadaje sie do ciezkich walk moim zdaniem, overheat mnie dobija Stenem latwiej trafic snajpera to fakt, ale ma za duzo - innych dla mnie, mozna to samo robic innymi ganami, najwyzej sobie podbiec troche. Wole snipera za plecami niz goscia ze stenem

Posted by [SPECNAZ]N3o on 18-01-2002 14:55:

mi sie podoba Thompson, ale jak ktos potrafi strzelac ze Stena to niezle mozna wyciac jest w sumie najcelniejszy [jak dla mnie]

Posted by Zaitsev on 20-01-2002 13:55:

Thumbs down

Teraz uslyszycie troche krytyki z mojej strony....
Czytajac te wszytskie posty stwierdzam jedno temat jest szeroki i gleboki i nie widze dalszego sensu zeby go drazyc dalej..."a MP40 jest leprzy od Thompson'a.....wcale nie bo granaty leprze"...i tak dalej to jest temat bez dna...Kazdy gra ta bronia ktora mu bardziej pasi w lapie i dobrze z niej nawala ,ja nie widze takiej potrzeby zeby wychwalac Mp40 albo Thomsona...gracz powinien dobrze sobie radzic z kazym rodzajem uzbrojenia jakie mam dostepne...musi miec technike zabijania opanowana i tylko tyle.....to tyle co chcialem dodac od siebie na ten temat...a i jeszcze jedno TOPIK THE END!!!!!....

Posted by DarkXenocide on 21-01-2002 07:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
Teraz uslyszycie troche krytyki z mojej strony....
Czytajac te wszytskie posty stwierdzam jedno temat jest szeroki i gleboki i nie widze dalszego sensu zeby go drazyc dalej..."a MP40 jest leprzy od Thompson'a.....wcale nie bo granaty leprze"...i tak dalej to jest temat bez dna...Kazdy gra ta bronia ktora mu bardziej pasi w lapie i dobrze z niej nawala ,ja nie widze takiej potrzeby zeby wychwalac Mp40 albo Thomsona...gracz powinien dobrze sobie radzic z kazym rodzajem uzbrojenia jakie mam dostepne...musi miec technike zabijania opanowana i tylko tyle.....to tyle co chcialem dodac od siebie na ten temat...a i jeszcze jedno TOPIK THE END!!!!!....

Widocznie ludzie lubia sobie pogadac od tak o tym, kolejny raz wjezdzasz z txtem TOPIC THE END. Niech sobie pisza, po to jest board dyskusyjny. Nawet bezkonca co jest lepsze. Od zamykania topicow jest moderator. Bez urazy Zaitsev, nie wchodz ludziom w slowo - ej ej to bezsensu koniec rozmowy - juz, sio , sio Jak sie wygadaja to skoncza

Posted by C4|Shiro on 21-01-2002 18:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Widocznie ludzie lubia sobie pogadac od tak o tym, kolejny raz wjezdzasz z txtem TOPIC THE END. Niech sobie pisza, po to jest board dyskusyjny. Nawet bezkonca co jest lepsze. Od zamykania topicow jest moderator. Bez urazy Zaitsev, nie wchodz ludziom w slowo - ej ej to bezsensu koniec rozmowy - juz, sio , sio Jak sie wygadaja to skoncza

heh..on ma taki styl ze w kazdym poscie wrzuca to zdanie

Posted by [FPP]Saari on 22-01-2002 00:00:

Hehehe spoko koles

A tak btw to od pewnego czasu raczej gram Axis i pokochalam MP40

Saari juz ci mowilismy na # ze Elsa wilczyca z SS uzywa pejcza. Ew. Lugera wyrzuc to MP40 i kup pieska

Posted by DarkXenocide on 22-01-2002 00:14:

A ja sie bawie flamerem i panzerka-lamerka w ramach szkolenia sie w kazdej broni co by byc uniwersalnym i musze przyznac ze PF ma Dark Side to bronia tak latwo sie roziazuje wszelkie nieporozumienia na polu walki i laduje sie w sumie nawet szybko , pare pompek z nudy i jest ready.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:22.